O kakvoj histeriji vi govorite?
Nemoze neko da mi kaze da nisam dorasla da budem majka pa taj neko imao sto deteta i 100god radnog staza to mene ne zanima i iskreno boli me d.upe.zasto bi mi neko sa ulice koji je ko zna sta dirao i pipao,ko zna od cega boluje pipao dete za lice i rukice,i kao sto se malom inficiralo oko,pa pobogu dok nisam dobila bebu,pa kad vidim mladu majku sa malom bebicom pomazim je po nogici naravno pitam dal smem nevidim zasto bi je dirala za lice i rukice,a ovo ko da su videli bebu prvi put u zivotu,znaci govorila sam o prolaznicima,drugo moje dete ima 7 ipo meseci i jos nije bilo nijednom bolesno,da kucnem u drvo,osim kijavice u drugom mesecu,nebranim mu stavlja sve u usta ,kad se okrenem stavi cak ono i sto nedozvoljavam,par puta je pojelo papir pa nisam digla galamu;;;desava se i ja sam sve i svasta gurala u usta..i svasta pojela pa ziva sam..
Drugo ovde su vec 33osobe umrle od gripa ,i nedavno je preminula jedna bebica,i jos toliko je zarazeno,zato molim vas razmislite sta pisete,ovde na sva zvona zvone da se peru ruke,da se nezdrave(nepipaju za rukice)neljube,i nepozajmljuju svoje igracke,svi kazu lekari ,ministar zdravlja,i sad ce neko da mi se nadje pametan i kaze da prezasticujem dete...mozda kod nas nema jos obolelih dok ovde naveliko hara...