Добро вече.
Молим вас ако неко има литературу за звање Књиговођа да ми пошаље на мејл chupach88@gmail.com
Молим вас ако неко има литературу за звање Књиговођа да ми пошаље на мејл chupach88@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristil
Poštovana Gordana,Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Draga koleginice, ispiti su 17.10.2021.Bas mi je hitno polazem 19. oktobra ispite 2.7,2.8 , cula sam da je mnogo tesko pa ako moze sto pre neke skripte da bih imala vremena da naucim.
Posaljite mail da prosledim šta imam za 2.7 i 2.8.Bas mi je hitno polazem 19. oktobra ispite 2.7,2.8 , cula sam da je mnogo tesko pa ako moze sto pre neke skripte da bih imala vremena da naucim.
Da li biste poslali i meni na iris.erak@gmail.com?Posaljite mail da prosledim šta imam za 2.7 i 2.8.
Pozdrav!
Da li možete i meni da prosledite, molim Vas?Posaljite mail da prosledim šta imam za 2.7 i 2.8.
Pozdrav!
Najljubaznije vas molim da prosledite i meni : drljevic3005@gmail.comPoštovana Gordana,
Bila bi mi dragocena Vaša pomoć u vezi literature za polaganje ispita 2.9.(Revizija i interna kontrola)
Prijavio sam ga za oktobar, naravno u škripcu sam sa vremenom i mnogo bi mi značila neka"prečica".Hvala unapred.
e-mail: vladica.dincic1980@gmail.com
Postovana Gordana,ako bi mogli da mi posaljete skrpite i testove za ispite 2.6, 2.2 i 2.9 na mail aandric05@gmail.comPoštovana Gordana,
Bila bi mi dragocena Vaša pomoć u vezi literature za polaganje ispita 2.9.(Revizija i interna kontrola)
Prijavio sam ga za oktobar, naravno u škripcu sam sa vremenom i mnogo bi mi značila neka"prečica".Hvala unapred.
e-mail: vladica.dincic1980@gmail.com
Poštovana ako može literatura za 2.6 i 2.9. Hvala unapred.
Mirjana, ako biste bili ljubazni da mi prosledite materijale za 22, 26, 27, 28 na mail vladica.dincic1980@gmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Mirjana, ako biste bili ljubazni da mi prosledite materijale za 22, 26, 27, 28 na mail vladica.dincic1980@gmail.com
Hvala unapred.
Posaljite mi mailPoštovana ako može literatura za 2.6 i 2.9. Hvala unapred.
Postovana Mirjana,Poštovani,
Poštovana da li možete i meni da prosledite materijal ako imate za 2.1 2.2 2.4 2.5 2.7 i 2.8 na mail jelenapantelic83@gmail.com. Hvala punoPoštovani,
Vladice da li ste izasli na ispit 2.7 , zanima me ako se secate koji su bili zadatci . I kakvi su vasi utisci vezani za ispit ?Mirjana, ako biste bili ljubazni da mi prosledite materijale za 22, 26, 27, 28 na mail vladica.dincic1980@gmail.com
Hvala unapred.