SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam u sličnoj situaciji, NG ništa neće da pije ni čaj ni sok ni mleko, doji ujutru i uveče po 3-4 minuta i to je sve, ludim polako, kada joj ujutru stavim pampers, ladno izdrži do uveče da bude polusuv. Dok je sisala još kako tako, a sad stvarno ne znam šta da joj radim. I sve što jede mora da bude zagušćeno jer retko ne voli, eventualno kompot od jabuke može, a ostalo ne.

I ja sam u sličnoj situaciji, NG ništa neće da pije ni čaj ni sok ni mleko, doji ujutru i uveče po 3-4 minuta i to je sve, ludim polako, kada joj ujutru stavim pampers, ladno izdrži do uveče da bude polusuv. Dok je sisala još kako tako, a sad stvarno ne znam šta da joj radim. I sve što jede mora da bude zagušćeno jer retko ne voli, eventualno kompot od jabuke može, a ostalo ne.

Marge pretpostavljam da će sama prihvatiti tečnost kada joj organizam bude tražio. Jesi se konsultovala sa pedijatrom oko tog?

Evo, iz ove.

voda_negazirana_rosa_075_l.jpg

Marge pretpostavljam da će sama prihvatiti tečnost kada joj organizam bude tražio. Jesi se konsultovala sa pedijatrom oko tog?

Sve do nedavno je koliko toliko sisala pa i nije bio problem, ali sad idu topliji dani pa se malo brinem. Za dve nedelje idemo na redovnu kontrolu pa ću pitati. To je valjda nasledno, ja sam sa 6 godina zavrsila u bolnici jer su mi se "zalepila" creva zbog nedostatka tečnosti...
Nego, kažite mi, da li na toj kontroli od 9 meseci ide opet neka vakcina ?

hihihihiihi kistina baš je meden....:heart:
za ove malo veće bebe treba pokušati sa slamčicom može im bit zanimljivo...
meni Lara isto nije htjela da pije vodu dok nisam fino u šolju i dam joj i to mislim da je imala puna 3 mjeseca:think: srkne par puta i to dobro šta će kad mora....
mama luđa od nje:lol:
sad je odustala može i iz flašice:zcepanje:

stefan je dans pio iz ove flasice...ja zaboravila da ponesem vodicu za dete, i svratila da kupim ovo...sav se jadnicak upljuvao i ukvasio...ali mu bilo smesno....njemu sve novo zabavno...samo se smeje! :)
i on malo vode pije....bas me to brine...ne znam koji cajic da mu dam....:think:
pocela sam da mu dajem zitarice...prvo je bilo sa mlekom, sada sa jogurtom...i obozava jogurt...:heart:...nego sad sam kupil griz, kaze kuva se s amlekom....s kojim mlekom da ga kuvam? adaptiranim? kravljim? pticjim? :lol:

..ja bih griz skuvala sa vodom, pa na kraju u vruce dodala prah adaptiranog mleka.. :think:
..mada, ZK, griz ti je najgluplja od svih zitarica, chisto golo belo brashno krupnije mleveno,
ja sam ga deci kuvala samo ako se zadesi da ostanem bez nechega korisnijeg za njih.. :)

Ova moja ništa od toga neće, pogotovo milupine i nestle sa adaptiranim mlekom, danas sam sve to pokupila što sam isprobavala da joj dam, i sutra će naš dragi labrador imati gozbu jer su neke od kutija otvorene više od mesec dana a NG ne pokazuje znake da će nešto od toga zavoleti. Ona je kanda, seljančica pa se najviše oduševljava palentom , kuvanim grizom i to u domaćem mleku, sa kupovnim već ide teže, poparom...

pa ja ljudi gledala tamo sta ima da se kupi..ima riza i kukuruz, griz...riza i kukruz sa vanilom...kukuruz sa kesom...moracu da odem u neku snabdeveniju apoteku!
:)

..ja sam odushevljena sastavom, a jaksha ukusom milupine kashe bio 7 korn, i nestle 8 zitarica..
..vec sam pisala - mogu sa mlekom, mogu sa vodom i vocem ili sa jogurtom i vocem..
..nema adaptiranog mleka u njima..
..nestle je malo sladja, a u milupinu nekad umesham 1 kashiku mlevene plazme..

..ja sam odushevljena sastavom, a jaksha ukusom milupine kashe bio 7 korn, i nestle 8 zitarica..
..vec sam pisala - mogu sa mlekom, mogu sa vodom i vocem ili sa jogurtom i vocem..
..nema adaptiranog mleka u njima..
..nestle je malo sladja, a u milupinu nekad umesham 1 kashiku mlevene plazme..

Ajde molim te, postavi sliku neke od tih kutija da ne kupujem opet nešto što ne treba da kupim

Back