mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
ja u te sireve nemam ni malo poverenja
samo kad znam ko ga je pravio
a sva sreca znam
dok nisam znala, sve sam ih ukinula...
samo kad znam ko ga je pravio
a sva sreca znam
dok nisam znala, sve sam ih ukinula...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni bilo najlakshe ruchno... Da nisam posle pumpicu dala drugarici ispalo bi da sam dala 4000 za dva cedjenja... dobro - vazzna dva, jer su mi se bili pojavili chvorici... ali chim sam se uhodala ruchno, pumpica otishla u zaborav... od nje su me bolele bradavice skoro kao i da beba sisa, a ruchno ni ne pipnesh bradavice, pa se bash odmore i oporave.

moguce da je ekcem,mi smo se sa tim patili do 9.meseca pa je proslo...samo od sebe ali se opet pojavilo pre jedno 5 meseci.koliko je beba stara?posto hoce da se pojave ti simptomi prilikom izbijanja zubica...
11meseci..jer to je obicno crvenilo,jer se stvaraju ranice?ili samo crvenilo?
Hvala ti mila..malo si me umirila..
Ovo se neperuta,samo je crveno (kao da se zarumeneo,oko jagodice i malo okolo),i cini mi se malo kao hrapavo...nadam se da cu zubici..
A ako je ekcem koliko brzo se siri,tj posle tog crvenila nastaju krastice?
Drage mame molim za pomoc..dali neko moze da mi objasni kakav je ekcem u pocetku?Kako izgleda,i dali se beba cese na tom mestu?
Plasim se da ga moj mali dobio sinoc![]()
)
Divne ste...
ne znam stvarno al idite sto pre pa makar i na hitno da vidite sta je ipak i zbog bronhitisa...
uf grrrrrrrr
al pocetni,kazu nije opasan..prevescu vam sutra kako se zove...isli smo kod dvoje dr,i razlicicto misljenje,al iste kreme dali..vodicu ga ipak u utorak kod naseg pediajtra..