SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala svima :lol:

Trenira ona mene poslednjih pet dana, izlaze joj zubi kao na traci... već ima sedam a vidim da se
spremaju još dva :mrgreen:
Pet noći nisam spavala duže od sat-dva vezano.. a danju jurnjava :lol:
ali neka.. krenuće i ona na fakultet pa ću da odmorim ;) :lol: :lol:

Negde sam procitala: Od kako nam je dete prohodalo, zivimo na visokoj nozi, sve dizemo dva metra iznad zemlje... :D

Cestitamoooo...:D

kad smo vec kod zubica,moje dete ima samo 2 :(,a ima punih 10 meseci :dontunderstand:......kako nema ostalih?:rotf:

Kamerun ne sekiraj se mom sinu je prvi zub izasao sa 13. meseci da bi u roku od tri nedelje izasla jos tri. Sad je u sesnaestom mesecu i jos uvek smo na cifri 4. Vodila ga ja kod zubara ali on kaze da ne panicim bez razloga. Pa nek ti je za utehu:bye:

Kamerun ne sekiraj se mom sinu je prvi zub izasao sa 13. meseci da bi u roku od tri nedelje izasla jos tri. Sad je u sesnaestom mesecu i jos uvek smo na cifri 4. Vodila ga ja kod zubara ali on kaze da ne panicim bez razloga. Pa nek ti je za utehu:bye:

pa gde ste vi drugari sve ovo vreme?bravo za drugara Nidžu i njegove napokon izašle zubiće...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:heart:

pa gde ste vi drugari sve ovo vreme?bravo za drugara Nidžu i njegove napokon izašle zubiće...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:heart:

Jao zenska nista me ne pitaj, jedva docekasmo...Mislila sam da nikad nece da izrastu...A i poceo je da se pusta da hoda, pa sve nesto brza i non stop pada...mnogo je lenj...A mi smo onako, muz mi je sluzbeno u bgd vec nekoliko dana pa smo mi sami i mogu ti reci da nam nije lako..vrtic, posao, kuci...sve sama...Kako je Gabrijel,kako si ti?:klap:

Kod mene je kašljucanje bila normalna pojava, i to od rođenja, tako da se doktor bojao da ne preraste u bronhitis, svašta sam pokušavala,sirupa, trava svakakvih i ništa, i pre nekoliko dana mislila sam ga odvesti na snimanje-da nije možda alergičan na nešto i čujem za laneno sjeme, i reko pokušat ću to dati, ako ne pomogne -snimanje i prestade kašljat, nakon toliko vremena, još nemogu da vjerujem....

Kod mene je kašljucanje bila normalna pojava, i to od rođenja, tako da se doktor bojao da ne preraste u bronhitis, svašta sam pokušavala,sirupa, trava svakakvih i ništa, i pre nekoliko dana mislila sam ga odvesti na snimanje-da nije možda alergičan na nešto i čujem za laneno sjeme, i reko pokušat ću to dati, ako ne pomogne -snimanje i prestade kašljat, nakon toliko vremena, još nemogu da vjerujem....

Kako se sprema i daje laneno seme?:bye:

Na formuli je,imam malo mleka i to odbija,pljuje,od sutra pocinjem lekove za prestanak mleka...dala sam mu sad jednu kasicicu i super je to prihvatio on sam gura kasicicu u usta...neznam koliko kasicica sme?U ponedeljak idemo da se merimo...sad mu dajem 90ml on popije nekad 50,nekad 70,a nekad 30,kako kad neznam dal je to puno,mada posle vec dva sata on je opet gladan vristi gura prstice u usta,i nemozes da ga smiris jos onih sat vremena do 3h kad bi trebao da rucka...

Poslednja izmena:

Back