SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Grckoj sam kupila pampers koji je bio isti kao i ovde sto se prodaje. Ima par vrsti, e sad od cega zavisi, pojma nemam. MEni je bitno da mi je dete suvo, sad dal ke pampers skroz beo ili ima nilske konjice, sve jedno

Ja sam prešla na Hudgges pelene, Mišković se izgleda posvađao sa Nelt-om, slab je izbor i Pampers-a i Milka čokolada u tempu, a ove su isto dobre.
da li je neko probao dm-ove, sada im je cena ista kao i za pampers ali ima više

Nama se desavalo i pampers da procuri kada nam bebac postane "veliki" za odredjeni broj. Recimo pise da je od 5 do 9(ovo nisam sigurna ne secam se kako bese idu te kilaze), pa je sledeci od 7 do 11..... Kada bebac ima preko sedam one manje pocnu da popustaju iako su kao do devet kilograma:?: i onda mi kupimo one sto su recimo od 7 do 11kg.
A mi smo vec drugi put u Lilly-ju kupili pampers 4-ku sa onim elasticnim trakama i mirisljave. Nama su rekli da su to sada nove, da sada samo takve prave. A to sto u prodaji jos uvek ima tih starih, to su valjda stare zalihe iz necijih magacina. Bar je to moje misljenje.

Nama se desavalo i pampers da procuri kada nam bebac postane "veliki" za odredjeni broj. Recimo pise da je od 5 do 9(ovo nisam sigurna ne secam se kako bese idu te kilaze), pa je sledeci od 7 do 11..... Kada bebac ima preko sedam one manje pocnu da popustaju iako su kao do devet kilograma:?: i onda mi kupimo one sto su recimo od 7 do 11kg.
A mi smo vec drugi put u Lilly-ju kupili pampers 4-ku sa onim elasticnim trakama i mirisljave. Nama su rekli da su to sada nove, da sada samo takve prave. A to sto u prodaji jos uvek ima tih starih, to su valjda stare zalihe iz necijih magacina. Bar je to moje misljenje.

Slažem se u potpunosti, ali u Nišu ima starog Pampersa i u hipermarketima i u dm-u, za Lilly ne znam, ja navučena na dm.

e to je to izgleda... a reci mi, ja sam bacila to novo pakovanje, jel moze nekako da se razlikuje od starog?

E, majceki, te na slici su baby dry, a one elasticne koje spominjes su active fit. Meni pampers mirisu na lepak, kupujem grcke domace pelene baby flex, isto su elasticne, i super su. Ne znam jel ima u Srbiji.

Moj muz kupuje pampers i odmah bacamo kesu, cim ih raspakujemo, tako da nemam pojma po cemu se tacno razlikuju. Moj muz kaze da mu se cini da ima neke strelice, kao ono; bebi born, pa strelica, pa neki drugi, pa strelica i tako do te cetvorke.
A onaj stari je stvarno mirisao na lepak, ovaj novi prelepo mirise, doduse neznam tacno nasta. Videcu sutra u Lilly-ju, pa cu ti javiti u cemu je razlika.

Back