Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
kolko sam smotan ima da se udavim pred njom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i na bazenu su mnogo veće šanse da ceš (se) umočiti nego u kafiću...
Objasni mi sta je fazon.nije teško plivati nego si ti pićka i plašiš se vode
skontaj to i nađi muda
Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete.![]()
Objasni mi sta je fazon.D ozb te pitam,a i vec sam spomenuo gore da sam bio na bazenima tako da nema strah vise,pre sam ima o sad nemam.

)

Ja ne znam ni sta je toliki problem nauciti da plivas...u osnovi samo mlataras rukama i nogama, nije neka nauka...
Evo par saveta; kad krenes da "veslas" rukama, nemoj veslati sa rasirenim prstima, brze plivas ako spojis prste...a da, mislim da je pametnije da ne mlataras toliko nogama kad plivas, samo bezveze prskas ljude unaokolo, sramotis se...
U odrzavanju na vodi je bitno samo da noge pomeras gore dole - jednu pa drugu i da ruke pomeras levo desno...provalices vec... U osnovi, sve u vezi plivanja se svodi na pruzanje sto boljeg otpora u vodi.
Srecno!![]()

To ce ti biti plus, minus je lagati.

Pa ucini isto...ponekad...nemoj da se ustrucavas, i da, ako joj kosa pada preko ociju, slobodno jednom razmakni taj pramen, kao ima nesto tu pa da maknes, a i uzgred da ima lijepe oci
Malo koja ce doci na prvi sastanak vezane kose 

(Ako je pametna)
Dzoni, sto si se ufrcio tako? Prvo sto se tice bazena, slobodno joj reci da ne znas da plivas, nije to nikakva sramota, ona ce ti sigurno reci da ce te ona nauciti, jer ce joj to ujedno biti slatko.
A sto ces pricati na prvom sastanku, pa pravilo je da nema pravila, ali definitivno po meni treba izbjegavati sledece stvari:
- tuzne price, cilj sastanka je da se oboje zabavite tako da samo vesele teme neka budu u opticaju, smijesni dogadjaji iz djetinjstva, kucni ljubimci i sl.
- bivse djevojke, to definitivno odbaci, jedino ako te ona diretkno pita za njih, i onda samo odgovori onako maherski da postoji jedna stara anticka izreka a to je "Yebe mi se za bivse ljubavi."To ce ti biti plus, minus je lagati.
- telefon, meni se obicno desava da na sastanku kad je nepozeljno tad navale s porukama. Stavi telefon da ti vibrira, na poruke ne odgovaraj, na pozive se javi, ali sto krace razgovaraj sa "Zvacu te kasnije." pa joj se onda izvini. Tih sat-dva koliko budes sa njom, posveti njoj, ispostuj je maksimalno.
- nemoj da brbljas previse, pusti nju malo da progovori. Naravno, diktiraj tempo, ti odredi o cemu cete da pricate, slobodno je pitaj ono sto te zanima, jer cilj je da se upoznate, pitaj je slobodno "Sta mislis o...?" da vidis da li ti odgovara, da vidis koliko je inteligenta. Naravno ne bas sve, moras biti malo pristojan. A brljanje ostavi njoj
Zatim neke pozeljne stvari:
- gledaj je pravo u oci i dok ti prica i dok pricas, pokazi se kao dobar slusalac, uvijek blagi osmjeh i ne razmisljaj da li si pocrvenio i te stvari, vjeruj mi, nervozna je isto koliko i ti, tako da se ne trudi da je impresioniras, jer obicno bude obratno
- blagi kontakt rukom, ako te tokom razgovora kad ispricas nesto smijesno blago dodiruje rukom za lakat i smije u isto vrijeme, to je toPa ucini isto...ponekad...nemoj da se ustrucavas, i da, ako joj kosa pada preko ociju, slobodno jednom razmakni taj pramen, kao ima nesto tu pa da maknes, a i uzgred da ima lijepe oci
E sad ono glavno, prvi poljubac. I tu je pravilo da nema pravila, sam vidi, ako mislis da je prerano poljubiti je french na prvom sastanku, onda je otprati, reci kako ti je bilo divno, kako bi volio da opet to ponovite, poljubi je u obraz i reci joj da ces je zvati. I jako bitno, nemoj joj slati poruke tu noc ili sjutra ujutru, strpi se barem do rucka
Srecno i javi kako je bilo![]()

Bravo, majstoreee, lepi saveti. Nisi mu rekao šta da radi ako razgovor zapne i dođe do neprijatne tišine.
Predlog:On : Hoćeš burek? (Naravno da neće, vrućina je, a i stidi se da jede pred njim.)
Ona : Ne! (Ako je pametna)
On : Hoćeš ćevape? (Naravno da neće.)
Ona : Ne!
On : Hoćeš batine? (Pitanje sa osmehom)
Ona :(Ako je pametna)
Ako je položila test inteligencije, on joj kupi sladoled.![]()
Ma ima Dzoni ovu da obori s nogu 
Dzoni, sto si se ufrcio tako? Prvo sto se tice bazena, slobodno joj reci da ne znas da plivas, nije to nikakva sramota, ona ce ti sigurno reci da ce te ona nauciti, jer ce joj to ujedno biti slatko.
A sto ces pricati na prvom sastanku, pa pravilo je da nema pravila, ali definitivno po meni treba izbjegavati sledece stvari:
- tuzne price, cilj sastanka je da se oboje zabavite tako da samo vesele teme neka budu u opticaju, smijesni dogadjaji iz djetinjstva, kucni ljubimci i sl.
- bivse djevojke, to definitivno odbaci, jedino ako te ona diretkno pita za njih, i onda samo odgovori onako maherski da postoji jedna stara anticka izreka a to je "Yebe mi se za bivse ljubavi."To ce ti biti plus, minus je lagati.
- telefon, meni se obicno desava da na sastanku kad je nepozeljno tad navale s porukama. Stavi telefon da ti vibrira, na poruke ne odgovaraj, na pozive se javi, ali sto krace razgovaraj sa "Zvacu te kasnije." pa joj se onda izvini. Tih sat-dva koliko budes sa njom, posveti njoj, ispostuj je maksimalno.
- nemoj da brbljas previse, pusti nju malo da progovori. Naravno, diktiraj tempo, ti odredi o cemu cete da pricate, slobodno je pitaj ono sto te zanima, jer cilj je da se upoznate, pitaj je slobodno "Sta mislis o...?" da vidis da li ti odgovara, da vidis koliko je inteligenta. Naravno ne bas sve, moras biti malo pristojan. A brljanje ostavi njoj
Zatim neke pozeljne stvari:
- gledaj je pravo u oci i dok ti prica i dok pricas, pokazi se kao dobar slusalac, uvijek blagi osmjeh i ne razmisljaj da li si pocrvenio i te stvari, vjeruj mi, nervozna je isto koliko i ti, tako da se ne trudi da je impresioniras, jer obicno bude obratno
- blagi kontakt rukom, ako te tokom razgovora kad ispricas nesto smijesno blago dodiruje rukom za lakat i smije u isto vrijeme, to je toPa ucini isto...ponekad...nemoj da se ustrucavas, i da, ako joj kosa pada preko ociju, slobodno jednom razmakni taj pramen, kao ima nesto tu pa da maknes, a i uzgred da ima lijepe oci
E sad ono glavno, prvi poljubac. I tu je pravilo da nema pravila, sam vidi, ako mislis da je prerano poljubiti je french na prvom sastanku, onda je otprati, reci kako ti je bilo divno, kako bi volio da opet to ponovite, poljubi je u obraz i reci joj da ces je zvati. I jako bitno, nemoj joj slati poruke tu noc ili sjutra ujutru, strpi se barem do rucka
Srecno i javi kako je bilo![]()
da nemaš strah jednostavno bi plivao
nije to nešto što se uči kad si mator konj
kao klinac pa ajde, one osnovne pokrete za retardirane
jednostavno uletiš u vodu, osećaš se potpuno prirodno..
dovraga, meni je lepše u vodi nego na suvom, lakše pobeći ljudima ako je jezero pa mutna voda i samo zaroniš i odeš od retarda
Nema tu filozofije, bratemoj

Drugo, nema neke filozofije, bitno ti je da se odrzavas na vodi, a to ces postici kako ti je fani objasnio, samo nemoj brzo da mlatis rukama i nogama jer ces se umoriti za dzabe...
I opusti se samo koliko god je moguce...U al' si mu objasnio...jednostavno uletis u vodu i udavis se...
Evo da ti kazem ja posto sam realno kasno naucila da plivam, ne zato sto sam imala strah od vode, vec zato sto nisam imala gde...
Prvo, moras da skupis muda k'o sto ti je neko gore rekao, jer normalno da ce ti biti frka, ako nesto ne znas da radis...Drugo, nema neke filozofije, bitno ti je da se odrzavas na vodi, a to ces postici kako ti je fani objasnio, samo nemoj brzo da mlatis rukama i nogama jer ces se umoriti za dzabe...
I opusti se samo koliko god je moguce...
Ja sam ti dala savet za plivanje, korisniji je nego ovaj za dejt, tu ces se snaci nekako, ako nista bar nemas sansu da se udavis...

Da sam ja žensko..... stalno bih vatao svoje sise
nego, da sam ja žensko i da mi tako neki tip kaže: e ja ne znam da plivam... nakon što ga pozovem na bazen, ja bih se smorila..
ou šit, ovo zamišljanje previše utiče na mene
must do somethin manly