Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
ja sam posle krompira uvela sargarepu, pa mesala sa pireom...ali da budem iskrena nisam se pridrzavala tih odrednica "po tri dana"...sta znam...andrija je hvala bogu sve odlicno podnosio...
ja sam danas nama spremala djuvec, pa sam onda i njemu to dala...
znaci: puno mrkvice, graska, boranije, dva do tri cela paradajza(manja), luk, paprika...sve to narezati na sitno, kada prodinstate meso, onda dodate povrce pa sve to jos malo prodinstate i nalijete vodom...ostaviti na blagoj vatri da kuva dok se meso ne raskuva...onda sam odvadila corbicu, meso i povrce za dete (pre nego sam nama dodala zacine)...povrce stavila u blender sa dve tri kasikice corbe i mesom i sve izmiksala...i eto ga...
ja sam danas nama spremala djuvec, pa sam onda i njemu to dala...
znaci: puno mrkvice, graska, boranije, dva do tri cela paradajza(manja), luk, paprika...sve to narezati na sitno, kada prodinstate meso, onda dodate povrce pa sve to jos malo prodinstate i nalijete vodom...ostaviti na blagoj vatri da kuva dok se meso ne raskuva...onda sam odvadila corbicu, meso i povrce za dete (pre nego sam nama dodala zacine)...povrce stavila u blender sa dve tri kasikice corbe i mesom i sve izmiksala...i eto ga...
sto priroda nije poradila na tome kao na svemu ostalom!!!! UNAPRED HVALA!!!

tkacio: Valjda ste tu da pomognete! I nije Pele nego Sladja supruga,koja onako sludjena posle cele te nove stvari i srecnog dogadjaja nije ispratila Peleta bas sasvim. Ne treba da odgovorite ako smara!!!! Hvala svakako!