Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristil

Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Poštovana Gordana,
Bila bi mi dragocena Vaša pomoć u vezi literature za polaganje ispita 2.9.(Revizija i interna kontrola)
Prijavio sam ga za oktobar, naravno u škripcu sam sa vremenom i mnogo bi mi značila neka"prečica".Hvala unapred.
e-mail: vladica.dincic1980@gmail.com

Poštovana Gordana,
Bila bi mi dragocena Vaša pomoć u vezi literature za polaganje ispita 2.9.(Revizija i interna kontrola)
Prijavio sam ga za oktobar, naravno u škripcu sam sa vremenom i mnogo bi mi značila neka"prečica".Hvala unapred.
e-mail: vladica.dincic1980@gmail.com
Postovana Gordana,ako bi mogli da mi posaljete skrpite i testove za ispite 2.6, 2.2 i 2.9 na mail aandric05@gmail.com

Poštovani, da li neko ima ko se razume u obračun zarada

Već mi godinama nije jasan zarada koje obračunava knj agencija za našu firmu

Ugovor je potpisan na fiksnu neto zaradu, a kada pogledam iznose ni jedana neto isplata nije fiksnia bukvalno svih do sada 8 su različiti

Šta se onda podrazumeva pod fiksnom zaradom?

Back