Saveti od kozmeticara i make-up artista !

detektor lazi:
Bas me zanima odgovor na ovo pitanje
ljubavi naravno da ima boljih od m f ali morash sama da vidis koji ti odgovara ja trenutno radim sa yvan serras sminkom i vrlo sam zadovoljna radila sam nesto za elit u stvari sam i njihov shminker i za b92 glam spajz neke savete i tu se spominje cesto ova sminka nema je u slobodnoj prodaji samo kod nas u salonu ako te zanima javi se u salon JASNA ul. cara urosha 27 poz

blesica:
ljubavi naravno da ima boljih od m f ali morash sama da vidis koji ti odgovara ja trenutno radim sa yvan serras sminkom i vrlo sam zadovoljna radila sam nesto za elit u stvari sam i njihov shminker i za b92 glam spajz neke savete i tu se spominje cesto ova sminka nema je u slobodnoj prodaji samo kod nas u salonu ako te zanima javi se u salon JASNA ul. cara urosha 27 poz

Hvala blesice!:)
A sta mislis o kozmetici, konkretno shminki Matis?

Treba mi savet... Pocele su na licu da mi izlaze neke flekice tj. nisu flekice nego crvenilo. Kao kad te ujede komarac pa te svrbi. To izlazi i meni i mojoj mami. Ne znam da li je nasledno :grin: Nervira me jer imam cisto lice, negujem ga i cistim a onda se pojavi to. I kad prodjem rukom po licu tacno osecam tu gde je to, e e e ... sad sam se setila kako da opisem to - kao alergija. E bas tako! Paaa kako to da uklonim. Mozda pilingom ili...??? Hvala puuuuno, unapred !!!! ;)

makili89:
Treba mi savet... Pocele su na licu da mi izlaze neke flekice tj. nisu flekice nego crvenilo. Kao kad te ujede komarac pa te svrbi. To izlazi i meni i mojoj mami. Ne znam da li je nasledno :grin: Nervira me jer imam cisto lice, negujem ga i cistim a onda se pojavi to. I kad prodjem rukom po licu tacno osecam tu gde je to, e e e ... sad sam se setila kako da opisem to - kao alergija. E bas tako! Paaa kako to da uklonim. Mozda pilingom ili...??? Hvala puuuuno, unapred !!!! ;)
slazem se sa magdalenicom nikako piling.I verovatno se radi o nekoj vrsti alergije koju imate i majka i ti posavetuj se sa dermatologom prvo

plava_mala:
Da li neko zna kozmetički salon u Beogradu gde se tretmani rade vocem? Bila je neka emisija pre neki dan, ali nisam videla koji je salon u pitanju?
To sa vocem je samo fora 21 vek je ljudi vise ne znaju kako da privuku klijente pa izmisljaju toplu vodu.A samo voce jeste ok neka maskica ali ima veliki procenat aha kiseline i mozesh burno odreagovati.

okata:
ja sam zelela da pitam da li ste vi kao iskusan kozmeticar culi nesto o Kotodermi?I zelela sam da pitam da li postoji neka krema za oci, mislim oko ociju koju mogu i da koriste devojke o 22 godine.Nekad mi je to podrucje suvo i vidim da imam neke sitne bore.
moram priznati da nemam iskustva sa tim preparatima.A za borice si i suvise mlada kazes koza ti je suva mozda je taj deo vrlo senzitivan mozda reagujes na neki alergen koji te konstantno iritira,obrati se prvo dermatologu

Back