Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovana Mirjana, ako još uvek imate materijale za ispit, mene zanima 2.1. suzanov@yahoo.com

Polagala sam oba u junu. 2.2 je potpuno isti kao sa testova ranijih godina a 2.1 je bio drugaciji,bio je samo jedan zadatak od 15 tak dana i u okviru svakog dana po 2-3 promene.Zadatak sa preduzecem koje je u pdv-u i sa racunanjem razlike u ceni,prilicno kompleksan zadatak i zahteva dobru koncentraciju ali ako ste u ovom poslu ovaj predmet vam nece biti problem.Zadatka sa amortizacijom nije bilo
Postovana Gordana, ako imaze neki materijal za islite 2.1 i 2.2 skripte, ispitna pitanja, puno bi mi znacilo kad bi mi prosledili na mail sladjag.15@gmail.com
Hvala unapred

Da li imamo materijal i za 2.7 Финансијски менаџмент и контрола.
Polagala sam Poreski sistem u junu 2021 Imam materijal sa konsultaciji-zadaci na ispitu su bili slicne,skoro isti ( brojevi zamenjeni recimo..)
Ako nekome treba pišite:
ninakalina.rs@gmail.com
Draga Nina,

Ja sam 2.7 polagao iz udžbenika na engleskom jeziku koji sam skino sa neta.

Da li bi ste mogli da mi pošaljete literaturu i testove za 2.9 i 2.6 na soulboy993@gmail.com ukloliko imate.

Pozdrav.

Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Postovana, da li mozete da mi prosledite informacije i literaturu koju imate u vezi polaganja ispita 2.9.Hvala unapred🙂
verakresoja@gmail.com

Back