Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Feelgood,
Moj bebac je imao 35.8 ujutro nakon sto sam mu nocu dala Paracetamol zbog povisene T(imao urinarnu inf.). Tad smo bili u bolnici i samo su rekli da ga utoplim i ubrzo se podigla na 36.7.
Meni to ne deluje strasno...Mozda tako reaguje na ovo snizenje temperature...Utopli je pa vidi...Meri joj cesto T, prati...Nadam se da je samo trenutno nesto bezveze
Moj bebac je imao 35.8 ujutro nakon sto sam mu nocu dala Paracetamol zbog povisene T(imao urinarnu inf.). Tad smo bili u bolnici i samo su rekli da ga utoplim i ubrzo se podigla na 36.7.
Meni to ne deluje strasno...Mozda tako reaguje na ovo snizenje temperature...Utopli je pa vidi...Meri joj cesto T, prati...Nadam se da je samo trenutno nesto bezveze

e sad ja ne znam dal da u to baš poverujem,ali stvarno beka se nikad nije naprezala u toku ka***** ali kakila je na svaka 4-5 dana...isto je bila dojena plus kašice....
A prosli put su ti rekli chekaj da prodje, zar ne?
.....

Ako se muci, a ne pomaze kruska, kompot od sljiva, stavi mu malo sa kremicom toplomer u guzu i krenuce...To ne valja cesto da se radi, ali kad bas zariba, sigurno ce mu olaksati.