Sunny77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Moj andjelak se rodila sa 4,5kg i izasla iz bolnice sa 4,2kg... grcice je dobila vec sa 7 dana i bas znaju da je muce... uvela sam Espumisan kapi, probala i vodu sa kimom, ali vodu prezire... ko da joj govanca dajem da oprostite, a isto tako reaguje i na cajelem kapi sam pocela da joj dajem pre 2 dana, ali ne vidim (makar ne jos) neku veliku razliku
bas je tesko kad tako neutesno place pa da vas pitam dal imate jos neki predlog kako smanjiti grcice?!
Druga stvar: dal je moguce da se mleko prvo proredi, znaci da mu kvalitet opadne, pa onda i da samo od sebe nestane?!to se kod mene desava sad... ne pomaze ni caj za dojilje, ispumpavam se redovno, pokusam, ali na prazno radi pumpa... mozda 2 puta dnevno uspem nesto malo da izvucem...
tako da smo presli na adaptirano mleko... koje je najbolje adaptirano mleko?!
Hvala unapred!![]()
Kod mene je bila ista situacija sa mlijekom,tako da sam brzo presla na Milumil(Milupa) jer su ga toplo preporucili u bolnici.Dobar je i Aptamil,e sad, za adaptirana mlijeka sto se prodaju u Srbiji ne znam...

elem kapi sam pocela da joj dajem pre 2 dana, ali ne vidim (makar ne jos) neku veliku razliku
bas je tesko kad tako neutesno place pa da vas pitam dal imate jos neki predlog kako smanjiti grcice?! 
tako da smo presli na adaptirano mleko... koje je najbolje adaptirano mleko?!
nam pedijatra!!!!! PREKORENI SMO!!!!! Zasto ne ucimo nase dete da puzi,posto je bila sokirana saznanjem da Petar sa 9 meseci jos uvek ne puzi!!!! Da ucimo dete da puzi i ukoliko se nista ne desi da mi ipak dodjemo kod nje da nam da uput za fizijatra i da malo radi vezbice!!!! I tako.... Molim vas sta mislite o tome???
.
ali sad sve cesce podriguje
to se ustali vremenom ja mislim... ali ako se bojis (kao i ja) stavljaj uvek da spava sa strane, ja moju sam tek stavila da spava na ledjima kad podrigne... 
nas bas muce i dalje grcici i vazduh u tibi, sto je u stvari kad pogledas jedno te isto, ni Espumisan kapi ni cajici ne pomazu... ah sta je tu je, to je samo privremeno i proci ce...