Da li neko moze da mi kaze koliko je stetna vlaga u spavacoj sobi sestomesecne bebe?Uzasno sam zabrinuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu ljutnja!!!!!!tkacio: Valjda ste tu da pomognete! I nije Pele nego Sladja supruga,koja onako sludjena posle cele te nove stvari i srecnog dogadjaja nije ispratila Peleta bas sasvim. Ne treba da odgovorite ako smara!!!! Hvala svakako!

Da li neko moze da mi kaze koliko je stetna vlaga u spavacoj sobi sestomesecne bebe?Uzasno sam zabrinuta.

Ej,nemoj da se nerviraš. Ja razumem da mama sa bebom od 2,5 meseca nema vremena da čita 150 strana. Koga nervira da odgovara i ne mora. Ljubi ti svoju bebicu i pitaj šta god te zanima,a logično je da ćeš nailaziti na različita mišljenja jer smo mi sve različite.
nemoj tako Slađo,navikle smo da razkovaramo sa Peletom,pa pošto je već pre mesec dana pitao sve ovo o vodi,verovatno Espi mislila da je zaboravio...ma naravno da ćemo pomoći...ja sam svoj sinu davala Humana vodu do 7.meseca,pošto je bio količna beba,i tako su nam preporučili u savetovalištu...sada već koristimo Rosu ili Vodavodu,i sve je sasvim okej,ali i stomačna flora mu je ojačala...samo ti slušaj malog Petra kako reaguje na stvari,i biće sve okej...i naravno slobodno pitaj šta god ti treba,pa zato smo tu...mnogo puta se ponavlja ista tema isto pitanje,pošto mame sa malim bebama nemaju vremena za čitanje svih stranica,što je i logično...a sad ljubi slatkiša i no sikiriki...![]()
I ipak cu tati prepustiti sve ovo!!Ups,Sladjo izviniCemu ljutnja!!!!!!tkacio: Valjda ste tu da pomognete! I nije Pele nego Sladja supruga,koja onako sludjena posle cele te nove stvari i srecnog dogadjaja nije ispratila Peleta bas sasvim. Ne treba da odgovorite ako smara!!!! Hvala svakako!
,mislila sam da je tvoj muz.Mi smo njemu nekoliko puta objasnjavale pa mi je bilo cudno sto to isto pita po stoti put pa je vec pocelo da me smara da mu sto puta pricamo jedno isto
a i bila sam malo pod tenzijom zbog onih glupih Kineza sto ne putise Kockicu da dodje kuci

Vlaga je nesto najgore za bebicu.Ako mozete preselite se sto pre iz tok stana/kuce ako ne moze da se sanira jer cete tako najbolje sacuvati zdravlje svog deteta.To ce vam reci i bilo koji pediatar.Da li neko moze da mi kaze koliko je stetna vlaga u spavacoj sobi sestomesecne bebe?Uzasno sam zabrinuta.
Jel koristio neko one ogrlice od ćilibara za zubiće i kakva su iskustva?

Da li neko moze da mi kaze koliko je stetna vlaga u spavacoj sobi sestomesecne bebe?Uzasno. sam zabrinuta.
ma naravno,cesmovaca se prokuvava samo bebama do godinu danaDa espi... one je veeeika - 15 meseci smo napunili : )))
...Al ja joj ne prokuvavam česmovaču - iz česme sipam u čašu i ona tako pije vodu

postoji i aparat koji upija vlagu,ali to opet nije dugotrajno resenjeVeoma je štetno. Ako trenutno niste u mogućnosti da se preselite obavezno prekrečite stan ili sobu u kojoj je vlaga. Sad imaju specijalne podloge za vlagu,bar će privremeno smanjiti problem. I uzmite neki apsorber vlage. To je sve privremeno rešenje.

Ups,Sladjo izvini,mislila sam da je tvoj muz.Mi smo njemu nekoliko puta objasnjavale pa mi je bilo cudno sto to isto pita po stoti put pa je vec pocelo da me smara da mu sto puta pricamo jedno isto
a i bila sam malo pod tenzijom zbog onih glupih Kineza sto ne putise Kockicu da dodje kuci
Nemoj da odustajes,slobodno kuckaj i kazi da si ti sledeci put ili otvori svoj nik.Malo je bezveze da pises sa muzevljevog,pa da nikad ne znamoko pise
Nadam se da smo izgladile nesporazum. poz![]()
nije mi bila namera da stvaram tenziju! 
ma daj Kockice,dobices po guziAjoooj sorry...nije mi bila namera da stvaram tenziju!
![]()

ma daj Kockice,dobices po guzi
stvarno sam se bila nasekirala zbog tebe
ajd jedan osmeh![]()

samo da znas da Nidzica pije mleko na flasicuda sam sad beba voleo bi da imam mladu mamu kao sto je espi....![]()
sram te bilo klonu jedan

nesto ove danasnje mame slabo kuvaju deci ili su sve otisle sa bebironima na odmor a ostale ove sa decicom koja jos uvek ruckaju sargarepicu i krompir![]()
Ali, dobro, probali smo i blitvu. Ma nekako ovako sporo ide, ima jos toliko stvari da se proba. Znam da ima i dana za probanje, ali meni zao sto ce mozda neke vrste voca i povrca nestati dok nam dodju na red 
ma naravno,cesmovaca se prokuvava samo bebama do godinu dana
nego kako ste se proveli na odmoru?
posto si ti vec mama veteran napisi nam neke omiljene recepte na onoj mojoj temici o ruckanju
nesto ove danasnje mame slabo kuvaju deci ili su sve otisle sa bebironima na odmor a ostale ove sa decicom koja jos uvek ruckaju sargarepicu i krompir![]()
That will be meAli, dobro, probali smo i blitvu. Ma nekako ovako sporo ide, ima jos toliko stvari da se proba. Znam da ima i dana za probanje, ali meni zao sto ce mozda neke vrste voca i povrca nestati dok nam dodju na red
![]()