SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sedam-zitarica.jpg

8_zitarica_BL.jpg

vidim milupa i to sa nemackog trzista ima i kod nas..e sad mene interesuje ima li u Srbiji da se kupi Beba (nestle)adaptirano mleko? ili cu morati odavde da nosim kad idemo za Srbiju ..vidim bice problema ne znam koliko mi mleka treba za 2 meseca...jel neko upoznat koje vrste a.mleka ima kod nas?

Da vas pitam.....
Kad treba bebi da se vadi krv za krvnu sliku....kako ja da detetu ne dam da jede pre vadjenja krvi? Gde cu s njom kad je gladna.....sav gnev ovoga sveta ce se opet sruciti na mene jadnu....
Jel sme da jede il ne?
Bar mleko da popije....????

i na vratu ima neki kao osip,sta je vec,moracemo da uradimo bris,da vidimo sta je,posto nikako nece da prodje.....ne znam jel od znoja il su ne daj boze gljivice,mada stvarno ne znam odakle joj gljivice :dash:
Uvek se trudim da je lepo obrisem posle kupanja...
:think:

stefan je slinav..:sad2:...jadnicak...suze krokodilske...ne moze da spava!
stavila sam mu fizioloski i izvlacila slinice....on se dere jadan dere...pa zaspi..posle se probudi sav slinav placuci...ja opet...sad je jedva zaspao ponovo...
jel imate neki savet?

Zvezdanka ja se uvek kunem na inhalaciju bosiljkom u ovakvim trenucima...nama je uvek pomoglo...imao je nepunih 2 meseca,kada se prehladio kod doce u savetovalištu,isto tako bezbojni slinci,kijanje i sve po redu...i onda sam skuvala čaj od bosiljka, i stavila ga iznad šerpe,onako na dobrih 20cm,i pokrila i njegovu glavicu i moju pelenom,i tako se inhalirali zajedno nad tom parom,za 2 dana su slinci nestali,i svaki sledeći put kada je imao takav problem isti tretman,i nemaš brige...

Zvezdanka ja se uvek kunem na inhalaciju bosiljkom u ovakvim trenucima...nama je uvek pomoglo...imao je nepunih 2 meseca,kada se prehladio kod doce u savetovalištu,isto tako bezbojni slinci,kijanje i sve po redu...i onda sam skuvala čaj od bosiljka, i stavila ga iznad šerpe,onako na dobrih 20cm,i pokrila i njegovu glavicu i moju pelenom,i tako se inhalirali zajedno nad tom parom,za 2 dana su slinci nestali,i svaki sledeći put kada je imao takav problem isti tretman,i nemaš brige...

gde ima caj od bosiljka da se kupi?

A jel su moguce alergije?

Ja sam to isto radila, samo umesto bosiljka sam kuvala kamilicu u cvet, ima u svakoj apoteci

bosiljak kupuješ i bio radnjama,napraviš čaj kao što je Bambi pisala i inhaliraš....nema alergijskih reakcija...i isto tako može da se i kupa u njemu,samo treba da se ocedi naravno...bosiljak je jaaaaaaaaaaako dobar za disajne puteve i za bronhije,oslobađa zalepljene bronhije,i pročišćava disajne puteve,pa slinci kao ludi krenu da izlaze..

Back