Saveti od kozmeticara i make-up artista !

jel tako da nije istina da na komedone ne moze nista sem kozmeticarke da deluje?U poslednje vreme sam dosta komentara procitala o tome kako kada ides kozmeticara koza ti se vise "prlja" i kao zasto bi neko iso kod kozmeticara kada to moze sam i jos gore da nekim preparatima mozes da delujes na to i onda nestane.Mozda moze da se malo spreci ali mora da se iscedi das e ne bi upalilo.jel tako?I htela sam da vas pitam za preporuku nekog dobrog i proverenog salona?I sta mislite o kozmetici DR.TEMPT>Ja mislim da se tako pise.

okata:
jel tako da nije istina da na komedone ne moze nista sem kozmeticarke da deluje?U poslednje vreme sam dosta komentara procitala o tome kako kada ides kozmeticara koza ti se vise "prlja" i kao zasto bi neko iso kod kozmeticara kada to moze sam i jos gore da nekim preparatima mozes da delujes na to i onda nestane.Mozda moze da se malo spreci ali mora da se iscedi das e ne bi upalilo.jel tako?I htela sam da vas pitam za preporuku nekog dobrog i proverenog salona?I sta mislite o kozmetici DR.TEMPT>Ja mislim da se tako pise.
Dr Temt se pise, odlicna profesionalna kozmetika. Moja kozmeticarka radi sa njom i neke proizvode sam i kuci koristila, kreme, antirid i maska za kozu sa ispucalim kapilarima su odlicni

okata:
EXTRA KOZMETIKA takodje dobra je i rvb,murad sve su ti u istom rangu za prof.upotrebu

blesice isla sam u apoteku i trazila cink protiv bubuljica i on me gleda ovako :shock: :confused: kaze "da pijete?" i pokazuje na grlo,misli ako mi francuski nije maternji da sam automatski debil(+ pitam da se mazem cinkom) zacas su napravili vandredni sastanak apoteke iza pulta i zakljucili da oni nikad nisu culi za tako nesto
u kom obliku je taj cink o kojem si mi pricala?

hanibal77:
blesice isla sam u apoteku i trazila cink protiv bubuljica i on me gleda ovako :shock: :confused: kaze "da pijete?" i pokazuje na grlo,misli ako mi francuski nije maternji da sam automatski debil(+ pitam da se mazem cinkom) zacas su napravili vandredni sastanak apoteke iza pulta i zakljucili da oni nikad nisu culi za tako nesto
kod nas u salonu jasna postoji u obliku seruma pa navrati, cara urosa 27 salon jasna

hanibal77:
Cinka imas puno u bebi kremi Penaten, nemacka krema, valjda ima i kod tebe da se kupi.Inace je super kod ojeda kod beba! :P ;)

Blesice,imam par pitanja :
1.Po cemu su kreme za oko ociju razlicite od obicnih?Cini mi se da si negde rekla da mazanje antirid krema nocu moze da da kontraefekat.Ispravi me ako gresim ,u suprotonom mi jos jednom reci da li je to tacno i zasto !?
2.Imam 32 godine,posnu kozu,priroda je bila blagonaklona prema meni pa nemam bora nigde,osim onako neznatno "sparusenu" kozu oko ociju ali i to se jedva vidi (vidim ja kad mazem kremu jer znam kako je bilo ranije ;) ) Odgovaraju mi polumasne kreme,najvise niveine (koristim Q10 dnevnu i nocnu).Osim krema i preparata za skidanje sminke prakticno vise nista ne koristim za negu lica.E sad,da li je potrebno eventualno ubaciti i neku kremu koja sadrzi antioksidanse (vit A,C,E ) ili jos nesto od te antirid hemije ili je dovoljno sto koristim Q10?

Back