rosarium_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
moje dete hoda boso po kamenu, posto imamo kameni pod u kuci... hodam i ja... da nas vidi moja svekrva pala bi u nesvest!
I moja majka bi pala u nesvijest da vas vidi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje dete hoda boso po kamenu, posto imamo kameni pod u kuci... hodam i ja... da nas vidi moja svekrva pala bi u nesvest!

I moja majka bi pala u nesvijest da vas vidi!![]()
a mene se moja svekrva i malo plasi 

ja sam mu davala taj čaj i sirup za iskašljavanje...ali to se koristi samo ako baš kašlje onako kao kad laje pas iz pluća,pošto to omogućuje taj suvi kašalj da iskašlje...
užasno sam umorna,ali šta ću,preguraće se...on sad lepo spava,pa pokušavam da ne lupkam,nit išta da radim,ne bi da ga probudim...a i ja sam pomislila da je zbog znojenja...mada veruj mi,kada vidim da se malo oznojao,ja mu odmah skidam bodić,i oblačim suvi...stvarno nisam pametna...sada mi se čini da lepo diše kroz nos,usta su mu zatvorena,trenutno nije začepljen...
Kako je tvoj malisa, kako podnosi ovu vrucinu?Moj se bas unervozi i stalno nam je u drugoj prostoriji ukljucena klima,da nas malo ohladi. Inace mi smo u nekoj kuci bezdobre izolacije i kad ne ukljucis klimu ima oko 30 stepeni, bolje je da sedis napolju. A primetila sam da je i malo izgubio apetit ali valjda je to normalno za ovo vremeZia,samo da ti napomenem da je to neki virus i da sam vec videla malu decu sa istim problemom.Ja mog sina za sada sklanjam od klinaca,ali ne moze se dete mnogo sacuvati.To je u vazduhu.Ja ti savetujem da ga ne stavljas u bazencic dok ne ozdravi jer samo mozes da napravis gore - da nazebe jos vise pa da bude belaja. Preporucujem ti beli slez, ali samo nekoliko kasicica u toku jednog dana.Mozes mu stavljati i u nosic. Za svaki slucaj dajte bris iz grla i nosa.Mozda je neka bakterijica usla? Naravno pod uslovom da niste pili nikakve antibiotike.Nemoj detetu davati sirup za kasalj jer su ti bebi na biljnoj bazi djubre i nista ne pomazu.To su mi rekle i apotekarke i doktor i pojedine mame.Beli slez je zakon.
Zelim ti da malisa brzo ozdravi.

Ne voli kiselo.Juce mi je povratio kasicu od voca jer je jabuka bila kisela.Majko moja.Posle je lepo ruckao bundevu.I rucaj je zeznuoKako je tvoj malisa, kako podnosi ovu vrucinu?Moj se bas unervozi i stalno nam je u drugoj prostoriji ukljucena klima,da nas malo ohladi. Inace mi smo u nekoj kuci bezdobre izolacije i kad ne ukljucis klimu ima oko 30 stepeni, bolje je da sedis napolju. A primetila sam da je i malo izgubio apetit ali valjda je to normalno za ovo vreme
Ne voli kiselo.Juce mi je povratio kasicu od voca jer je jabuka bila kisela.Majko moja.Posle je lepo ruckao bundevu.I rucaj je zeznuoNaruckao se bas,bas u 17h i u 19h popio vodu i valjda nije podrignuo i ispovraca sve sto je pojeo. Majko moja sto mrzim 13!!!!!!
I danas ista prica.Ko da nisam normalna sa tim jabukama.Pomesala sam mu krusku i kuvanu jabuku i opet je povratio.I na kraju je pojeo Juvitaninu sljivu.Strasno.
KOd nas je pakao u stanu,5 sprat,suncana strana.Jedino nam je parkic spas - ima puno drveca pa je hlad.
a mene se moja svekrva i malo plasi
pa onda kada mi nesto kaze, vidim joj izraz na licu da je jednostavno to izletelo iz nje, nije mogla da precuti, a bas se trudila i grizla ko zna koliko dugo za jezik... a onda to iscuri i sve kao malo zazmuri jer se plasi moje reakcije
i onda naravno sledi reakcija
isto tako i sa mojim roditeljima, ali oni se ne ustrucavaju tako kao ona... nego bezobrazno nabacuju "ideje"
jao, veceras cu kupiti test za trudnocu
jel imala neka od vas jednu menstruaciju u trudnoci... ja sam imala pre neki dan, a onda je nestala! tj. mnogo je kratko trajala... ili sam trudna ili su mi hormoni podilejisali od dojenja... jer je sisao kao blesav ovih dana

Sad se vratili sa pregleda, Ogi ima 8700 gr i 70,5 cm. Primio vakcine, izvristao se, pricali o hrani, pedijatar rekla da se svaka vrsta hrane daje prvi put 4 do 7 dana, da mu vec u 6 mjesecu dajem piletinu i teletinu, a ribu ne prije godinu dana, itd, itd.
Za 9 dana puni 6 mjeseci.
Zia, drzte se, sta drugo da to kazem. Mi smo preopusteni po ovim vrucinama, ali moramo da uzmemo u obzir i promene temperature napolju i unutra. Ovo ti kazem jer sam JA prehladjena kao nikad, ne smem da pridjem detetu,a prehladila sam se u samoposluzi![]()
Ako u tvojoj porodici nema alergija na ribu slobodno daj tvojoj bebi u 8 mesecu filete oslica.Pusti pedijatra.I meni je to rekla pa moj Nidza rucka ribicu bas lepo i nije mu nista.I jos par mama su dale bebama i sve je ok.Ne moras da mu dajes 4 dana,dovoljno je 3 - pogotovo kad mu uvodis kupus,grasak,boraniju,brokoli....Sad se vratili sa pregleda, Ogi ima 8700 gr i 70,5 cm. Primio vakcine, izvristao se, pricali o hrani, pedijatar rekla da se svaka vrsta hrane daje prvi put 4 do 7 dana, da mu vec u 6 mjesecu dajem piletinu i teletinu, a ribu ne prije godinu dana, itd, itd.
Pokusaj da podrigne posle obroka pa mu daj malo vodice cisto da spere hranu iz usta.Kao da gledam i mog nikolu. On isto lepo pojede ali cim mu dm posle obroka vodu ili caj bilo sta sve ispovrati. pa sam i prestala da mu dajem posle obroka. Sacekam bar dvadesetak minuta. Mada mislim da je sada vise zbog vrucine. Moj jede te vocne kasice, nemam problema, ali je problem slano, tu mora da se molimo. Blago vama za parkic, kod nas ima jedan, dva ali dok dodjem do njih treba mi pola sata, tako da smo mi zarobljeni u kuci do 19h, nigde ne izlazimo, i tek tadapodjemo u setnju mada je i tad vrucina. Sta da ti kazem mi smo u rupi, ili ti depresiji pa je jos gore vani.

ne planiram, bar ne jos nekih sest meseci... cak strogo koristimo kontracepcijuNe razumem, jesi li trudna ili planiras...sta to pkusavas da nam nagovestis...u svakom slucaju srecno sa testom...i javi rezultat...![]()
ne planiram, bar ne jos nekih sest meseci... cak strogo koristimo kontracepciju
ali nesto se cudno desava, te cu proveriti da li sam trudna ... samo sam pitala da li je neka od vas imala na pocetku menstruaciju i koliko joj je trajala... jer sam ja imala pre neki dan i trajala je 2 dana sto uopste nije normalno kod mene... traje 7 dana uvek!

Sad se vratili sa pregleda, Ogi ima 8700 gr i 70,5 cm. Primio vakcine, izvristao se, pricali o hrani, pedijatar rekla da se svaka vrsta hrane daje prvi put 4 do 7 dana, da mu vec u 6 mjesecu dajem piletinu i teletinu, a ribu ne prije godinu dana, itd, itd.