- Poruka
- 509
Waterfall:Da li moze preporuka za dobar kameni puder (a da nije M. F. jer mi ne odgovara)?
Bas me zanima odgovor na ovo pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Waterfall:Da li moze preporuka za dobar kameni puder (a da nije M. F. jer mi ne odgovara)?
nemoj sama da eksperimentises javi se kozmeticharu ili stavi malo cinka na nju poz on sasushujehanibal77:blesice izasla mi bubuljica,da li postoji nacin da je unistim iz mesta?
bas mi smeta i kvari mi lepotu:?
to je jedna od onih koje dugo traju
ozbiljna sam
ljubavi naravno da ima boljih od m f ali morash sama da vidis koji ti odgovara ja trenutno radim sa yvan serras sminkom i vrlo sam zadovoljna radila sam nesto za elit u stvari sam i njihov shminker i za b92 glam spajz neke savete i tu se spominje cesto ova sminka nema je u slobodnoj prodaji samo kod nas u salonu ako te zanima javi se u salon JASNA ul. cara urosha 27 pozdetektor lazi:Bas me zanima odgovor na ovo pitanje
pa gde da kupim cink?kako da trazim?blesica:nemoj sama da eksperimentises javi se kozmeticharu ili stavi malo cinka na nju poz on sasushuje
blesica:ljubavi naravno da ima boljih od m f ali morash sama da vidis koji ti odgovara ja trenutno radim sa yvan serras sminkom i vrlo sam zadovoljna radila sam nesto za elit u stvari sam i njihov shminker i za b92 glam spajz neke savete i tu se spominje cesto ova sminka nema je u slobodnoj prodaji samo kod nas u salonu ako te zanima javi se u salon JASNA ul. cara urosha 27 poz

slazem se sa magdalenicom nikako piling.I verovatno se radi o nekoj vrsti alergije koju imate i majka i ti posavetuj se sa dermatologom prvomakili89:Treba mi savet... Pocele su na licu da mi izlaze neke flekice tj. nisu flekice nego crvenilo. Kao kad te ujede komarac pa te svrbi. To izlazi i meni i mojoj mami. Ne znam da li je nasledno :grin: Nervira me jer imam cisto lice, negujem ga i cistim a onda se pojavi to. I kad prodjem rukom po licu tacno osecam tu gde je to, e e e ... sad sam se setila kako da opisem to - kao alergija. E bas tako! Paaa kako to da uklonim. Mozda pilingom ili...??? Hvala puuuuno, unapred !!!!![]()
To sa vocem je samo fora 21 vek je ljudi vise ne znaju kako da privuku klijente pa izmisljaju toplu vodu.A samo voce jeste ok neka maskica ali ima veliki procenat aha kiseline i mozesh burno odreagovati.plava_mala:Da li neko zna kozmetički salon u Beogradu gde se tretmani rade vocem? Bila je neka emisija pre neki dan, ali nisam videla koji je salon u pitanju?
dobar antirid krem ili serum elasti mozesh ga nabaviti u salonu gde ja radim jasna cara urosa 27,ne ide meni u dzep ali je provereno i pomaze veruj mi2care2:ja cu ove godine napuniti 27 god.volela bih da mi preporucis neku kremu za podrucje oko ociju?hvala
ok je shminka ako ti odgovara koristi je slobodno i ja u svom koferu imam i druge marke ali za rad preferiram m.a.c a ako si u mogucnosti da ga nabavis u inostranstvu uzmi jer je ne prevazidjenWaterfall:Hvala blesice!
A sta mislis o kozmetici, konkretno shminki Matis?
blesica:ok je shminka ako ti odgovara koristi je slobodno i ja u svom koferu imam i druge marke ali za rad preferiram m.a.c a ako si u mogucnosti da ga nabavis u inostranstvu uzmi jer je ne prevazidjen
Znam i ja za MAC, i uzasno mi se dopada njihova sminka, ali nema je ovde, a ne mogu stalno da je narucujem iz inostranstva.
pa mozda smokvice da se opredelish za malo tamniju nijansu ne crnu neka leshnik boja.A boja pudera je uvek za jednu nijansu svetliji od tvog tena,sorry sa zakashnjenjemsmokvicica:moze li neko da mi odgovori koja boja kose i pudera mi odgovara na moj zuckasti ten i braon oci.volim svetlu kosu,ali sa zutim tenom izgledam isprano
naprotiv krema je vrlo bitna a vishak pokupi laganim tapkanjem ubrusa ili papirne maramice tako ces ukloniti visak masnoce.mayabgsr:Mene zanima da li je neophodno ispod pudera stavljati podlogu u vidu kreme?
Nekako mi se cini da ta krema smeta,da razredjuje puder i
cak i ona totalno nemasna
dovodi do toga da mi de preslika maskara.
bolje ublazi to zutilo pa koristi pink nijanse,i mozda preko dana zemljane boje pozsmokvicica:hvala,hvala,nikad nije kasno.ja nosim lesnik boju kose.mene je u stvari vise zanimalo da li na moj zut ten idu vise boje na narandzasto ili na roze.
moram priznati da nemam iskustva sa tim preparatima.A za borice si i suvise mlada kazes koza ti je suva mozda je taj deo vrlo senzitivan mozda reagujes na neki alergen koji te konstantno iritira,obrati se prvo dermatologuokata:ja sam zelela da pitam da li ste vi kao iskusan kozmeticar culi nesto o Kotodermi?I zelela sam da pitam da li postoji neka krema za oci, mislim oko ociju koju mogu i da koriste devojke o 22 godine.Nekad mi je to podrucje suvo i vidim da imam neke sitne bore.