Moja bebica je stara tri ipo meseca i juce je zaradila upalu desnog uha.Dr je prepisala sinacilin i paracetamol zbog temperature,na sve to dobila je i proliv.Postoji li neki prirodan lek sa kojim bi mogla da skinem temperaturu i jos nesto od cega bi je prosao proliv?
evo, meni je ovo aktuelno
moj sin isto ima sada upalu uha .... desnog

temperaturu skidam sa paracetamolom, a ako nece da se spusti davala sam mu voltaren
i skinula sam ga, dok se nije malo rashladio, brisala sam ga sa pelenicom natopljenom toplom vodom... mislim to je njemu bilo ledeno, branio se, ali ipak sam ga malo rashladila sa tim
vazno je da ako mu skidas temperaturu vodom budes jako jako pazljiva, da ti se dete ne shokira
ostale lekove, neka bajanja i slicno ne znam, mislim da ti je ovo sasvim dovoljno za pocetak
i moj sin zbog bolova tesko spavao u krevetu,nego je trazio da ga vozam
pa ga stavim lepo u njegovo sediste i vozam dok on spava... srce moje malo
danas mu je malo bolje vec, jede nesto, nema tako visoku temperaturu
ako mu ne bude bolje (spadne temperatura) za 24-48h od antibiotika koje je dobio treba da odes kod doktora da ti da neki jaci
a za protiv proliva imas one bakterije valjda da kupis... ne znam kako se to komercijalno zove u Srbiji, ali koristi se za te stvari, nije to nista cudno da dobije proliv od antibiotika... a mozda je i ovaj virus koji sada aktuelan, i ja sam ga imala... ide sa prolivom i mucninom
mom sinu dajem manuka med, skoro svakodnevno, i to mu regulise crevnu floru, on nema proliv, super mu je stomacic