Jaoj zene gotova sam da dozivim nervni slom! Sin ima 2 godine i proslog septembra je krenuo u vrtic. U pocetku je plakao mozda samo par dana i onda je sve to super prihvatio, samo sto tamo i dalje odbija da jede! Ne odbija bas sve, ne odbija keks, voce, uzinice, neke supice, ali rucak uglavnom odbija. I kuci on ne jede nesto bog zna koliko mada pojede, nije mrsavko onako solidno izgleda, doktor mi kaze da je OK. Zadnjih mesec dana se redovno probudi ujutru cim oseti da sam ja ustala za posao, kao da ima ugradjen senzor, i onda krece pakao, place, vristi, juri za mnom po kupatilu, tako da sam prinudjena da ga zajedno s muzem odvedem u vrtic i naravno gotovo uvek zakasnim na posao (inace ga muz vodi u vrtic). Onda scene u vrticu, opet place, tako tuzno, nece da se odvoji.... vaspitacica kaze da je inace mnogo dobar, da se brzo smiri, veseo.... I kako uvece dodjem s posla odmah kaze "Ne mama poso". Znam da mu nedostajem i da mu treba paznja.... sve znam, ali moram da radim. Muz kaze da se sa njim nikada tako ne ponasa i da najnormalnije ujutru odu u vrtic bez plakanja, cak mu i mase kad ulazi u sobu. Samo samnom tako reaguje. Imate li neki savet sta mi je ciniti?