- Poruka
- 20.599
Ja iskreno jedva cekam da krenemo sa kasicama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta mislite jel vreme da ja ovom mom malisi dam belance?ima 11,5 meseci a nije ga jos probao kao ni ribu,med,jagode,kiwi....
Kazu da treba belance dati pre navrsene godine odnosno pre mmr vakcine!!!! Zbog pojacane reakcije tj. alergije!!!!

Moja beba nece mleko.....obicno!!!!
sta mislite jel vreme da ja ovom mom malisi dam belance?ima 11,5 meseci a nije ga jos probao kao ni ribu,med,jagode,kiwi....
Ako navrati neka "starija" mama, mislim, po stažuimam jedno pitanjce :
kada su vaše bebice počele da samostalno jedu, ne mislim kompletno samostalno, već ono da
uzimaju prstićima ili normalno žvaću i tako to?
Moja beka iako ima osam zubića, nešto je lenja da zvaće, još uvek pravim kašice, doduše ne onako
glatke kao ranije, nekad samo izgnječim dobro viljuškom ali to joj se ne dopada previše...
Prosto se pitam, kako će naučiti da lepo jede kad, vrlo često, dok gricka nešto, ima onaj izraz lica
kao da će povratiti![]()
kada su vaše bebice počele da samostalno jedu, ne mislim kompletno samostalno, već ono da
Moja beka iako ima osam zubića, nešto je lenja da zvaće, još uvek pravim kašice, doduše ne onako
glatke kao ranije, nekad samo izgnječim dobro viljuškom ali to joj se ne dopada previše...
Prosto se pitam, kako će naučiti da lepo jede kad, vrlo često, dok gricka nešto, ima onaj izraz lica
kao da će povratiti![]()

kao da će povratiti![]()

Koliko su vase bebe spavale dnevno u 3.mesecu?!![]()

Ja se ne sećam tačno, a prošlo je samo tri meseca, ali znam da se to kod njega vrlo brzo menjalo, pa je imao faze kada spava tri puta po dva sata u toku dana, i faze kada spava dva puta po pola sata. Mislim da je u to vreme bilo nešto između - dva, tri puta po sat, sat i po.Koliko su vase bebe spavale dnevno u 3.mesecu?!![]()
e tokom dana bude posle obroka budna sat, dva pa opet spava sat, dva...
mislim da je to sasvim ok
Makica je onda po tvojoj listi bas super bebce!
ona se nama vec uveliko smeje i guce, moze da drzi predmete rukica, vec zeli da sedi i prsticima se oslanja kad je drzimo... vratic i ledja isto tako drzi bas ravno, ma za pohvalu je!

Nikako da pitam...cini mi se da se pre spominjalo, ali ko ce sad traziti...
Do kad ste davale AD kapi decici?
Šta bih ja dala da moj đavo spava od 22h do 6h. Ali avaj, on se redovno budi da sisa na svaka tri sata iako ima već 6 meseci i pomalo jede i drugu hranu. Da li je stvarno gladan ili me zeza, pitanje je sad?
mi imamo srece pa se Makica obrocila pre mozda samo nedelju dana smo ukapirali da ako jede u 22h spava do 5 ili 6h, a ako jede u 00h probudi se u 4h pa u 8h 
Nikako da pitam...cini mi se da se pre spominjalo, ali ko ce sad traziti...
Do kad ste davale AD kapi decici?
Dok doktorka nije rekla "Fontanela je zarasla,ne treba vise Ad kapi da se daju"
npr ja sam gledala ova adaptirana mleka ona unosi samo kad ih pije vec dovoljno Vitamina D3, ali joj jos uvek dajemo, iako cu to da pitam na sledecem pregledu lekarku