.
.niko josh nije krenuo u shkolu sa cuclom..

..ni blizu..

..ako ih ne nosaju ceo dan po ustima, ne vidim problem u malo sedativnog dejstva cokanja pred spavanje..
..moji su ih drzali u krevetu, koristili par minuta dok ne zaspu pa pljucnu..batalili oko drugog rodjendana, naprasno, jednostavno je ne traze i zaspu..
..bila u krevetu josh koji dan, zaturena oko jastuka, dok je nisam sklonila..kad su pitali gde je rekla sam da nemam pojma..
..nadam se da ce i malci tako..
sa cuclom mozda nije ali moja bratanica ima 8 godina i dan danas kada legne uvece,sisa palac
predpostavljam da je to zato sto su razvedeni moj brat i snajka a moj brat nije bas neki posveceni calac

moguce je da nju sve to povredjuje,mada ovako deluje da to nije slucaj, pa da zato jos uvek sisa palac uvece
ne znam
al mi je mnogo zao
a sto se cucle tice videcu
desilo se jednom sad skoro bas da je cucla bila kod nje ali je pljunula i zaspala je bez nje
pa cu da vidim ako se to desi jos koji put u sledecih nedelju dve,probacu da je odviknem sada
necu mnogo da je silim i cimam
mislim ono...ja sam pila mleko na flasicu do 3 godine

i nista mi ne fali
jedini bauk mi je odvikavanje od pelena,jer od onog dana nece uopste da sedi na nosi duze od 10ak sekundi
e to sto se pelena tice...da pitam iskusne mame...ima li smisla uopste skinuti detetu pelene kada krene toplo vreme?
mislila sam da joj ih skinem pa kad se upiski,kao bice mokra i mozda shvati da ne treba u gace da piski ...ili kaki,pa mozda bude lakse sve...
nekako mi je besmisleno da idem za njom i da joj skidam pelene svakih pola sata i stavljam je na nosu
pojma vise nemam
delovalo je da ce do leta uveliko biti bez pelene al bila je to pocetnicka sreca i nista vise

uh kako komplikovano...