Savet ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dzoni Vs N.W.O.

Primećen član
Poruka
984
Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete. :D

Šta god ti padne na pamet, nznm, meni to varira od osobe do osobe
Ipak ne možeš pričati sa nekom debilušom o povećanju snage vlade kroz upravljanje zdravstvom ili o autosugestiji i lucidnim snovima.
Uvek je najbolje otvoriti se(ali pod uslovom da znaš da to neće zloupotrebiti xD) Što znači pričaš o stvarima koje radiš,gotiviš, voliš itd Ali u toj meri da i nju zapitkuješ sve to, ne vole devojke kada im ne dozvoliš da pričaju :lol:
To je najbitnije, slušanje
jes' mali problem kod mene, pa iako znam da slušam, u većini situacija sam bio pijan i onda to zaboravim posle... još gora varijanta je kad zaboravim u pijanom stanju šta sam rekao pa se nekad ponovim

što znači, ako cirkaš, samo umereno :cool: dobro je da te opusti
i zaebi kafu, ko još pije kafu ovih dana na ovu vrućinu, i još na dejtu :mrgreen:

Gledaj da bude što opuštenija, a to če biti pogotovo ako se i ti tako ponašaš... ako u nekom trenutku nastupi ona neprijatna tišina, uvek izvuci neko random pitanje iz podsvesti... jeste dobar trik al nekad i nije savršen jer možeš lupiti neku glupost, u fazonu : da li više boli porođaj ili udarac u muda :mrgreen:

Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete. :D

Prvo sto ces da uradis je da otkazes i da izmislis da imas neka druga posla. Onda ces to da odlozis za koji dan.

Kad je rec o tome sta ces da pricas kad se nadjete, budi spreman da pricas veci deo vremena. Ne pokazuj preveliko interesovanje za nju i njene dogodovstine i niposto, ali niposto nemoj da joj dajes komplimete ili kazes bilo sta lepo.

Prepricaj neke interesantne dogadjaje iz tvog zivota koji su bitni za tebe, ali ih u pricu uvodi usputno da ne izgleda planirano. I dok pricas nikad se ne zadrzavaj na cinjenicama, vec na emocijama. Dakle kad pricas o nekoj situaciji gledaj da zeni preneses osecanje, a ne cinjenice. Podaci, logika i cinjenice ne stimulisu zene, tako se prica sa muskarcima, sa zenom se prica osecanjima. Nije bitno da li su pozitivna ili negativna, da li je dogadjaj o kom trenutno pricas bio frustirajuci, tuzan ili smesan; vazno je da ih stalno stimulises kako bi izbegao ravnodusnost. Kad god je pored tebe mora da oseca nesto.

Prekini sastanak kad joj je najinteresantnije, ali nemoj da odes pre nego sto dogovoris nesto konkretno za sledeci put.

Cura je normalna(za moj kriterijum),ide na isti smer ko ja,slusa istu muziku ko ja,pristojna,sve sto ja mogu da pozelim od zene.Ne pijem.A ovo za kafu,to je onaj osnovni termin za date.Nem mora kafa striktno da se pije xD

Prvo sto ces da uradis je da otkazes i da izmislis da imas neka druga posla. Onda ces to da odlozis za koji dan.

Kad je rec o tome sta ces da pricas kad se nadjete, budi spreman da pricas veci deo vremena. Ne pokazuj preveliko interesovanje za nju i njene dogodovstine i niposto, ali niposto nemoj da joj dajes komplimete ili kazes bilo sta lepo.

Prepricaj neke interesantne dogadjaje iz tvog zivota koji su bitni za tebe, ali ih u pricu uvodi usputno da ne izgleda planirano. I dok pricas nikad se ne zadrzavaj na cinjenicama, vec na emocijama. Dakle kad pricas o nekoj situaciji gledaj da zeni preneses osecanje, a ne cinjenice. Podaci, logika i cinjenice ne stimulisu zene, tako se prica sa muskarcima, sa zenom se prica osecanjima. Nije bitno da li su pozitivna ili negativna, da li je dogadjaj o kom trenutno pricas bio frustirajuci, tuzan ili smesan; vazno je da ih stalno stimulises kako bi izbegao ravnodusnost. Kad god je pored tebe mora da oseca nesto.

Prekini sastanak kad joj je najinteresantnije, ali nemoj da odes pre nego sto dogovoris nesto konkretno za sledeci put.

Hvala master :D

Cura je normalna(za moj kriterijum),ide na isti smer ko ja,slusa istu muziku ko ja,pristojna,sve sto ja mogu da pozelim od zene.Ne pijem.A ovo za kafu,to je onaj osnovni termin za date.Nem mora kafa striktno da se pije xD

Odmah je prestani idealizovati. To ce te poraziti i bices nervozan. Mislim da treba dan pre nego sto se nadjes s njom da izadjes s nekom drugom. To ce ti dati realniji pogled na nju. Vrlo je vazno da covek shvati da je svaka zena samo jedna riba u ogromnom moru.

Imam jos jedan problem.Sad me zove da idemo na bazen,a fazon NE ZNAM DA PLIVAM( faCEpALM!! 3x) MRZIM SEBE MNOGO ZBOG TOGA....... MORAM NEKAKO DA NAUCIM :ddd Xddddd

Cek, cek, cek. Ona tebe zove? To mozda znaci da si joj se vec svideo. Ako je tako onda mozes preskociti onaj deo sa kuliranjem i krenuti na uspostavljanje intimnog odnosa. U toj fazi treba pokazati ranjivost, a neznanje plivanja je idealna prilika. Takodje, ne odlazi sa uspostavljanjem fizickog kontakta. Moras je stalno dodirivati kako bi joj sto pre krnuo jezik, a da joj to ne izgleda naglo.

a pocelo sve bockanjem na fejsu.Ona mene bocne,a ja jadan niko me nikad ne bocka na 7-om nebu zbog toga.i onda u skoli ona prolazi javlja se prica sa mnom.i sve zonfa ja mislim ma ova me samo lozi.kad ona otisla na more,i salje mi por na fejs:E jel mozes ti da dodjes za vr da izadjemo do grad nekad? A ja Naravno uvek.I ona dodje sa more pre neki dan,i ugovorimo mi to za 5 jul.sad cetvrtak,pa reko da pitam za neki savet.

Pusti nju da načne teme,a ti odgovaraj !
Ali,moraš biti brz u razmišljanju.
I da daješ šmekerske i lagane odgovore....
I veoma je bitno da kroz te pričice provejava doza lakog humora.....
Ako,to izvedeš,nema zime za tebe.
Ima mala da štrćka kolonjsku vodu.....!
Kad ti Grof kaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back