Supica
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
Ja prelijem kosu posle pranja vodom sa jabukovim sircetom, bude vidljivo sjajnija i meksa.
Poz!
Poz!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i verovatno divno miriseSupica:Ja prelijem kosu posle pranja vodom sa jabukovim sircetom, bude vidljivo sjajnija i meksa.
Poz!
A sta tacno radis s tim cajem od kamilice, prelijes kosu ili sta? Kontam da bih mogla to da probam, ako deluje...Mrvica_88:E ljudi ja sam maslinovim uljem spasila svoje nokte!!!
I kosu isto, a s'obzirom da sam plavusa koristim caj od kamilice i kosa mi je extra sjajna!
Sto se pivskog kvasce tice Necete se previse ugojiti. On je vise za poboljsanje imuniteta, jer je pun komleksa vitamina B.
Malo prelijes,malo popijes,ne moze da skodi.Ja se tako u pubertetu nisam farbala nego sam svoju svetlu kosu prelivala kamilicom.cute_kitten:A sta tacno radis s tim cajem od kamilice, prelijes kosu ili sta? Kontam da bih mogla to da probam, ako deluje...
cute_kitten:A sta tacno radis s tim cajem od kamilice, prelijes kosu ili sta? Kontam da bih mogla to da probam, ako deluje...
Jel to ono Too many cooks spoil the broth?Mrvica_88:A da nemojte nikad koristiti balzam i masku pri istom pranju!!!
ovo je skroz tacno, ja kada to uradim kosa mi bude ko paperje, nemogu joj nista. za kozu mislim da je najbolje da se jednom nedeljno radi piling tela i posle toga namazete maslinovo ulje. koza bude strava.......super je probajte!Mrvica_88:A da nemojte nikad koristiti balzam i masku pri istom pranju!!!
Pa neznam...i ja znam za tu foru sa limunom i pepelom. sto se tih prirodnih stvari tice.Pussycat:A ima li neko pametniji savet za skidanje farbe za kosu sa čela a da to nije alkoholom, pepelom od cigare itd.? Naravno da svaki put namažem masnu kremu na celo lice, al jbg - ja sam opet flekava posle farbanja![]()