MAGDALENICA
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
trejsi:Koristila sam ranije razna sredstva za umivanje ali sam dosta slusala o tome kako su to agresivna sredstva i preterano isusuju kozu. Kao sva su na bazi sapuna, nisam sigurna dali sam to bas na ovom forumu procitala. Kako se tacno zove to Garnieovo sredstvo? Da li koristis i takav losion, kakav je?
Takva sredstva ne bi trebala da sadrze sapune inace bi se umivali jeftinim sapunom.
Ja koristim-pise ovako
Garnier
skin naturals
Pure - to je naziv a ispod
Deep clean foaming wash
Purifies pores daily,with purifying agents+zinc
Pise da nije za osetljivu i suvu kozu!!!
Znam dosta ljudi koji koriste nesto plavo od Loreala.A sredstva za umivanje pravi skoro svaka marka ima s i po onim katalozima. U apoteci su mi jednom preporucili nesto od Vishy-ja,ali bilo mi skupo.
Losione ne koristim,osim kad mi je jednom dermatolog prepisao. Bitno mi je da je koza dobro ociscena.A povremeno mazem kremu. Trenutno Niveu (zelenu) sa hidraminomza masnu kozu koja matira i hidriral ice.
potreban mali savet: koza na nogama mi je jako iziritirana od dugogodisnje depilacije voskom i jos svacim, pojavili su se i kapilari
, pa sta da uradim da mi se ona regenerise i postane zdrava??nemate pojma kako je osetljiva i sporo se oporavlja