Savet ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete. :D

A sad sve zavisi od osobe to je stvarno jeben.o pitanje.
Uglavnom ti si musko,i od tebe se manje vise ocekuje da vodis razgovor,ali bi tu i tamo trebao i da pratis sta ona prica,i da se ponegde nadovezes na to,napravis neku aluziju na to sto je rekla da
bi pomislila da slusas to sto ona prica itd itd.
Uglavnom nemoj da iznosis o sebi manje vise nista,niti pokazuj da imas neka cudna interesovanja(anime,kapueru,feng sui i tako slicna sranja) ako je glupa/prosecna takve stvari mogu da je zbune/uplase,
budes delimicno nedorecen itd..
Prvi sastanak je jako jednostava,ako je ona prihvatila da izadje sa tobom,to otprilike znaci i da si joj simpatican...

Objasni mi sta je fazon. :DD ozb te pitam,a i vec sam spomenuo gore da sam bio na bazenima tako da nema strah vise,pre sam ima o sad nemam.

da nemaš strah jednostavno bi plivao
nije to nešto što se uči kad si mator konj
kao klinac pa ajde, one osnovne pokrete za retardirane
jednostavno uletiš u vodu, osećaš se potpuno prirodno..
dovraga, meni je lepše u vodi nego na suvom, lakše pobeći ljudima ako je jezero pa mutna voda i samo zaroniš i odeš od retarda :lol:
Nema tu filozofije, bratemoj

pa ako ti je frka oko bazena, zasto joj jednostavno ne predlozis neko drugo mesto? (podrazumeva se da joj ne kazes razlog za to :lol:)

uostalom, ako se vidjate za koji dan, imas sutra, prekosutra, idi na bazen i nauci da plivas :lol:

Ja ne znam ni sta je toliki problem nauciti da plivas...u osnovi samo mlataras rukama i nogama, nije neka nauka...
Evo par saveta; kad krenes da "veslas" rukama, nemoj veslati sa rasirenim prstima, brze plivas ako spojis prste...a da, mislim da je pametnije da ne mlataras toliko nogama kad plivas, samo bezveze prskas ljude unaokolo, sramotis se... :lol:
U odrzavanju na vodi je bitno samo da noge pomeras gore dole - jednu pa drugu i da ruke pomeras levo desno...provalices vec... U osnovi, sve u vezi plivanja se svodi na pruzanje sto boljeg otpora u vodi.

Srecno! :D

Ja ne znam ni sta je toliki problem nauciti da plivas...u osnovi samo mlataras rukama i nogama, nije neka nauka...
Evo par saveta; kad krenes da "veslas" rukama, nemoj veslati sa rasirenim prstima, brze plivas ako spojis prste...a da, mislim da je pametnije da ne mlataras toliko nogama kad plivas, samo bezveze prskas ljude unaokolo, sramotis se... :lol:
U odrzavanju na vodi je bitno samo da noge pomeras gore dole - jednu pa drugu i da ruke pomeras levo desno...provalices vec... U osnovi, sve u vezi plivanja se svodi na pruzanje sto boljeg otpora u vodi.

Srecno! :D

Funny, nisam znao da si instruktor plivanja :hahaha1:

Dzoni, sto si se ufrcio tako? Prvo sto se tice bazena, slobodno joj reci da ne znas da plivas, nije to nikakva sramota, ona ce ti sigurno reci da ce te ona nauciti, jer ce joj to ujedno biti slatko.

A sto ces pricati na prvom sastanku, pa pravilo je da nema pravila, ali definitivno po meni treba izbjegavati sledece stvari:

- tuzne price, cilj sastanka je da se oboje zabavite tako da samo vesele teme neka budu u opticaju, smijesni dogadjaji iz djetinjstva, kucni ljubimci i sl.
- bivse djevojke, to definitivno odbaci, jedino ako te ona diretkno pita za njih, i onda samo odgovori onako maherski da postoji jedna stara anticka izreka a to je "Yebe mi se za bivse ljubavi." :) To ce ti biti plus, minus je lagati.
- telefon, meni se obicno desava da na sastanku kad je nepozeljno tad navale s porukama. Stavi telefon da ti vibrira, na poruke ne odgovaraj, na pozive se javi, ali sto krace razgovaraj sa "Zvacu te kasnije." pa joj se onda izvini. Tih sat-dva koliko budes sa njom, posveti njoj, ispostuj je maksimalno.
- nemoj da brbljas previse, pusti nju malo da progovori. Naravno, diktiraj tempo, ti odredi o cemu cete da pricate, slobodno je pitaj ono sto te zanima, jer cilj je da se upoznate, pitaj je slobodno "Sta mislis o...?" da vidis da li ti odgovara, da vidis koliko je inteligenta. Naravno ne bas sve, moras biti malo pristojan. A brljanje ostavi njoj :)

Zatim neke pozeljne stvari:

- gledaj je pravo u oci i dok ti prica i dok pricas, pokazi se kao dobar slusalac, uvijek blagi osmjeh i ne razmisljaj da li si pocrvenio i te stvari, vjeruj mi, nervozna je isto koliko i ti, tako da se ne trudi da je impresioniras, jer obicno bude obratno :)
- blagi kontakt rukom, ako te tokom razgovora kad ispricas nesto smijesno blago dodiruje rukom za lakat i smije u isto vrijeme, to je to :) Pa ucini isto...ponekad...nemoj da se ustrucavas, i da, ako joj kosa pada preko ociju, slobodno jednom razmakni taj pramen, kao ima nesto tu pa da maknes, a i uzgred da ima lijepe oci :) Malo koja ce doci na prvi sastanak vezane kose :)

E sad ono glavno, prvi poljubac. I tu je pravilo da nema pravila, sam vidi, ako mislis da je prerano poljubiti je french na prvom sastanku, onda je otprati, reci kako ti je bilo divno, kako bi volio da opet to ponovite, poljubi je u obraz i reci joj da ces je zvati. I jako bitno, nemoj joj slati poruke tu noc ili sjutra ujutru, strpi se barem do rucka :)

Srecno i javi kako je bilo :)

Bravo, majstoreee, lepi saveti. Nisi mu rekao šta da radi ako razgovor zapne i dođe do neprijatne tišine.
Predlog:On : Hoćeš burek? (Naravno da neće, vrućina je, a i stidi se da jede pred njim.)
Ona : Ne! (Ako je pametna)
On : Hoćeš ćevape? (Naravno da neće.)
Ona : Ne!
On : Hoćeš batine? (Pitanje sa osmehom)
Ona : :hahaha: (Ako je pametna)
Ako je položila test inteligencije, on joj kupi sladoled.:cmok2:

Dzoni, sto si se ufrcio tako? Prvo sto se tice bazena, slobodno joj reci da ne znas da plivas, nije to nikakva sramota, ona ce ti sigurno reci da ce te ona nauciti, jer ce joj to ujedno biti slatko.

A sto ces pricati na prvom sastanku, pa pravilo je da nema pravila, ali definitivno po meni treba izbjegavati sledece stvari:

- tuzne price, cilj sastanka je da se oboje zabavite tako da samo vesele teme neka budu u opticaju, smijesni dogadjaji iz djetinjstva, kucni ljubimci i sl.
- bivse djevojke, to definitivno odbaci, jedino ako te ona diretkno pita za njih, i onda samo odgovori onako maherski da postoji jedna stara anticka izreka a to je "Yebe mi se za bivse ljubavi." :) To ce ti biti plus, minus je lagati.
- telefon, meni se obicno desava da na sastanku kad je nepozeljno tad navale s porukama. Stavi telefon da ti vibrira, na poruke ne odgovaraj, na pozive se javi, ali sto krace razgovaraj sa "Zvacu te kasnije." pa joj se onda izvini. Tih sat-dva koliko budes sa njom, posveti njoj, ispostuj je maksimalno.
- nemoj da brbljas previse, pusti nju malo da progovori. Naravno, diktiraj tempo, ti odredi o cemu cete da pricate, slobodno je pitaj ono sto te zanima, jer cilj je da se upoznate, pitaj je slobodno "Sta mislis o...?" da vidis da li ti odgovara, da vidis koliko je inteligenta. Naravno ne bas sve, moras biti malo pristojan. A brljanje ostavi njoj :)

- gledaj je pravo u oci i dok ti prica i dok pricas, pokazi se kao dobar slusalac, uvijek blagi osmjeh i ne razmisljaj da li si pocrvenio i te stvari, vjeruj mi, nervozna je isto koliko i ti, tako da se ne trudi da je impresioniras, jer obicno bude obratno :)
- blagi kontakt rukom, ako te tokom razgovora kad ispricas nesto smijesno blago dodiruje rukom za lakat i smije u isto vrijeme, to je to :) Pa ucini isto...ponekad...nemoj da se ustrucavas, i da, ako joj kosa pada preko ociju, slobodno jednom razmakni taj pramen, kao ima nesto tu pa da maknes, a i uzgred da ima lijepe oci :) Malo koja ce doci na prvi sastanak vezane kose :)

E sad ono glavno, prvi poljubac. I tu je pravilo da nema pravila, sam vidi, ako mislis da je prerano poljubiti je french na prvom sastanku, onda je otprati, reci kako ti je bilo divno, kako bi volio da opet to ponovite, poljubi je u obraz i reci joj da ces je zvati. I jako bitno, nemoj joj slati poruke tu noc ili sjutra ujutru, strpi se barem do rucka :)

Ostala sam bez teksta... :)

Bravo, majstoreee, lepi saveti. Nisi mu rekao šta da radi ako razgovor zapne i dođe do neprijatne tišine.
Predlog:On : Hoćeš burek? (Naravno da neće, vrućina je, a i stidi se da jede pred njim.)
Ona : Ne! (Ako je pametna)
On : Hoćeš ćevape? (Naravno da neće.)
Ona : Ne!
On : Hoćeš batine? (Pitanje sa osmehom)
Ona : :hahaha: (Ako je pametna)
Ako je položila test inteligencije, on joj kupi sladoled.:cmok2:

E ybg, ne mogu bas na sve da mislim :) Ma ima Dzoni ovu da obori s nogu :)

:DD Hvala ti.

da nemaš strah jednostavno bi plivao
nije to nešto što se uči kad si mator konj
kao klinac pa ajde, one osnovne pokrete za retardirane
jednostavno uletiš u vodu, osećaš se potpuno prirodno..
dovraga, meni je lepše u vodi nego na suvom, lakše pobeći ljudima ako je jezero pa mutna voda i samo zaroniš i odeš od retarda :lol:
Nema tu filozofije, bratemoj

U al' si mu objasnio...jednostavno uletis u vodu i udavis se...:rotf:

Evo da ti kazem ja posto sam realno kasno naucila da plivam, ne zato sto sam imala strah od vode, vec zato sto nisam imala gde...:lol:
Prvo, moras da skupis muda k'o sto ti je neko gore rekao, jer normalno da ce ti biti frka, ako nesto ne znas da radis...:lol: Drugo, nema neke filozofije, bitno ti je da se odrzavas na vodi, a to ces postici kako ti je fani objasnio, samo nemoj brzo da mlatis rukama i nogama jer ces se umoriti za dzabe...:lol: I opusti se samo koliko god je moguce...

Ja sam ti dala savet za plivanje, korisniji je nego ovaj za dejt, tu ces se snaci nekako, ako nista bar nemas sansu da se udavis...

Страх од непознатог је нешто што изазива фрку код људи, и то је потпуно природно и нормално, када се упушташ у нешто ''ризично, и несвакидашње'' по први пут у свом животу. Такав је случај код пливања, вожње бициклом, ''првог мувања'', секса, итд.... Животиње немају страх када је реч о пливању, и због тога су оне најбољи пливачи, било да се ради о коњима, псима, мачкама, ју нејм ит. Неки родитељи су примењивали неконвенционалне методе, па су своју малу децу, (бебе најчешће) бацали у дубок базен, без икаквог размишљања да ли ће исход бити катастрофалан. Грешка је када ''пливачи'', (мислим на оне неквалификоване, или тек ''едуковане'') сматрају да је опасна ствар ићи у већу дубину, јер сматрају да ту лако могу да направе неку глупост, и удаве. ГРЕШКА. Најтеже се плива у метру, или два метра дубине, јер је потисак мали, а рад рукама и ногама је већи и захтевнији. Код већих дубина, потисак је већи, и ту је довољно нормално дисање, потпуно одсуство панике, и координисани рад руку и ногу. Е то је исто и код разговора са девојком. Опуштена атмосфера, пријатан разговор (ту мислим на регуларне теме, а не као један лик који је девојци причао о Шамилу Басајеву, и чеченским терористима, и френетично махао рукама, због чега је мученица побегла главом без обзира), гледање директно у очи са повременим искреним, топлим осмехом, и гестовима који стварају позитиван утисак код друге особе.

U al' si mu objasnio...jednostavno uletis u vodu i udavis se...:rotf:

Evo da ti kazem ja posto sam realno kasno naucila da plivam, ne zato sto sam imala strah od vode, vec zato sto nisam imala gde...:lol:
Prvo, moras da skupis muda k'o sto ti je neko gore rekao, jer normalno da ce ti biti frka, ako nesto ne znas da radis...:lol: Drugo, nema neke filozofije, bitno ti je da se odrzavas na vodi, a to ces postici kako ti je fani objasnio, samo nemoj brzo da mlatis rukama i nogama jer ces se umoriti za dzabe...:lol: I opusti se samo koliko god je moguce...

Ja sam ti dala savet za plivanje, korisniji je nego ovaj za dejt, tu ces se snaci nekako, ako nista bar nemas sansu da se udavis...

I ja isto nemam nigde blizu bazen i zato i ne znam.

Ima mnogo važnijih stvari od toga da li neko ume da pliva ili ne... Kao da ćete uopšte i razgovarati
o tome... Dobro hajde, sad je leto, pa se možda i pokrene tema o tome, ali čak i ako te pita da li
ideš na bazen, možeš da odgovoriš da ne ideš jer ne voliš, a i kažeš da nemaš nigde u blizini,
ali da je npr. jesen ili zima bazen vam ne bi bio ni na kraj pameti, a kamoli da vam se ceo sastanak
svede na priču o odlasku na bazen i o umeću plivanja...

Najvažnije je da se opustiš i da ne razmišljaš previše o tome da li ćeš možda nešto pogrešno reći
i šta će to biti... Imaj na umu da ni ona nije savršena i da će možda upravo ona nešto pogrešno reći,
a s druge strane, u čemu je poenta da odeš tamo sa pripremljenim govorom...? Pa nije to poslovni
sastanak pa da nosiš akten tašnu punu dokumenata...

Opusti se i uživaj... :)

OK, tek sam sada videla da te je već zvala da idete - jednostavno reci da ne voliš,
a možeš slobodno da kažeš i da ne znaš da plivaš - kao da je to sad najveći problem na
svetu...?

Da sam ja žensko..... stalno bih vatao svoje sise :mrgreen:

nego, da sam ja žensko i da mi tako neki tip kaže: e ja ne znam da plivam... nakon što ga pozovem na bazen, ja bih se smorila..

ou šit, ovo zamišljanje previše utiče na mene
must do somethin manly

Da sam ja žensko..... stalno bih vatao svoje sise :mrgreen:

nego, da sam ja žensko i da mi tako neki tip kaže: e ja ne znam da plivam... nakon što ga pozovem na bazen, ja bih se smorila..

ou šit, ovo zamišljanje previše utiče na mene
must do somethin manly

I u čemu je problem? Odete negde drugde... Ako odgovarate jedno drugom, kao da je bitno gde ste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back