esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
uh 2 luka je mnogo za tako malu bebu
od luka boli stomak i krecu gasovi,tako da ja to nebih isprobavala jos uvek na Nikoli
a zivo zumance je opasno bilo da ga kupujete u samoposluzi ili da je domace
Ja bih tu corbu ostavila kad mi dete malo poodraste jer i ta kocka za supu nije bas za bebe
Sve u svemu recept je dobar,ali nije za decu do godinu dana
od luka boli stomak i krecu gasovi,tako da ja to nebih isprobavala jos uvek na Nikoli
a zivo zumance je opasno bilo da ga kupujete u samoposluzi ili da je domace
Ja bih tu corbu ostavila kad mi dete malo poodraste jer i ta kocka za supu nije bas za bebe
Sve u svemu recept je dobar,ali nije za decu do godinu dana

Dobio je za poslednjih 10 dana 470g!!! Danas smo se merili. Nije debeo, raste normalno. Kapiram da trazi dok mu treba. A zasto da ne kombinujem moje mleko i dohranu? Kad kombinujem njemu treba samo mozda 30 ili 60ml dohrane, ne vise.
...to nikako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ako nikako ne može da se nasiki tvog mleka onda mu daj adaptirano mleko,to znači ili ne ume da siki kako treba,više žvaće bradavicu nego sisa,ili stvarno imaš malo mleka...proizvodnja mleka može i kasnije da krene odjednom,opet nema tu nekog pravila,jako je individualno....a tabelu na adaptiranom mleku ne gledaj nikako,bebac zna koliko mu je potrebno,ako traži 150ml a na tabeli za njegov uzrast piše 120ml,ti mu daj slobodeno više,onoliko koliko on traži...ni tu nema pravila...i za 10 dana 470gr je absolutno dobro,ne treba da se brineš da ti beban ne jede dovoljno,samo još treba da se naviknete jedni na drugog,i da razumeš šta tvoja beba traži od tebe...a to naravno ne ide iz jedog dana u drugi...veruj u sebe,i da ćete naći zajednički ritam,a time i ti ćeš postati mirnija...
).
, i vec vise od mesec dana funkcionisemo tako da preko dana dobija moje mleko na flasicu , pred spavanje i nocni obrok formulu. Muka je to, i tesko je odrzati mleko tako jer izmuzavanje oduzima dosta vremena koga nema uvek pa je bas borba.
super fora... hehehe