ja sam toliko bela da ne moze vise da me izbeli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

alexandrra:I ja imam 26 god. i do skoro sam koristila aqua bauty ali osecam da mi vise ne odgovara, ne hrani mi kozu dovoljno, pa sam presla na Nivea Liposomen koja je malo masnija i skroz mi je ok. Na njoj i pise da se koristi od 25-e. Ali ako tvojoj kozi odgovara Aqua koristi je i dalje, osetices sama kada ti bude neophodna promena.
izvini,ali to je obicna glupost.Da je to moguce,smislili bi kremu protiv svih mogucih genetskih bolesti,Uvece namazes,ujutru si izlecenGoscica:Kad smo vec kod Nivee,ja se danas castila
![]()
Ovo je samo reklama,nista vise.
Jel moze neko da mi preporuci dobrog kozmeticara u Beogradu a da nisu oni 'naduvani' saloni sa bombasticnim cenama?Elem, imam uzasno tanku, suvu i osetljivu kozu (da ne spominjem kapilare po licu koji vec pocinju da mi stvaraju kompleks) a od umora su mi sve izrazeniji podocnjaci
Uz sve to, koje god tecne pudere da sam probala, ne odgovaraju mi (ili ih nisam dobro koristila)! Naravno da kao i svako zensko imam zelju i potrebu da izgledam lepo trejsi:Sta mislite o losionu za usporavanje rasta dlaka? Videla sa to u Avonovoj brosuri.
Koje god mleko za skidanje sminke koristim, posle umivanja koza je jako masna tek losion ukloni tu masnocu. Sto je to tako?
Izvini i ti , ali meni ova krema bas prija, mislim da je odlicna.Inace koristim punooo stvari od stare, dobre Nivee i zaista sam zadovoljna.Doors of Perception:izvini,ali to je obicna glupost.Da je to moguce,smislili bi kremu protiv svih mogucih genetskih bolesti,Uvece namazes,ujutru si izlecenOvo je samo reklama,nista vise.
Andjelka, ono sto mogu da ti preporucim je artdeco cetkica ja je koristim i odlicna je imas je u Jasminovim parfimerijama ali je oko 750 din.ona je extra ali mislim da mozes proci i jeftinije vidi u nekim parfimerijama cetkica imas u oriflame-u i mogu da ti kazem da su sasvim ok i nisu skupe pogotovo kada je popust.artdeco je ipak ime i skup je a nije to cetkica za puder pa da das 1500. a moj ti je savet kao sminkera da prvo naneses olovku oko usana i po usnama nacrtas zrakaste linijice!(po brazdicama) i tek tada cetkicom rasporedjujes ruzAndjelka777:Imam jedno pitanje. Tice se nanosenja karmina cetkicom. Zivo me interesuje zasto sminkeri kazu da je to mnogo bolje od direktnog nanosenja karmina. Znam da duze traje tako, ali nijedan karmin ne traje ceo dan, osim ako nisu oni trajni koji se zacementiraju. Ali oni su jako suvi. Ima li osim duzeg trajanja jos neki razlog? i gde mogu da nadjem pristojnu cetkicum a da ne kosta 1.000 dinara?
nisi napisala da li koristis mleko i tonik za ciscenje lica ali posle mleka treba da koristis tonik iz razloga sto mleko pomera pH koze a tonik ga vraca u normalu ali isto tako bilo bi preporucljivo da i mleko i tonik kobistis iz iste kozm.linijetrejsi:Sta mislite o losionu za usporavanje rasta dlaka? Videla sa to u Avonovoj brosuri.
Koje god mleko za skidanje sminke koristim, posle umivanja koza je jako masna tek losion ukloni tu masnocu. Sto je to tako?
Koristim mleko za skidanje sminke i tonik iz iste linije.Nejpre mlekom skinem sminku, umijem se pa tonik. Ali voda ocigledno ne spere svo mleko i koza ostaje masna. Tek posle tonika lice nije masno.VEK:nisi napisala da li koristis mleko i tonik za ciscenje lica ali posle mleka treba da koristis tonik iz razloga sto mleko pomera pH koze a tonik ga vraca u normalu ali isto tako bilo bi preporucljivo da i mleko i tonik kobistis iz iste kozm.linije
Mleko i losion su iz Nivea visage kolekcije za masnu kozu. Losion mi ne deluje da je agresivan, ne stipa kad se nanese. Mislim da nema alkohola u sebi. Sta bi drugo moglo za masniju kozu podloznu bubuljicama.MAGDALENICA:Koliko sam ja primetila mleka za skidanje sminke ili za ciscenje su uglavnom namenjena suvoj kozi.Sto znaci ako ti koza nioje suva moras je dodatno ocistiti sredstvom za umivanje.
Verovatno je to zato sto masne supstance najbolje skidaju sminku,npr.neka ulja najbolje rastvaraju maskaru,ali pole toga moras skinuti to ulje. U tvom slucaju mleko.
Znaci skinula si sminku,ali nisi se umila odn.skinula to mleko,tako da ti koza nije najbolje ociscena. Svi losioni i tonici idu p[osle umivanja.
A masnim mlekom i agresivnim losionom ces samo napraviti problem.