kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Evo ti i ovo vezano za sesirice http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=96&Tekst2ID=111&Show=1617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ata, jel bolje malecka?

Ma, kad posle toliko dana čujem: mama, sipaj mi jos! ništa mi drugo ne treba, premiju sam dobila! 

...Ata sad citam da je malena bolje, hvala Bogu, ali i da se proliv vraca....vec sam ti pisala, imala sam muke sa strijom cerom u tom uzrastu bas kao i ti sada...koleginica me je posavetovala
da joj dam Indijski caj..najobicniji iz kesice..i dan danas sam joj zahvalna do neba...skuvaj ga kao obican caj i daj joj da pije koliko hoce, a drugu cesicu pocepaj i slobodno joj daj neka
malo pozvace te travcice...nije odvratno toliko da ga ne bi pila...mnoge moje drugarice su radile to isto, i svaka je resila problem kod dece a i sebe bas tim cajem....
....dusa mala samo da sto pre ojaca...![]()

E, posle pirinčane vode se znatno, znatno proredilo. Jutros se probudila ukakana, ali računam da su to poslednji trzaji. 
Eno je sad u sobi, gleda Nodija, sedi i uživa. Još je iznemogla, još nema snage da trčkara i pravi mi čuda po kući, ali planiram da do sutra i to popravimo!
Širi se virus, izgleda. Ajd' bar da ga dignem na noge, pa onda mene da obori... 

пробај са камилицом, умочиш туфер у чај од камилице и обриши око... битно је да идеш од споља ка унутра кад чистиш око, тј. да завршиш код носића, и то у једном потезу... за друго око узмеш други туфер (може и газица)E ovo mom junosi oci stalno vlaze i stalno se skuplja ona zuta skramica po trepavicama i u uglovima, sto bi se reklo krmelja prilicno
cistim fizioloskim al ne vredi jako brzo se pojavi ponovo
jel ima neko neki savet kako da se resimo toga?
fala vi

Dunja se sva osula po licu,a ja pojma nemam sta da radim.Svako jutro je brisem fizioloskim a uvece cistom vodom,kad se kupa.Pomagajte....
Dunja se sva osula po licu,a ja pojma nemam sta da radim.Svako jutro je brisem fizioloskim a uvece cistom vodom,kad se kupa.Pomagajte....