elleonora
Ističe se
- Poruka
- 2.419
Maslachak jel nije upalilo ono sa cajem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

chekam da prodje kontrola 11.02., da ga izmere, da konstatujem da je dete dobro napredovalo i da nije gladno, pa da onda probam to sa chajem...Maslachak jel nije upalilo ono sa cajem?
)chekam da prodje kontrola 11.02., da ga izmere, da konstatujem da je dete dobro napredovalo i da nije gladno, pa da onda probam to sa chajem...
samo sam htela da te pitam - el to ne znachi da treba da kuvam chaj svaki put, vec da ga skuvam pred spavanje i stavim pored kreveca? (ponekad sam bash tupa...)

Koliko vremena vani treba da provede beba od dva meseca?
Do sada nesto i nisam smela da je iznosim vani jer je bilo jako hladno sad opet i ovo vreme mi nije bas pogodno,provjetravanja prostorije je bilo ali to je vjerovatno nedovoljno treba i vani jel,koje doba dana je najbolje,sta treba izbjegavati vetar,itd..

Do sada nesto i nisam smela da je iznosim vani jer je bilo jako hladno sad opet i ovo vreme mi nije bas pogodno,provjetravanja prostorije je bilo ali to je vjerovatno nedovoljno treba i vani jel,koje doba dana je najbolje,sta treba izbjegavati vetar,itd..
to nije normalno ,dvoje dece smo othranili voda im je bila neizostavna pogotovo ovom mladjem

evo sada sam cuo nekuglupost,kazu kako detetu do 6meseci ne treba dati vode da pije samo mleko i nista drugoto nije normalno ,dvoje dece smo othranili voda im je bila neizostavna pogotovo ovom mladjem
![]()
Stalno nešto menjaju, da poludiš! Sa svakom novom generacijom, nova pravila! Da je po njima, nas svih ne bi ni bilo, jer se nekada sve radilo pogrešno!evo sada sam cuo nekuglupost,kazu kako detetu do 6meseci ne treba dati vode da pije samo mleko i nista drugoto nije normalno ,dvoje dece smo othranili voda im je bila neizostavna pogotovo ovom mladjem
![]()

Moj Luka jede u hranilici samo ako je uključen crtani. To je već postao ritual. Ali mi je i to bolje nego da ga vijam po kući. Pogotovo što mnogo bolje jede dok gleda crtani jer se zagleda pa ne razmišlja, a kada ga vijam samo me gura jer ne može na miru da se igra...a imam i jedno pitanje za vas mame,za sve koje imaju bebirone starije od godinu dana..jel se i vi mučite da dete neće da sedi u hranilici i normalno jede,nego ih vijate sa kašikicom,jer im je bitnije da se igraju nego da jedu?...moje je neverovatno kakav haos napravi kada želim da ga stavim u hranilicu,histerija prava,a kada se igra i ja mu dajem zlogaje vijajući ga sve pojede..ručak jede iz 2 dela,jedino to jede u hranilici...pojede supicu pa pauza od sat vremena,i onda jede ostalo...
a imam i jedno pitanje za vas mame,za sve koje imaju bebirone starije od godinu dana..jel se i vi mučite da dete neće da sedi u hranilici i normalno jede,nego ih vijate sa kašikicom,jer im je bitnije da se igraju nego da jedu?...moje je neverovatno kakav haos napravi kada želim da ga stavim u hranilicu,histerija prava,a kada se igra i ja mu dajem zlogaje vijajući ga sve pojede..ručak jede iz 2 dela,jedino to jede u hranilici...pojede supicu pa pauza od sat vremena,i onda jede ostalo...
, sve hranimo decu u crtaće. Moj i danas jedino tako jede. Kažu lekari da to nije zdravo ali ne znam dal bi kad jeo da nije crtaća.
.I da, moj jede i sa 2.5g u etapama, supa pa sat-dva ostalo.
mislila sam da ne zna šta to znači, napravim ja klopicu i ona pojede

Zavisi od deteta do deteta, kao i sve drugo. Mislim da ste vi prošli na najbolji mogući način - spavanjem. Još danas prati šta se dešava i sutra mislim da je kraj. Može da bude povišena temp. i tako neke sitnice...ništa strašno ako se ne varamсамо једно мало питањце: да ли Pentaxim има неке реакције, пошто је моја мала јуче после вакцине преспавала цело поподне и целу ноћ, има мали оток око убода и сад опет спава?
Поздрав...