Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
U kom mesecu ste uveli kravlje mleko i sa koliko procenata mlecne masti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sad mi nije jasno za borovnice, pa jel sme to, zar nije borovnica iz one grupe, jagoda, malina, kupina....Sutra cu bas za ruckic da mu skuvam cveklu sa krompirom da vidim hoce li, inace jede on blitvu, spanac, prokelj, karfiol... pa rekoh da cujem gde jos ima Fe.
Molim te kazi mi ako mu spremas karfiol i prokelj? Mislim moze li se to izblendovati tako da kasica bude ono glatka? Sin mi 05.Novembra puni 8 meseci i da li mogu da pocnem sa tim povrcem? Sto se tice cvekle: imam je u basti, tako da mogu da mu je spremam ali isto neznam da li je rano.Naime neko kaze cvekla je jaka sacekaj jos malo itd. Za borovnicu isto tako, kad je prikladno poceti? Ako imas neki recept kako mu spremas karfiol, prokelj i cveklu napisi pls.
hvala unapred
Ali eto situacija se ponavlja, bas mi je njegova lekarka rekla da mu dajem pilecu dzigericu. Da se razumemo nisu to ne znam kakve kolicine, to bude parcence koje izblendam sa drugim povrcem i mesom. Ali poslusacu, manje dzigerice vise lisnatog povrca i zumanca. PozdravAli poslusacu, manje dzigerice vise lisnatog povrca i zumanca. Pozdrav
interesuje me da li je neko prosao kroz period odvikavanja deteta od pelena?moj dečak ima 2 godine i 4 meseca i jos uvek neće tuticu.kada ja pazim i stavljam ga na tutu nebuni se i obavi nuždu,ali sam da traži nema sanse.![]()

Zar stvarno mislis da nije dobro davati bebi dzigericu?:? Svi doktori to savetuju (kao ispeces je na parcetu folije na ringli da bude skoro sirova???), i u svim prirucnicima za bebe, pa i prilicam broj kasica za bebe ima dzigericu u sebi?????????
)..Kao shto sam vec napisala-samo dobronameran savet,pa ko kako zeli..Ja imam neki super blender, on od svog povrca i mesa napravi bas glatku kasicu. Stavim povrce kao za supu, malo sargarepe, parce crnog luka, celera, persuna, krompir, karfiol ili prokelj. Stavim i parce pileceg mesa i dzigerice. Kad se skuva, u malo mleka umiksam malo brasna i ulijem u supu da bude kao bela corba. I onda uzmem kolicinu za jedan obrok od svog povrca po malo, mesa i dzigerice, malo sredine od hleba i te supice i izblendam. I to je to. Dva puta nedeljno mu u taj rucak stavim i zumance. Cveklu moj sin nije bas hteo tako u obroku, ja recimo izdubim cveklu uvece, pokrijem je, i do ujutru ona pusti malo soka, to mu sipam u njegov sokic i tako popije. Za borovnicu su mi rekli da mogu, da ne spada u bobicasto voce?! ali ja jos nisam probala. Od voca mu pravim kasice od jabuke, banane, kruske, breskve, kajsije suve skuvam pa mu dajem taj sokic a kajsiju izblendam sa jos jednom vockom za kasicu.
Znaci ja nemam neki bas recept, nego tako spemam kao za supu ili corbu, nekad stavim belo pilece nekad telece meso, dzigericu obavezno jer mu je nisko gvozdje.
ali vise citam poruke na forumu nego sto aktivno ucestvujem osim kad mi nesto bas privuce paznju ili mi je potrebno da saznam.