Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko ,ko možda polagao više puta predmet 2.2 -uocio da li se menjali testovi koje bili recimo pre 2020?
Nina ja sam polagala u septembru i polozila, promenjena su teorijska pitanja i neki zadatci. Posto sam pala u Junu , malo je reci da sam " sazvakala celu knjigu " i isla na konsultacije . Zadatci su kompleksni i morate da znate teoriju da bi shvatili sustinu zadatka. Moja preporuka je da odete na konsultacije , necete zazaliti .

Nina ja sam polagala u septembru i polozila, promenjena su teorijska pitanja i neki zadatci. Posto sam pala u Junu , malo je reci da sam " sazvakala celu knjigu " i isla na konsultacije . Zadatci su kompleksni i morate da znate teoriju da bi shvatili sustinu zadatka. Moja preporuka je da odete na konsultacije , necete zazaliti .
Polagala sam u nedelju... po mojej procene sam prošla.Slažem se u potpunosti potrebne su i konsultacija i "žvakanje knjige",Ija sam išla na pripremnu i"žvakala " tu knjigu...pocceli stranice da ispadaju..

Polagala sam u nedelju... po mojej procene sam prošla.Slažem se u potpunosti potrebne su i konsultacija i "žvakanje knjige",Ija sam išla na pripremnu i"žvakala " tu knjigu...pocceli stranice da ispadaju..
Ja se ne slazem sa Vama,polozila sam u junu,iz knjige sam spremala samo dve oblasti koje mi nisu bile jasne.Ostale zadatke sam spremala iz skripti i testova koji se vrte na internetu.Teoriju nisam ni pipnula,znaci bazirala se iskljucivo na zadacima.Test bio isti kao i prethodnih godina,nisam isla na konsultacije i bilo je dovoljno za prolaz

Ja se ne slazem sa Vama,polozila sam u junu,iz knjige sam spremala samo dve oblasti koje mi nisu bile jasne.Ostale zadatke sam spremala iz skripti i testova koji se vrte na internetu.Teoriju nisam ni pipnula,znaci bazirala se iskljucivo na zadacima.Test bio isti kao i prethodnih godina,nisam isla na konsultacije i bilo je dovoljno za prolaz
Moguce da taj predmet mi je teze pao ,jel sam strankinja, faks sam završila pre skoro 30 g. u inostranstvu .Imala sam ja testove i iz juna 2021 i ranjih godina.Zadaci su slicne ,ali teorija dosta se razlikuje...

isto je tako i sad bilo,ponovilo se dosta pitanja iz marta...i ja sam sad pretezno to gledala i ucila i iskreno se nadam da cu ovog puta proci jer sam u martu pala al tad nisam znala za tu knjigu
ovaj rok cini mi da je bilo dosta jasnijih pitanja i dosta pitanja identicna kao u martu
Molim kolege koji su polagali online 2.9 reviziju za informaciju da li se daju zadaci ili su samo pitanja sa izborom i esejska?

Molim vas ako mozete da mi posaljte sta imate za ispite ovlasceni racunovodja na mail stojanic.sanja@gmail.com
Hvala unapred

Planiram da počnem da se spremam za Ovlašćenog računovođu. Nemam nikakvu literaturu, da li mi možete poslati na mail?
Vidim da je literatura sa sajta preobimna.Postoji li skraćena verzija za ispite?Hvala(tijana.gazibaric.jovanovic@gmail.com)
Koleginice imate viber zajednicu na kojoj ima ostavljeno već dosta materijala pa se možete pridružiti, a i kolege rado šalju šta imaju od literature. Ovo vam je link ka zajednici.
https://invite.viber.com/?g2=AQAdFY3j+VOQHEw2QCrCztO4nufledfhWklKsIeUPj9Z7FVURP9/wTTdQpz0e0PJ

Poštovane kolege, ostaviću link ka viber zajednici koja okuplja one koji spremaju ispite za zvanje računovođa i ovlašćeni računovođa u SRRS. Prednost zajdenice u odnosu na viber grupu je što možete da vidite sve prepiske od početka postojanja zajednice i sve datoteke, a i da se vaši podaci (broj telefona) ne vide. Ima već puno postavljenog materijala, jer zajednica postoji već godinu dana.
https://invite.viber.com/?g2=AQAdFY3j+VOQHEw2QCrCztO4nufledfhWklKsIeUPj9Z7FVURP9/wTTdQpz0e0PJ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back