SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..imam jedno pitanje...nasom devojcici rastu zubici, i vreme im je, imala je gore jedinice i dvojke, dole samo jedinice,
danima cekamo da izbiju dvojke dole...kad juce vidimo da su njoj izbile cetvorke gore...cak se lepo vidi prazno mesto
za trojke...nista nam nije jasno...
..muke sam videla sa starijom kad su joj rasli zubi, mladja je samo jednog dana imala puna usta zuba, ali se ne secam
da su isli tako bez reda...
..znate li nesto o tome, jel to ok..malo smo zbunjeni svi...

..u redu je to, affro.. :) ..obichno idu i donje dvojke pre gornjih chetvorki, ali nije retko da preskoche, shto u paru, kao kod vas, shto da samo jedna kasni..
..a chetvorke uvek idu pre trojki.. :) treba imati chime da sazvacesh pre nego shto mozesh da otkinesh neshto. ;)

..u redu je to, affro.. :) ..obichno idu i donje dvojke pre gornjih chetvorki, ali nije retko da preskoche, shto u paru, kao kod vas, shto da samo jedna kasni..
..a chetvorke uvek idu pre trojki.. :) treba imati chime da sazvacesh pre nego shto mozesh da otkinesh neshto. ;)

...predpostavila sam da nije nikakav extrem, ali rekoh da pitam, inace bas lepo grize i zvace jabuku...ustvari ona zvace sve, a jabuke obozava, pa
i kad joj ne nudimo nista ona uzme jabuku, donese i kaze...njama...onu srednje velicine pojede celu bez kore naravno...:)

..hvala Novembar:zag:

..imam jedno pitanje...nasom devojcici rastu zubici, i vreme im je, imala je gore jedinice i dvojke, dole samo jedinice,
danima cekamo da izbiju dvojke dole...kad juce vidimo da su njoj izbile cetvorke gore...cak se lepo vidi prazno mesto
za trojke...nista nam nije jasno...
..muke sam videla sa starijom kad su joj rasli zubi, mladja je samo jednog dana imala puna usta zuba, ali se ne secam
da su isli tako bez reda...
..znate li nesto o tome, jel to ok..malo smo zbunjeni svi...

Identično kao i mom bebanu :D Njemu samo što nisu izbile 4 gore.Takodje pre trojki...Da, to je normalno da izbijaju četvorke pre trojki češće, tj sve za koje znam klincima je tako bilo.
Pitanje, šta kuvati bebanu od 14m (uskoro) a da je ukusno a ne nezdravo :roll: a da mu se svidi :confused: pošto me zeza s hranom poslednje vreme.

kako da odviknem dete od cucle? ima 20 meseci
koristi je kada hoce da spava...u snu je ispljune al u nekom trenutku joj zatreba pa je nadje i vrati u usta opet i tako u krug
a preko dana je ne koristi ako je ne vidi

al kada treba da spava dere se ko jarac ako zaboravim da joj dam cuclu

koristi je kada hoce da spava...u snu je ispljune al u nekom trenutku joj zatreba pa je nadje i vrati u usta opet i tako u krug

Prepisujem, osim onog 20 meseci, pišem 21... :)
Još da dodam da joj je cucla prilično u fazi raspadanja, kupili joj druge dve, ali ih neće, viče "dugu dudu, jepu dudu..."

Prepisujem, osim onog 20 meseci, pišem 21... :)
Još da dodam da joj je cucla prilično u fazi raspadanja, kupili joj druge dve, ali ih neće, viče "dugu dudu, jepu dudu..."

....uskoro ce i moja cerka imati isto pitanje, nedavno sam joj savetovala da ne kupuje po 5 novih duda, vec da joj ostavi samo jednu pa dok
traje, traje...njoj zao, kaze neka je....inace ja sam njih obe odvikla tako sto nisam kupovala drugu kad su bile u tom nekom uzrastu, i kad
se pokidala samo sam im tu takvu nudila, par dana su se malo bunile i odustale...a cuvamo ih takve nikakve i dan danas...:D

Irina nije vezana za jednu cuclu...ona ima uvek dve pa ih koristi dok ne postanu lepljive pa kupimo novo pakovanje i tako u krug...kupujemo u dm-u one njihove,po dve u pakovanju

rece mi kristina da probam da probusim cuclu
pa ako to ne uspe onda cu joj kupiti neku od kaucuka koja ima drugaciji oblik,pa mozda tako odustane...ne znam

Back