Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771

sad baš gledam na netu jedan dobar,na pola puta između NS i BG..ajmo žene..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad baš gledam na netu jedan dobar,na pola puta između NS i BG..ajmo žene..

samo injekcijica....

Hvala vam za komentare za grciceevo mi vec 5tu noc ne spavamo
uzas koliko je boli i koliko se mucenica namuci preko noci, pa spava ceo celcati dan onda
sinoc mi se opet od bola zacenila pa sam morala da je drmnem da udahne vazduh kako treba
nadam se da ce uskoro prestati...
![]()

Možeš i da tapšeš rukama, duneš u nju ili je malo poprskaj vodom ako ti je pri ruci. Ne dozvoli da se zaceni i poremeti unos kiseonika.
ali hvala Bogu ne desava se to vise cesto... samo kad je bas jak grc, mukica mala...Drage mamice i bebironcici evo i mi da vam se pridruzimo na ovoj temi
Moj Matteo ima 10dana![]()
Da vas pitam sa koliko dana bebac moze da se izvodi napolje?Ljubimo vas ja i moj sinak![]()

Drage mamice i bebironcici evo i mi da vam se pridruzimo na ovoj temi
Da vas pitam sa koliko dana bebac moze da se izvodi napolje?Ljubimo vas ja i moj sinak![]()
Drage mamice i bebironcici evo i mi da vam se pridruzimo na ovoj temi
makar je meni patr. sestra tako rekla... 
HvalaČestitam Bonžita i dobro nam došli ti i Matteo![]()

Hvala...ljubi nam nasu drugaricu anuдобро дошли, бонжитице и матео
![]()

Dobro nam dosli drugari!
Dakle, pupak otpao, sad samo vodi racuna da ne duva i da ne pada i pravac napolje!

pozz za vasHvala vam za komentare za grciceevo mi vec 5tu noc ne spavamo
uzas koliko je boli i koliko se mucenica namuci preko noci, pa spava ceo celcati dan onda
sinoc mi se opet od bola zacenila pa sam morala da je drmnem da udahne vazduh kako treba
nadam se da ce uskoro prestati...
![]()
...a inache, u vezi izlazaka napolje sa bebama...
ja sam bila u bolnici sa dve cimerke chije su bebe tada imale oko dva meseca. njihove svekrve im nisu dale da izvode bebe u shetnju dok se ne krste bebe. zamislite tek to...
Proći će... kako došlo, tako prošlo... samo faza...Mame upomoc imamo strasan problem necemo da spavamo pre 24-01h...Dali neko ima slicno iskustvo?Kako da naucimo da spavamo ranije?ustvari mi zaspemo izmedju 8-9h ali se probudimo posle sat vremena i onda nema sanse da zaspimo pre ponoci.Unapred hvala