mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
..kako smo znali i umeli..
..kad god je zadovoljan, nije bio u rukama..
..bice to sve cheshce kad pochne da se igra vishe, josh koju nedelju izdrzite..
..nama je otezavajuca okolnost bila to shto smo bili u zajednici sa svekrvom koja je na svako
plakanje uletala u sobu sa "shta mu radite?" i koja je tvrdila da "njena deca nikad nisu plakala"
kao i da je "on gladan" iako je dobijao po kilo i po svakog meseca, a samo sisao..
..sad kad vratim film, ona nam je ustvari nabijala tenziju koja se reflektovala na njega..
..srecom, odvojili smo dosta brzo posle toga..
..tako da ti je moj savet da sve rasterash iz kuce, ako mozesh,
a ako ste sami da pokushash da budesh shto smirenija..
..sad izgleda kao da tome nema kraja, ali nece to zauvek biti tako..
(..i meni moja mama isto ovo goovrila, a ja odolevala iskushenju da je ne gadjam nechim od muke..)
Aj kad dodje do trećeg valjda će ga proći i grčevi pa ćemo početi da ga kuliramo više nekako...tj, pokušati
Mi smo sami al dolazi sveki u goste tako i odlepim kad on plače jer je nervozan iz dosade recimo, a ona - da ti nisi glaaaadaaaan? Ja na spratu kao ne čujem je, ono, jeo pre sat vremena, povraćao je jer je halapljiv i prejeda se i ne, to nije plač gladi
, al ćutim, ona opet ponovi...Ja reko nije gladan, ne plače tako kad je gladan, samo bi da se nosi malo... -Eto mamica neće da ti da da jedeš, kaže da nisi glaaaadaaaan...
...
Silazim dole, uzimam ga, reko naravno da ću mu dati da jede (a znam da nije gladan al da me ne bije maler, odkud znam, nabila mi tenziju) , on jede par min, povrati i miran jer sam ga uzela... 

" i koja je tvrdila da "njena deca nikad nisu plakala"

Ni sada, sa, za koji dan, pune dve godine, neće ni da ga pomiriše. Jede sir, pavlaku, kiselo mleko, jogurt, voćni jogurt, ali mleko neće i neće. Ni čokoladno,nikakvo. Dobro, meni je bitno da jede mlečne proizvode i voli ih, sir i pavlaku naročito voli, a sad kad neće mleko, šta da radim, ne mogu na silu da je nateram. Niti hoću.