withdrawnwater je banovla i budi sigurna da nije iz hira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, čoveče, pa jel dotle došlo?tarabica:Da li bi mi preporucili da pocnem da koristim vichy oligo 25 kremu za lice? Da li sa zelenim ili narandzastim poklopcem? Imam mesovitu kozu i T zonu. Posto sam napunila 25 godina, rekli su mi da je neozbiljno da i dalje koristim nivea aqua beauty kremu:smile:, i da kupim vichy.

hanibal77:withdrawnwater je banovla i budi sigurna da nije iz hira
ja ću uskoro 26 :smile: verovatno misle za aqua beauty da je neozbiljna za te godine, ne za sve nivea krememedved_bg:Au, čoveče, pa jel dotle došlo?
Ja imam 28 i dalje sam na Nivei :???:
hvala trudim se ,u pochetku su bili skepticne a tek mushkarci u temi koliko se negujete joj glava me zabole pri pomisli ,ovde smo mi zene i devojke bar zadrzale savete i sugestije i tako ce i ostati hvala jos jednom ljubimGoscica:E, da, da pohvalim blesicu za temu, strpljenje i dobru volju i korisne savete! Svaka cast!
ok i ja slucajno opalim po caps locku ,hi hi nije mislila tako .Poshto mi je koleginica sve naj ali se razlikujemo po nachinu sminke cenim njen rad ali isto tako i kolege Vurdelju,Maljevicku i Nikolica svi imamo svoj stil sretnemo se na kongresima razmenimo po koju rech ali to je poseban svet i ja sam jos mlada i gradim ime iako vec u tim krugovima cenjena ne krecem se sa njima ja sam na zemlji jos uvek tu cu i ostati.A jelenina skola je ok ali bih ja pre savetovala VurdeljuVEK:STA MISLITE O SKOLA SMINKANJA JELENE MACIC
jos bolje mozes direktno na jelisinskim poljima u salonu biologique recherche da kupis pakovanje kao injekcija i zove se extrate iribiol ,u sebi sadrzi cink i extrat perunike koja regenerise a cink sasusuje i resava problem,a nisam bila lenja i pitala prijateljicu za cink i rece da postoji cink u vidu kreme pozhanibal77:oces da mi platis kartu?(zivim u francuskoj)
ok da rezumiram antirid kreme ako ti prijaju nocu koristi,ali one imaju efekat liftinga a ti tada spavas pravis mimiku pri spavanju i naravno u lezecem si polozaju znaci koza se guzva da se tako izrazim plasticno.Nisam pobornik krema za ozbiljnu negu koje su dostupne u c marketu ako posecujes koz.salon i tvoj kozmeticar ima svoju liniju koju predstavlja kao i mi u salonu jasna onda ti je to bolje resenje.Ako si raspolozena slobodno mi se javi u pvt i ja cu ti uraditi pregled koze i posavetovati te i da vidimo u cemu je problem.A zasto ja forsiram profesionalu od drugih proizvoda,na primer b.r koz nije kozmetika prijatnog mirisa bas zato sto je 100% prirodna nema hemije ni konzervansa,ok je nivea ali relativno slaba cak je nasa kuca biologique recherche toliko jaka da zene u pocetku reaguju jer su supstance prirodne i koncentrovane zato ako si u bg dodji do salona i probaj nasu kozmetiku bices zadovoljna sigurnoDoors of Perception:Blesice,imam par pitanja :
1.Po cemu su kreme za oko ociju razlicite od obicnih?Cini mi se da si negde rekla da mazanje antirid krema nocu moze da da kontraefekat.Ispravi me ako gresim ,u suprotonom mi jos jednom reci da li je to tacno i zasto !?
2.Imam 32 godine,posnu kozu,priroda je bila blagonaklona prema meni pa nemam bora nigde,osim onako neznatno "sparusenu" kozu oko ociju ali i to se jedva vidi (vidim ja kad mazem kremu jer znam kako je bilo ranije) Odgovaraju mi polumasne kreme,najvise niveine (koristim Q10 dnevnu i nocnu).Osim krema i preparata za skidanje sminke prakticno vise nista ne koristim za negu lica.E sad,da li je potrebno eventualno ubaciti i neku kremu koja sadrzi antioksidanse (vit A,C,E ) ili jos nesto od te antirid hemije ili je dovoljno sto koristim Q10?
ha ha ajde da budem bezobrazna razumem te potpuno vrlo su razumes me chak sam jednom prilikom predavanja na kongresu bila posle vurdelje koji je drzao malu skolicu sminke i pri tom svo vreme cutao, da bi ja posle sat vremena imala svoju prezentaciju sa 4 devojke i savladala tremu i ponudila na stageu savete i pitanja i veruj mi posle sam jos dva sata pricala sa ljudima na temu make upa i malih trikova ali sta ces to su imena mi smo jos u usponu i mnogo me bolelo kada sam pisala savete za elle i cosmo i da ne nabrajam a doticna imena se potpisala,ali sada me bash briga ja imam svoj stil drzim se njega i imam zivaca sa svakim da popricam i posavetujem gaVEK:blesice ja sam zavrsila skolu kod macicke nisam htela kod vurdelje jer je preskupa i zaista ne znam sta se radi 9 meseci kod njega a i odbilo me je to sto on sminka grandovke suvise su mi vestacke
I ja imam 26 god. i do skoro sam koristila aqua bauty ali osecam da mi vise ne odgovara, ne hrani mi kozu dovoljno, pa sam presla na Nivea Liposomen koja je malo masnija i skroz mi je ok. Na njoj i pise da se koristi od 25-e. Ali ako tvojoj kozi odgovara Aqua koristi je i dalje, osetices sama kada ti bude neophodna promena.tarabica:Da li bi mi preporucili da pocnem da koristim vichy oligo 25 kremu za lice? Da li sa zelenim ili narandzastim poklopcem? Imam mesovitu kozu i T zonu. Posto sam napunila 25 godina, rekli su mi da je neozbiljno da i dalje koristim nivea aqua beauty kremu:smile:, i da kupim vichy.
pariz mi je mnogo dalekoblesica:jos bolje mozes direktno na jelisinskim poljima u salonu biologique recherche da kupis pakovanje kao injekcija i zove se extrate iribiol ,u sebi sadrzi cink i extrat perunike koja regenerise a cink sasusuje i resava problem,a nisam bila lenja i pitala prijateljicu za cink i rece da postoji cink u vidu kreme poz

hanibal77:blesice isla sam u apoteku i trazila cink protiv bubuljica i on me gleda ovako :shock:kaze "da pijete?" i pokazuje na grlo,misli ako mi francuski nije maternji da sam automatski debil(+ pitam da se mazem cinkom) zacas su napravili vandredni sastanak apoteke iza pulta i zakljucili da oni nikad nisu culi za tako nesto
u kom obliku je taj cink o kojem si mi pricala?
e pa bas danas sam bila u dm-u da kupim taj penatenalexandrra:Hallo Hani! Posto znam da ti Nemacka nije daleko, ako skoro budes navracala ovamo, potrazi u apoteci Zinksalbe. Ja je imam kod kuce i super je za bubuljice ili neke male ranice tipa ojed na nosu od kijavice. Cudno mi je da u Fr nisu culi za to.
...ali sve za lepotu