Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Mame kako uvodim belance? Isto kuvano i isto po malo ??? Ili ne??![]()
Da...kuvano...pa malo po malo...dok ne dodjes na celo jaje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo mi vec 5tu noc ne spavamo
uzas koliko je boli i koliko se mucenica namuci preko noci, pa spava ceo celcati dan onda
sinoc mi se opet od bola zacenila pa sam morala da je drmnem da udahne vazduh kako treba
nadam se da ce uskoro prestati... 
salim se, pojmaaa nemam... 
..nekako je logichno.. 
ali pojma nemam, moja nema to cudo od pise

a kak'e veze ima dojenje i menstruacija posle porođaja?Posle 7 meseci a dojim i dalje.
a kak'e veze ima dojenje i menstruacija posle porođaja?
valjda kad ne dojis brze dobijes! 
moja snajka nije dojila ni jednu bebu i dobila je 2 meseca posle mene...tako da kontam da to nema veze.valjda kad ne dojis brze dobijes!
![]()
moja snajka nije dojila ni jednu bebu i dobila je 2 meseca posle mene...tako da kontam da to nema veze.
ok nisam znala, hvala! 
drage mamice koje imate sincice, ja se sad setila i razmisljam sta da radim sa pisom, hehe. u porodilistu su mi rekli da stavljam pisu na dole da ne bi piskio na pupak, ali sada ja vise nista ne radim sa kikijem, sta vi radite, jel ga stavljate na gore, i ako stavljate na gore iz kog razloga stavljate medicinskog ili onog sujevernog, i jel moram da radim nesto sa kozicom?
pozdrav mamicama..
Imam opet pitanjce za vas...
Dobila sam od sestre Chicco korpu-nosiljku Synthesis. nadam se da znate na sta mislim. Onase koristi od rodjenja pa do valjda nekoliko meseci. E, sad ona vecita dilema kod Chicco-vih proizvoda. korpa je skroz udubljena i meni je frka da nosim malu bebu u tome. Inace i njihove lezaljke za bebe su udubljenije od drugih. A opet, Chicco je poznata firma, ne bi valjda pravili nesto sto je stetno za bebe. Citala sam da kod nas preporucuju ne vise od 2h provedenih u toj korpi.
Ima li neko od vas ti i da li ste pitali pedijatra za koriscenje?
posle koliko od porodjaja ste dobile menzis?
Ja imam jedno pitanje. Kad kažu da u porodicama kod kojih postoji istorija alergija dete ima više šansi da dobije alergiju jel se to odnosi na tu istu vrstu alergije (na primer ako je moj muž alergičan na polen pa i beba može biti alergična na to isto) ili na bilo koji drugi tip alergije (da beba recimo bude alergična na nešto drugo a ne na polen?)
a kak'e veze ima dojenje i menstruacija posle porođaja?
obe ćerke sam dojila godinu dana (mogla sam i duže da ih dojim, imala sam mleka, ali mi je bilo bzvz jer su mogle već dosta hrane da konzumiraju), a menstruaciju dobila oko 5. meseca po porođaju....

drage mamice koje imate sincice, ja se sad setila i razmisljam sta da radim sa pisom, hehe. u porodilistu su mi rekli da stavljam pisu na dole da ne bi piskio na pupak, ali sada ja vise nista ne radim sa kikijem, sta vi radite, jel ga stavljate na gore, i ako stavljate na gore iz kog razloga stavljate medicinskog ili onog sujevernog, i jel moram da radim nesto sa kozicom?
ja sam dok pupak nije otpao stavljala na dole,a posle na gore.....i sad cu da ti kazem da nemam pojma zasto
cao drugari evo i nas...Nadam se da nas niste zaboravili...vratili smo se sa puta i odma da vas obavestimo da danas punimo 8 meseci i da smo dobili dva zubica....jubimo vas sve puno,puno,puno........