njicata
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
A jel ste probale posle dnevnog spavanja da pokusate da ih dojite? Ima dana kad Lenka nece da sisa, ali je obavezno uhvatim dok je jos bunovna i tad prihvata bez problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ste probale posle dnevnog spavanja da pokusate da ih dojite? Ima dana kad Lenka nece da sisa, ali je obavezno uhvatim dok je jos bunovna i tad prihvata bez problema.
Ognjen je odbijao jedno vrijeme da siki samo uvece, danju nije bilo problema. Ali posto sam ja bila tvrdoglava i nisam htjela da mu dam flasicu dok prvo ne izvuce iz sika, predao se i sada se vise ne buni.

e drage mame,ja više stvarno ne razumem...juče sam pisala kako je Gabrielu bilo loše,curio mu nos celi dan ko vodopad,popodne je dobio temperaturu...stalno sam mu čistila nosić,kupala ga u kadici,inhalirala,dala Fenergal,kad eto uveče kao da se ništa nije desilo bio je kao nov...šta je ovo bilo uopšte ne shvatam...mislim super je što je ovako brzo prošlo,ali hm...znači ne razumem...super je spavao noćas,i probudio se sav happy,nasmejan,bučan sa smehom od uveta do uveta kao i ranije...
...Da nije bila neka alergiska reakcija...tako su moju sestru lecili antibijoticima od "prehlade" celo jedno leto kada se na kraju ispostavilo da je postala alergicna na prasinu...
e drage mame,ja više stvarno ne razumem...juče sam pisala kako je Gabrielu bilo loše,curio mu nos celi dan ko vodopad,popodne je dobio temperaturu...stalno sam mu čistila nosić,kupala ga u kadici,inhalirala,dala Fenergal,kad eto uveče kao da se ništa nije desilo bio je kao nov...šta je ovo bilo uopšte ne shvatam...mislim super je što je ovako brzo prošlo,ali hm...znači ne razumem...super je spavao noćas,i probudio se sav happy,nasmejan,bučan sa smehom od uveta do uveta kao i ranije...
Dobar dan, kako ste vi po ovoj vrucini, kako Ogi to podnosi?Dobro je kad je tako brzo proslo, sad na spavanje![]()

Poprilicno skuvano. I kod nas je 40 stepeni, ali je Ogi uglavnom dobro raspolozen, ponekad malo zakenjkavi, ali mozda su i zubici poceli da ga muce, ne znam....
Inace, poceo je da se budi po noći. On je prije ovih vrucina spavao po 9, 10 sati, onda je poceo da se budi od vrucine, popije vode i odmah se smiri. A posljednjih nekoliko dana se totalno probudi, podigne glavu, pocne da place, i nista ne pomaze, ni voda, ni ljuljanje, ni uspavanka, do.....FENA!!!!! Zivio fen!!!! Upalimo ga po 5 minuta i on se ponovo uspava. Znam da zvuci blesavo, ali radi![]()
zastoPoprilicno skuvano. I kod nas je 40 stepeni, ali je Ogi uglavnom dobro raspolozen, ponekad malo zakenjkavi, ali mozda su i zubici poceli da ga muce, ne znam....
Inace, poceo je da se budi po noći. On je prije ovih vrucina spavao po 9, 10 sati, onda je poceo da se budi od vrucine, popije vode i odmah se smiri. A posljednjih nekoliko dana se totalno probudi, podigne glavu, pocne da place, i nista ne pomaze, ni voda, ni ljuljanje, ni uspavanka, do.....FENA!!!!! Zivio fen!!!! Upalimo ga po 5 minuta i on se ponovo uspava. Znam da zvuci blesavo, ali radi![]()

Kada ga uhvatimo za ruke, on se sav napne i hoce da se digne, ali jos ne moze. I nama je rekla doktorka da ga od 6 mjeseca pocnemo uciti, da ga prislonimo i zagradimo jastucima, pa cemo pomalo. A treba jadnicak i da podigne svojih skoro 9 kg!
Da li je on dovoljno dugačak u odnosu na svoju težinu? Moja ćerka je u 6-tom mesecu bila na dijeti (naravno, po savetu lekara), tj. ukinuli smo joj žumance, jer je lekar ocenio da je preteška, a imala je 7 kg. Doduše, dečaci se rađaju krupniji, moja je pri rođanju bila teška 3,25 kg.
Ima 8.700 gr i 70,5 cm, meni bar izgleda podugacak, a inace je imao 4.560 kad se rodio.
Drage mame, odosmo mi na planinu pa na more, pa ko ziv ko mrtav. prtljaga imamo za jednu povecu kinesku porodicu. Uh. Samo da ne siznem.

PLZ? Petar ima 2 i po meseca i kupujemo aqua vivu,kada prestati sa prokuvavanjem vode? inace je na formuli. Znaci ne za pice vec za pripremanje klope.