Saveti od kozmeticara i make-up artista !

melanholy:
Ja opet imam pitanje:kako mogu da ojacam nokte? Mnogo pucaju,a najveca zelja mi je da imam lepe i dugacke nokte.Mozda neki preparat?
Puno pozdrava!!! :)

Meni pomaze gel za nokte,od kako ga koristim ni jednom mi nije pukao nokat,radi se u vecini kozmetickih salona,za obe ruke kosta 800din i traje oko mesec dana onda moras na korekciju i tako u nedogled,ali su nokti bas cvrsti i lepo sijaju.

Zdravo! Primi moje pohvale, ovo je super tema. Mozes li mi navesti neke nacine kako da naglasim oci. Imam braon oci, ali pre nego sto treba da "dobijem" one postaju jarko zelene. I NE SALIM SE! Stvarno, znam da je cudno, ali to traje po 4-6 dana. Inace, ljudi mi kazu da imam lepe oci, a jos su lepse kad su zelene, medjutim sad imam poseban razlog da ih naglasim, a nisam bas najiskusnija u tom pogledu. Hvala unapred!

Mene zanima da li ima leka podocnjacima?
Ne kolutovima, vec nagomilanoj tecnosti ispod ociju koja daje podbulost i bas ruzno izgleda...
Dakle mislim na one kese...
Nikada ih nisam imala, ali od pre par meseci pojavise se i ne mrdaju...Nekada su manji, nekada veci..ali uvek su tu....
Da li tome uopste ima leka? I sta bi to bilo?
Kupila sam onaj Vishi gel , ali slabe vajde....
Probala sam i ono sa krompirom ali nista....
Da li treba biti uporan mesecima ili?
Hvala!

sevilja:
Može biti genetska predispozicija, moze biti kontinuiran umor, a mogu biti i problemi s bubrezima.
Pa ti sad vidi.;)
Pa nema ih niko...ni mama , ni tata....a ni ovi ostali....niko sem sestre koja takodje kuburi sa tim....
..ali pitanje je kako se toga resiti..
Sada sam citala o nekim esencijalnim uljima koji se utapkaju ispod ociju?
Da li to pomaze i koja su ulja u pitanju?

Нисам пратила тему до сада, па ме мрзи да је ишчитавам од почетка.
Питање: шта препоручити за појаву првих младалачких бубуљица у раном пубертету? Наиме, моја ћерка има 10 година и понекад јој се појављује по која бубуљица на носићу... Ништа алармантно (нико у породици није имао проблематичну кожу), али мислила сам да на време почнемо са неком адекватном негом.
У моје време препоручивало се само прање беби сапуном. Да ли је то довољно или да пређемо на неки лосион за чишћење? (Напомињем да има само 10 година - значи врло млада кожа је у питању!)

Ako imate probleme sa kozom,ja vam najtoplije preporucujem apoteku kotoderma na autokomandi,narocito doktorku marijetu.
zena je fantasticna,nama koze koju ona ne moze da izleci,verujte mi.
oni sami prave preparate,svi su farmaceuti i doktori.
ja koristim njene preparate i prezadovoljna sam.
nikad nisam bila kod kozmeticara i nemam nameru da mi neki sa zavrsenim kursom cackaju po licu.
sve moze da se resi dobrim kremama i preparatima koji ti odredi dobar doktor.i bubuljice,mitiseri cak i oziljci od akni,prosirene pore....
i pregled se ne placa,samo preparati.

DjuraMornar:
Pa nema ih niko...ni mama , ni tata....a ni ovi ostali....niko sem sestre koja takodje kuburi sa tim....
..ali pitanje je kako se toga resiti..
Sada sam citala o nekim esencijalnim uljima koji se utapkaju ispod ociju?
Da li to pomaze i koja su ulja u pitanju?
Iskreno, ja još nisam upoznala osobu koja je uspela da se otarasi podočnjaka.
A što se genetike tiče, može da se ''povuče'' na koga hoćes, ne moraju biti roditelji u pitanju.

Za ta ulja nisa čula, doduše ja nisam stručna sa te kozmetičke strane da dajem savete. ;)

SEvilja, ja se sve nadam...jer ja ih nemam od uvek...
jednostavno su se pojavili...nekada se povuku ( ali ne skroz ) a nekada su jaci...pa se samim tim nadam da ipak postoji mogucnost da se "likvidiraju"...
U pitanju je nagomilana tecnost , to nisu oni tamni podocnjaci , vec bukvalno to nagomilavanje tecnosti i soli valjda....e sad, treba biti pametan ...Postoje i nekakve drenaze, ali ne znam koliko to daje efekta...pa sam prosto htela da vidim da li je neko imao iskustva...:OI

Back