pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
hehe..ups izvini...ali ti je post skroz dobro napisan da sam se grohotom smejala...looda je iz miloste...Pile... sad cu da te prijavim za sirenje govora mrznje. A jel luda bilo od miloste ili je dijagnoza?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe..ups izvini...ali ti je post skroz dobro napisan da sam se grohotom smejala...looda je iz miloste...Pile... sad cu da te prijavim za sirenje govora mrznje. A jel luda bilo od miloste ili je dijagnoza?![]()
e a sad kad smo razčistili da sam ja gazda u kući(hahaha),stvarvo imati li neki savet za put?da li znate mogu li kolica da se prevoze avionom?dosad sam morala da brinem samo o svojim torbama,a sad ovo malo slatko stvorenje dise mi umiljato u krilu[/QUOTE
heheh...za put savet...khm...kolica mozes...sklopljena i posle ih na aerodromu upakujes...u kabinu mozes da uneses bebu sa njenom korpom tj sedistem...i to je to..
@zia
Распитај се то за термос са водом, јер је било забрањено да се у авион уноси течност због тероризма или шта већ....
da,to je bio JAT-ov let,direktan, ali taj vec više od 2 godine ne postoji!!!!!!!!!!!!!!!...možeš jedino presedanjem preko Milana,Beča,Frankfurta ili Atine...2 sata pre poletanja moraš biti na aerodromu,iz Novog Sada treba da krenem još sat i po ranije,pa ona letiš oko1-2 do gore spomenutih gradova,tamo čekaš na presedanje od 4o minuta i do 2 sata,zavisi preko koje konekcije ideš,pa još otprilike 4,5-5 sati traje let do Kaira,pa tamo još čekaš red za vizu, pa red za izlazak,pa torbe...ja godišnje 3-4 puta idem ovom destinacijom,da se ubiješ...ovo će mi biti prvi put sa detetom...pa me zanimaju sve privilegije koje mogu da dobijem...