SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Hanibal77
pa, lepo bi bilo da rodis. Devojcica ti je vec dovoljno velika i bilo bi idealno ako si uopste trudna...Mozda je samo onako neki "zastoj"
@Mackice
sta te koci za drugu trudnocu
Ja bih se mnogo lakse odlucila za drugu nego za prvu...mnoooogo sam se plasila trudnoce i porodjaja...al sad kad sam prosla kroz to vidim da se stvarno sve teskoce zaborave kad dodje bepce

Pala mi beba s kreveta pre pola sata:(( Plakao je kratko (minut mozda) ali glasno. Podigla sam ga, ljubila, mazila, dala mu mleko i od tad cuti.Pretpostavljam da nije nista strasno cim ne place, normalno se ponasa. najvise sam se uplasila jer mu je glavica bila pored nogare od stola.... pucice mi glava koliko sam se potresla...:@

pa vidis u tome je stvar,ja s hormonalnom spiralom nemam mecu,pa ne mogu po tome da znam
i da,nasla sam pre neki dan kap krvi na gacicama a to se nije desilo za ovih 6god koliko imam spirale
hani, kako bre 6 godina?
valjda traje 5..
ja moram da menjam ovih dana.. damn..

e, da, trebalo bi da je trudnoća potpuno bezbedna odmah po uklanjanju spirale
ne posle 6 meseci kao sa pilulom..

Krema se zove Plantodrem i nama je super pomogla kod ojeda.
Baki, nemoj da se sekiras, znam kako je, moj sin je nedavno pao iz kreveca preko ogradice pravo na glavu.Odlepila sam, zvala halobebu, al na kraju je sve bilo ok

jao skroz ne znam da l da dajem vaznosti ovim simptomima,cas da cas ne(a mozda je i ova neodlucnost simptom :lol: )
na kraju cu da kupim pa sta bude
a ako jeste puj puj puj tek onda ne znam sta cu

Najlakse je da uradis test. Pod uslovom da ti nije frka od rezultata :). A ne vidim zasto bi spirala uticala na rezultat, ona stoji na jednom mestu i sadrzi ko zna koji hormon, a ako trudnoca postoji u mokraci ce se naci hcg koji detektuje test tako da bi po meni to trebalo da je pouzdano.

@hanibal77
a sto bre ne bi bebu? :)
sta ima lepse od toga a i tvoja devojcica bi imala zanimljivo novo drustvo
zivis u normalnoj zemlji
na kraju krajeva ako nista drugo trudnoca podmladjuje :)
cut bre ja sam od onih razmazenih sto se plase porodjaja:lol:

hani, kako bre 6 godina?
valjda traje 5..
ja moram da menjam ovih dana.. damn..

e, da, trebalo bi da je trudnoća potpuno bezbedna odmah po uklanjanju spirale
ne posle 6 meseci kao sa pilulom..
pa 6,ovo mi je druga,koju imam nekoliko meseci

Najlakse je da uradis test. Pod uslovom da ti nije frka od rezultata :). A ne vidim zasto bi spirala uticala na rezultat, ona stoji na jednom mestu i sadrzi ko zna koji hormon, a ako trudnoca postoji u mokraci ce se naci hcg koji detektuje test tako da bi po meni to trebalo da je pouzdano.
kupila test,ujutro ce biti to be or not to be:D

Hocu i ja da znam sve o toj spirali!

Код нас на тржишту постоји МИРЕНА спирала. Гуглај мало, наћи ћеш доста о њој.
Моја докторка је уграђује и препоручила ми ју је одавно...само чекам да прво прође рок трајања овој старој. Онда, каже, неколико месеци паузе, па ће ми ставити Мирену.
Једва чекам да се отарасим меце!

Krema se zove Plantodrem i nama je super pomogla kod ojeda.
Baki, nemoj da se sekiras, znam kako je, moj sin je nedavno pao iz kreveca preko ogradice pravo na glavu.Odlepila sam, zvala halobebu, al na kraju je sve bilo ok

Videcu da je kupim.Stvarno nisam pametna sta da radim.Danas sam bila na onom decijem sajmu.Dobila sam neke prospekte i u njima sam nasla i cikovu kremu za ojede. Moda je dobra.Ako ovako nastavim,imace vise krema od mene i tate zajedno:lol:

Inace,sto se tice sajma - NEMA nista da se kupi,samo velikoprodaja. Jedino ako imate malo vecu decu,pa ce se zadovoljiti sa crtacima,pozoriste,klovnovima... Moj se Nikola odusevio celokupnim sajmom - samo je zverao okolo i drzao baloncic koji su mu poklonili.Tako su mu se svideli oni pajaci i hodajuce lutke da nije hteo ni cuclu koju inace ne ispusta iz usta:lol:

Da,da,nasa velika deca:D I ja ponekad mislim da imam dva sina:lol: a ne jednog;)
Mada,iskreno,da imam uslova odmah bih rodila jos jedno.Da se igraju i odrastaju zajedno.Ovako cemo morati malo da pricekamo da nam se finansijska situacija rascisti,posto smo se ispozajmljivali za rodjenje deteta ohoha.A banka uzima svoj danak itekako8)

nisam,zaista
upisala sam pre 2 nedelje skolu,planiramo letovanje
ne bih da mracim ovde sa svim sto mi prolece kroz glavu ,ali u mojim planovima ne mogu da napravim mesto za jos jedno dete.finansijski nije problem.

Potpuno se slažem sa tobom, svaka od nas oseća i zna da li može ili želi da ima više od jednog deteta.
Deca su divna i kako kažu "nikada ih nije previše" ali treba malo misliti i na sebe.

Back