Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Ne znam stvarno kako se radi. Radila je moja drugarica to ranije kod frizera, bilo je fenomenalno, bukvalno nisi mogla da primetiš da li se presijava kosa zbog sunca ili se prelama svetlo ili je druga boja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene vise zanima kako joj se zove frizercute_kitten:@DjuraMornar
Ako te zanima, mislim da je na 2.slicici Jessica Biel![]()
Giordanna:i verovatno divno mirise
VolimSunce:Mrvice ili ko vec zna, da li je tacno da ricinusovo ulje
kada se nanosi svakodnevno (uvece) na trepavice
dovodi do njihove regeneracije i rasta? Hvala!![]()
mmaallaa:Ja sam prosle godine na moru posle svakog pranja kose stavljla ulje na kosu (moze maslinovo, bademovo, orahovo, cickovo...) i nije lose bilo, nije mi se osusila kosa. Na Sunce nikako bez sesira ili marame na glavi i to je to...
mmaallaa:Ja sam prosle godine na moru posle svakog pranja kose stavljla ulje na kosu (moze maslinovo, bademovo, orahovo, cickovo...) i nije lose bilo, nije mi se osusila kosa. Na Sunce nikako bez sesira ili marame na glavi i to je to...
znam... nekako je bas bzvze....alya:P.s. i ne volim miris tog ulja na kosi...
Struja:Oligogal kapsule sa selenom i pomenutim vitaminima.sprecavaju dejstvo slobodnih radikala,koji su uzrocnici ostecenja celija i pojave raka.dobar za kosu,kozu ,nokte i opste stanje organizma.svi pomenuti elementi su neophodni za zravlje i lepotu koze.nije dovoljno samo spolja uticati,unutrasnje stanje oslikava se na povrsini.
pusaci bi trebalo da povecaju unos vitamina,pogotovo C.