zlatna koka
Ističe se
- Poruka
- 2.233
Ja sam prestala sa svadjama jer s nekim ljudima nemoze drugacije, oni sve najbolje znaju. Ali jedno da kazem: to sto nas pojedini stalno salju na net po informacije je takva glupost. To toliko moze da zbuni ljude koji nisu dovoljno upuceni u neke stvari da prosto mogu da puknu od muke. Na netu se pise sve i svasta, svako svasta potpisuje i za to ne odgovara. Sve su to strucnjaci i nazovi strucnjaci koji nikome od nas uglavnom nisu poznati kao ni onim lekarima kod kojih redovno idemo na kontrole. I cemu cete verovati kada ima toliko oprecnih stavova??? :-?Vec sam rekla da sam ja kod svog lekara isla, ona me je belo gledala kada sam joj rekla zbog kakvih prica sam dosla i rekla mi je da ne citam svakakve gluposti, a onda da panicim. Opet pitam: koga da slusam; lekara ili nekoga cije kvalifikacije mi nisu poznate. Racunam da svi ti lekari idu na ista savetovanja, iste seminare......ista usavrsavanja...ili mozda gresim???????
@terapeut bez uvrede kod lekara smo isli, a slala nas je na UZ kukova, koji je uredan. Kao sto sam rekla, ja neznam tvoje kvalifikacije, gde radis i sta radis, koliko dugo radis i da li je sve sto govoris tacno. Cinjenica je da nasi lekari veoma povrsno gledaju na ono sto nas majke muci. Neznam da li je to zato sto im je plata mala ili zato sto jednostavno nisu zainteresovani, ali mi u ovom trenutku mozemo na njih da se oslonimo, a sve ostale informacije samo da razmotrimo i eventualno se svim silama potrudimo da ih nateramo da malo dublje udju u nas problem, ako zaista osetimo da nesto nije u redu. Nekako mi je doktorka ipak delovala sigurno kada je rekla da se moje dete normalno razvija, a mozda sam ja samo htela u to da verujem. Inace ja Luku stvarno ni na sta nisam forsirala, sve je sam radio, ja za rad s njim imam zaista jako malo vremena, nazalost:-(, pa ga u rukama jako, jako retko drzimo, opet kazem nazalost:-(. Ono zbog cega je tako brzo napredovao je njegov brat za kim se on stalno okrece i mi se cesto salimo da on zuri da ga stigne
. Od mesec dana sam pocela da ga stavljam na pod, na cebe, jer se okretao pa je postojala opasnost od pada s kreveta i tako je on jako rano poceo da se podize na ruke, pa i da puzi. Niko ga nije forsirao. To isto sam ispricala i doktorki, ona ga je pogledala, pipkala ga, vukla za rukice, za nogice, stavljala ga da sedi, kao posmatrala ga :-? i na kraju mi je rekla ono sto sam vec napisala. Zaista neznam sta bi sada ja trebala da uradim???
@terapeut bez uvrede kod lekara smo isli, a slala nas je na UZ kukova, koji je uredan. Kao sto sam rekla, ja neznam tvoje kvalifikacije, gde radis i sta radis, koliko dugo radis i da li je sve sto govoris tacno. Cinjenica je da nasi lekari veoma povrsno gledaju na ono sto nas majke muci. Neznam da li je to zato sto im je plata mala ili zato sto jednostavno nisu zainteresovani, ali mi u ovom trenutku mozemo na njih da se oslonimo, a sve ostale informacije samo da razmotrimo i eventualno se svim silama potrudimo da ih nateramo da malo dublje udju u nas problem, ako zaista osetimo da nesto nije u redu. Nekako mi je doktorka ipak delovala sigurno kada je rekla da se moje dete normalno razvija, a mozda sam ja samo htela u to da verujem. Inace ja Luku stvarno ni na sta nisam forsirala, sve je sam radio, ja za rad s njim imam zaista jako malo vremena, nazalost:-(, pa ga u rukama jako, jako retko drzimo, opet kazem nazalost:-(. Ono zbog cega je tako brzo napredovao je njegov brat za kim se on stalno okrece i mi se cesto salimo da on zuri da ga stigne