Hvala vam svima.
Resila sam da mu ne dajem enterofuril - vise mi je muka da mu guram spric u usta.
Mislila sam da probam sa HIPPOvim sokom od shargarepe sa orosalom za proliv i sa nekim adaptiranim mlekom za proliv - Milupinim ili cijim god - ako treba da ustajem nocu i pravim adaptirano mleko, ustajacu nocu i praviti adaptirano mleko. Ako ima neko neku preporuku za adaptirano mleko koje se daje u sluchaju proliva nek mi kazze, poshto ja adaptirano mleko NIKAD nisam koristila.
Inace, ja mu dajem pro life ampule - i danas je treci dan. Nistam primetila napredak. Mislim, znam da mu prolife ne mozze spreciti proliv, al ebi ga.
Mislim i da je kljuc u tom mleku, samo ne znam kako da ga odviknem da pije mleko nocu, nit znam sta bih mogla da mu dam nocu umesto mleka. Kad bih mogla da to napravim - da pije 2 dl uveche i 2 dl ujutu, ja bih bila prezadovoljna, ovako on popije 2 dl pred spavanje i najmanje 3 dl u toku noci. doduse, dajem mu mleko bez laktoze, al` ne vidim ni da mu to nesto preterano prija.
Moj problem je sto planiram da ga vratim u neko dogledno vreme u vrtic, a mislim da zdravstveno josh nije za to. Moj muzz je na blagom izdisaju - cuva ga vec tri nedelje. Sinoc mi je najozbiljnije rekao: "Izvini, sad znam sta si pokusavala da mi kazzesh dok si chuvala dete... sad mi je jasno..."
I sta josh da kazzem sem da sam primetila da sam u celoj poruci kucala velika slova, shto nikad ne radim inache - eto shta je poslovna rutina.