november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..samo da dodam - za obe vrste vazi da je uputstvo na kutiji malo retardirano - treba prilichno vishe technosti nego shto pishe..![]()
..zashto ne bi mogao..?..samo ako hoce..
..volite se i chuvajte se..![]()
joj jadan, valjda ce proci do sutra...bolestan je kao ja....isto...ne moze da dise, place, nema t, samo prehlada i kijavica....a jel moze neki topao cajic, meni pomaze....
Zvezdanka ja se uvek kunem na inhalaciju bosiljkom u ovakvim trenucima...nama je uvek pomoglo...imao je nepunih 2 meseca,kada se prehladio kod doce u savetovalištu,isto tako bezbojni slinci,kijanje i sve po redu...i onda sam skuvala čaj od bosiljka, i stavila ga iznad šerpe,onako na dobrih 20cm,i pokrila i njegovu glavicu i moju pelenom,i tako se inhalirali zajedno nad tom parom,za 2 dana su slinci nestali,i svaki sledeći put kada je imao takav problem isti tretman,i nemaš brige...
Zvezdanka ja se uvek kunem na inhalaciju bosiljkom u ovakvim trenucima...nama je uvek pomoglo...imao je nepunih 2 meseca,kada se prehladio kod doce u savetovalištu,isto tako bezbojni slinci,kijanje i sve po redu...i onda sam skuvala čaj od bosiljka, i stavila ga iznad šerpe,onako na dobrih 20cm,i pokrila i njegovu glavicu i moju pelenom,i tako se inhalirali zajedno nad tom parom,za 2 dana su slinci nestali,i svaki sledeći put kada je imao takav problem isti tretman,i nemaš brige...