SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tu si Cico,bas mije drago sto smo u isto vreme na netu.JA se spremam za ovaj deciji sajam na Nbgd.Idemo sa njegovim drugarom koji je mladji od njega 3 dana:D Hocu da vodim malo Nikolu da vidi klovnove i da mu mama kupi nesto;) Inace,Huggies smo koristili,al su mi bile nekako majusne. Kupili smo idgivarajuci broj,ali ne znam,nisam bila nesto zadovoljna pa sam se vratila na Pampers. Sad sam kupila Dajpers i mogu ti reci da je super.Podseca malo na onaj nocni Pampers i dobro upija. Koliko sam videla jedini on ima hologram na kesi.Valjda je original,a mozda i nije.Malo mu se popravilo stanje jer sam pocela da ga cisrim jodom tu gde je jako crveno,pa posle Penaten sa Zn u debelom sloju.Guza mu je bela kao da je seo u slag :lol::lol::lol: Ipak je Jod zakon:!:

ćaos....poslala sam ti juče email,jesi dobila????????...lepo se provedite sa Nikolom!!!!!!!!!!!!!:lol:

Enci,iscuri ti jer mu ne zategnes one lepljivetrake dobro. Moj Nikola ima 7,5kg i kupili smo mu 4.Mozda je malko veci - mada mislim da nije,ali dobro funkcionise. Znaci,zalepi mu trake da se skoro ne vide one nacrtane lutkice - u koliko nije deblji od mog malise. ako jeste,onda mu ostavi da se vide ali samo malo:ok:i nema potopa.
I pazi, vodoskok vreba:lol::lol::lol::lol: mene je sto puta upiskio:lol:

Mozda sam se ipak prela za velicinu, moj sin ima 11-12kg a kupila sam 4+(jer smo te koristili i od pampersa jer mu je 5 prevelika), mada na toj kesi pise do 17kg ako se dobro secam! Moguce da su dajpers malo manje, videcu sledeci put da uzmem 5. Inace nekako ne smem da mu previse zategnem sve mislim stegnuce ga previse, ostavim da se vide zivotinjice(tako je bilo sa pampersom pravilo, bilo je uputstvo na kesi, pa ja primenila na dajpers).

Mozda sam se ipak prela za velicinu, moj sin ima 11-12kg a kupila sam 4+(jer smo te koristili i od pampersa jer mu je 5 prevelika), mada na toj kesi pise do 17kg ako se dobro secam! Moguce da su dajpers malo manje, videcu sledeci put da uzmem 5. Inace nekako ne smem da mu previse zategnem sve mislim stegnuce ga previse, ostavim da se vide zivotinjice(tako je bilo sa pampersom pravilo, bilo je uputstvo na kesi, pa ja primenila na dajpers).

Nisam sigurna dal ce ti biti taman ova dajpers 4. Mada ko zna,pise da je do 18kg. Mogu ti dati ako hoces od mene dva komada 4 da probas,pa ako pase super. Zao mi je sto mi propada cela kesa Pamperesa 4 - jambo pakovanje:-(.Potrosili smo samo par komada i onda sam odlucila da mu vise ne stavljam.

cao mamice! nocas smo imali diskoteku. jelo se u 11.00 pa u 2.00, 4.00,6.00 i u 7.00 sirena za ustajanje. sve to iako je sinoc pojeo opet celu kasicu. nista ne razumem...
nocas opet popustile pelene. bilo je menjanja. sva sreca pa se nije probudio. posle 1600 komada koliko sam do sada pozicionirala na guzu stvarno mislim da mi ne fali iskustva. danju moze satima i satima da ostane suv a nocu mi po nekad iscuri posle samo sat-dva, ako ne tako brzo ono sigurno posle 4-5h. al dobro to mi je stara boljka, necu vise da kukam. ne kapiram u cemu je trik...

Zia75-nisam u Dubai-u vec Abu Dhabi emiratu.
Ja sam koristila i seba-med i mustela kremu koja je najskuplja,ma svasta nesto i nista.Ovde postoji neka SUDOCREAM i nju koristim a svaki put kad se deteu pojavio osip,ojed,dadose mu kortiko-steroide(valjda ne znaju sta drugo).A ja jos veca budala pa sam to koristila.
Mamaaa-ja koristim farley's i hero's i sveimaju secera,sve....

Nisam sigurna dal ce ti biti taman ova dajpers 4. Mada ko zna,pise da je do 18kg. Mogu ti dati ako hoces od mene dva komada 4 da probas,pa ako pase super. Zao mi je sto mi propada cela kesa Pamperesa 4 - jambo pakovanje:-(.Potrosili smo samo par komada i onda sam odlucila da mu vise ne stavljam.

Nemoj bacati pampres, kada se smiri situacija sa osipom, ubaci po nekad pamprers nece nista faliti, i nama je ostalo 10-tak pelena pampersa, kad zafali pelena tu su:wink: Hvala na ponudi, al 4 je manja od 4+ tako da mu je sigurno mala, al ipak hvala:heart:

ja cu da obrisem posle,ako je mnogo glupo
dakle imam spiralu pa sam bila bezbrizna
ali vec nedelju dana ne podnosim neku hranu koju inace volim,prosto kao da mi se ukus promenio(a to mi se desilo u prosloj trudnoci),pa sam pocela nesto da se pilavim na vase bebece price(a ranije nisam ni dolazile na ove teme) pa sam juce kad mi je muz rekao koliko kostaju karte pitala "za nas cetvoro?" a nas je troje.dobro ovo je glupo al sad sam se gadno istripovala.pitanje:da l da kupujem test?

Jaoj, hanibal77, stvarno prvi pu cujem za hormonalnu spiralu:oops:, mozda neko zna vise!
Al po prostoj logici ako je nesto hormonalno ne znam koliko test moze da bude validan... Bolje idi kod ginehologa na npr.ultrazvuk...Al meni lici na bebca;)..onako laicki;)

pa i meni lici :( onako instinktivno
idem u ponedeljak na neki sistematski,pitacu
jer se bojim da ti hormoni ne uticu na test,nemam pojma
inace ta hormonska spirala je uobicajena ovde u fr,a znam da je ima pomalo i u srbiji
malecna je,i menja se na 5 god,uz jednogodisnje kontrole
samo za zene koje su radjale mislim
izostaje potpuno meca,ili se smanji na minimum,tako da sam uvek spremna za bazen i bele pantalone
mislila sam da ima uticaj na libido ali nije
ima uticaj jedino na odrzavanje telesne tezine,to mi je i lekar potvrdio da joj je jedina mana sto se teze mrsavi
ovde kosta oko 170€,ali je pokrivena zdravstvenim osiguranjem

ma mi kao pravimo, ali se ja nešto nadam da neće ići baš glatko...

Kako se bre ljudi odlučuju za drugo dete :?:

Ne znam kako drugi al ovo je moja logika:
Ne bi volela da mi sin ostane jedinac(mnogo je lepse u dvoje a ja bih volela i troje), cini mi se da su deca koja imaju bracu i sestre mnogo sigurniji u sebe, slobodniji...Drugo, sa prvim detetom sam otkrila koliko je divno imati dete, koliko si srecniji i ispunjeniji(nisam verovala kad su mi pricali) i sad bi volela da ih rodim jos...makar jedno:lol:

Hocu i ja da znam sve o toj spirali!
evo sta znam

pa i meni lici :( onako instinktivno
idem u ponedeljak na neki sistematski,pitacu
jer se bojim da ti hormoni ne uticu na test,nemam pojma
inace ta hormonska spirala je uobicajena ovde u fr,a znam da je ima pomalo i u srbiji
malecna je,i menja se na 5 god,uz jednogodisnje kontrole
samo za zene koje su radjale mislim
izostaje potpuno meca,ili se smanji na minimum,tako da sam uvek spremna za bazen i bele pantalone
mislila sam da ima uticaj na libido ali nije
ima uticaj jedino na odrzavanje telesne tezine,to mi je i lekar potvrdio da joj je jedina mana sto se teze mrsavi
ovde kosta oko 170€,ali je pokrivena zdravstvenim osiguranjem

Vidi, moja logika je da testovi rade na principu HCG hormona, koji se u trudnoci luci. Ondak, moja logika bi bila da hormonska spirala radi na principu nekog drugog hormona koji bi trebao da spreci zacece. E sad, ako ga nije sprecio, HCG se luci, te....

Back