nmim
Aktivan član
- Poruka
- 1.280
cestitamo i mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovaj moj nece ni "kravicu". Kako pravis vocni jogurt za dete? Glupo je pitanje,ali ja sebi kad pravim ne stavljam secer. A cisto sumnjam da ce ga i tako popiti.
Pre par dana drugarica moja kupila u Aksi i kaze mi da nema tu oznaku.Pumpica je ima,a flasice ne.Provericu.Koje ces ti Eli da kupujes ili si vec kupila![]()

Možeš opet AVENT samo gledaj da ima onaj zeleni krug na kom piše BPA 0%. Te su bezbedne.
Nemoj te da kupujete te sa BPA0% rekli su da nisu dobre za bebe,bas sam pre neki dan gledala povucice ih iz prodaje,znaci ispodavace se ono vec sto ima..sta znam rizicne su i prave ih od konzerve i nesecam se jos cega..
I ja imam te,mada sad sam ih promenila za obicne aventove...
Nemoj te da kupujete te sa BPA0% rekli su da nisu dobre za bebe,bas sam pre neki dan gledala povucice ih iz prodaje,znaci ispodavace se ono vec sto ima..sta znam rizicne su i prave ih od konzerve i nesecam se jos cega..
I ja imam te,mada sad sam ih promenila za obicne aventove...

I ja bih volela da vidim negde crno-na-belo šta piše o flašicama.
Stvarno nije za zajebanciju jer su u pitanju novorođenčad.
A ja ako ne mogu da koristim AVENT nemam pojma kako ću izmlazati mleko. Ručno nisam umela, a i ne može tako dobro da se iscedi...![]()

..mozesh da kupish staklene za hranjenje, a koristi avent-ove nove samo za pumpu..
..ybg, better safe than sorry..![]()
Misliš, manje će škoditi ako prespem iako je bilo u AVENT-ovoj?