lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Koju vi vodu dajete deci? Ja Rosu iz plastichne flashe
sad mi se vishe ne daje 
sad mi se vishe ne daje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad mi se vishe ne daje 

A jel mi kad kupimo flashiranu vodu u plastichnoj flashi pijemo i taj BPA sa vodom? Znam da treba temperatura da bi se oslobadjao, ali ne znam da li su te flashe skladishtene na suncu. Dzaba mi onda staklena chasha ako je voda vec zatrovana![]()

november koje ces ti flasice da kupis
Poshto mi flashice ne koristimo, mene interesuje u shta da sipam klopu detetu. Dobili smo neki plastichni komplet, ali ne sipa mi se sad toplo jelo i pice u to. Ajd da se unapred raspitam, pre nego shto potroshim novce, da nije neko chuo i da metalno posudje ne valja zbog necheg, poshto bi je da kupim ovako neshto???
![]()
..baci ih ako se obije emajl, makar i najmanje,..ovakve slichne sam ja koristila....baci ih ako se obije emajl, makar i najmanje,
kao shto bi i veliku sherpu bacila..
..tanjirici su super jer moze da se podgreje direktno u njima, ili da se isprzi jaje ili dziga..
I ja bih volela da vidim negde crno-na-belo šta piše o flašicama.
Stvarno nije za zajebanciju jer su u pitanju novorođenčad.
A ja ako ne mogu da koristim AVENT nemam pojma kako ću izmlazati mleko. Ručno nisam umela, a i ne može tako dobro da se iscedi...![]()
ma daaaaaaaaaj...sta joj fali?pa koliko proizvoda je u plasticnoj ambalazi...ja dajem rosuKoju vi vodu dajete deci? Ja Rosu iz plastichne flashesad mi se vishe ne daje
![]()
ja lazaru djem filtriranu vodu pa prokuvanu jos uvek
do kada ste deci prokuvavali vodu???laza ima 8 meseci dal da prokuvavam jos do godinu dana ili da prestanem?
Ma i ovaj moj sve jede sem jogurta. Voli i mladi sir. Suzo,koji je to,nisam skontala,hvala ti unapred.
a da probas nuk pumpicu ili chicco?
Pa zar nisu i one plastične? I gde uopšte ima da se kupe?
Ja u životu nisam videla ni jednu drugu pumpicu osim AVENT...
A ova, domaca voda za bebe?
http://www.ekofarm.rs/babyvoda.html
Vidim da imaju ISO 9000 i HACCP, a kontrolise je SGS Institut Fresenius GmbH.
To bi ipak trebalo nesto da znaci...
Pa zar nisu i one plastične? I gde uopšte ima da se kupe?
Ja u životu nisam videla ni jednu drugu pumpicu osim AVENT...