Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
uh,ja neću da počinjem,nego samo da dodam,ne da bih izmlatila bilo ko da mi stavi ruke na dete,nego bi ko lavica iz savane naskočila i drala kožu uz sve urlanje...ali ja ne ostavljam dete napolju,nikada...čak što više imala sam par prilika kada su bebicu ostavili napolju ispred apoteke,pekare,a ja ko neka ludača stanem tamo pa čekam da roditelj izađe,da dete neko ne ukrade...posle sam se razmišljala,o Bože još će mene da okrive za isto,ali meni žao,ponekad beba i plače,pa ja onda tako stanem,pa pričam i čekam roditelja da lupim šamarčinu...a jednom leto bilo,ja još trudna,stomak do zuba,idem pored jednih parkiranih kola,kad tamo vrišti jedno dete oko 3 godine...napolju 35C,auto parkiran pored puta,ali znate onako pola još na cesti a pola onako dole,prozori svi navučeni,dete u histeriji..gledam okolo nigde nikoga...preko puta je Tehnički pregled za kola...ja tako glupača stojim,pokušavam preko prozora da smirim dete,on sav uplakam gleda u mene,ja sva u suzama gledam u njega,malo se smirio,pričala sam mu,kada pretrčava otac,homo balcanicus 2 metra,150kg,ja skoro se srušila tako me je uplašio...šta ja radim sa njegovim detetom?e tu mi je pao mrak na oči?kada sam počela da vičem,i da govorim kako ću mu socijalnu navući na vrat,da sam zapisala tablice,kako je mogao dete tako da ostavi u kolima,nema srca itd...ja sva zadihana tako se iznervirala da mi je pritisak otišao u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,i počne meni da se vrti u glavi strašno,on vidi da nešto nije u redu,pa dođe sa ove strane kola gde sam ja stajala,tek tada je video da sam trudna...pa onda pokušao kao da bude fin,pa oprostite što sam vikao,nasrnuo na vas,i tako sve nešto...maaaaaaaaaaarš životinjo!pa isto bih rekla i da nisam trudna,ostaviš ovako dete,sram da te bude...pa kao samo je istrčao na trenutak da pita cenu za registraciju..aha,a dete nisi mogao uzeti u naručje i otići sa njim na tih par minuta....a ovde saobraćaj skroz lud,mogao je autobus naleteti na auto,dete uplašem,histeričan..ma mamicu ti tvoju,budala...
i tako ženice moje obračun je završen time što je skočio u kola,spustio prozore,viknuo na sina da prestane i odjurio,a dete meni maše kroz prozor...srce mi je puklo...
i tako ženice moje obračun je završen time što je skočio u kola,spustio prozore,viknuo na sina da prestane i odjurio,a dete meni maše kroz prozor...srce mi je puklo...