Satanizam tokom istorije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj kad vam smetam, sto me sad prozivate :D ?
Ali ajde jos ovo, posto insistirate, a ja uvek stojim iza onoga sto sam rekao.

Vrlo dobro znas da je jomini posle pola sata ubedjivanja obrisao i taj, i jos 4-5 tvojih postova, pa si se zalio na "totalnu cenzuru". A ja nisam moderator da vracam obrisano. Zovi jominija pa nek on kaze da li si i sta napisao.

Mene nema sta da lozi. Ionako su vec duze vreme tvoji komentari ne uvazavaju simpatije kod mene. Zasto? Zato sto vrlo cesto preteras i u zanesenoscu pisanjem na ovom forumu izvredjas i one koje (mozda) nisi nameravao.

Da se razumemo, nemam ja nista protiv da se raspavlja o religijskim stvarima ali imam protiv da se vredja jer to vredja i mene. Ukoliko ne mozes da ispostujes tu najjednostavniju klauzulu ovog foruma - to je da budes koliko-toliko pristojan u svojim komentarima, onda zaista nemam sta da razgovaram sa tobom.

Ne znam kakve ti probleme imas prema Crkvi i prema svestenicima pa da ih tako mrzis, ali molim te, kakvi god da su problemi, potrudi se da to sacuvas iza ekrana ...

I da zavrsim sa ovom pricom za veceras, mislim da je potpuno jasno ko i sta radi ovde. A na moderatorima je da rade svoj posao i postuju kako pravilnik Krstarice tako i zakone ove drzave.

U protivnom cemu sve ovo? Previse vremena za citanje necijih gluposti.
Neka hvala, imam vaznijeg posla u zivotu.

Salvantis:
Cekaj kad vam smetam, sto me sad prozivate :D ?
Ali ajde jos ovo, posto insistirate, a ja uvek stojim iza onoga sto sam rekao.

Vrlo dobro znas da je jomini posle pola sata ubedjivanja obrisao i taj, i jos 4-5 tvojih postova, pa si se zalio na "totalnu cenzuru". A ja nisam moderator da vracam obrisano. Zovi jominija pa nek on kaze da li si i sta napisao.
:D
pa to li je problem
pa ti i Ribizlica ste stari drugari
sa ce on, ochas posla!
moze i da dopishe ako nema...

nego...
dok to ne uradi

ima jedan link
na temu Pijani brod
gde me drugari pitaju shto sam ja banovan

a ja im kazem

"Verovatno zbog NEKNJA"

nepismena ssvinjo! :D
a shta znachi "neknja"
pitajte pirocanca...

Wilkołak:
Mene nema sta da lozi. Ionako su vec duze vreme tvoji komentari ne uvazavaju simpatije kod mene. Zasto? Zato sto vrlo cesto preteras i u zanesenoscu pisanjem na ovom forumu izvredjas i one koje (mozda) nisi nameravao.

Da se razumemo, nemam ja nista protiv da se raspavlja o religijskim stvarima ali imam protiv da se vredja jer to vredja i mene. Ukoliko ne mozes da ispostujes tu najjednostavniju klauzulu ovog foruma - to je da budes koliko-toliko pristojan u svojim komentarima, onda zaista nemam sta da razgovaram sa tobom.

Ne znam kakve ti probleme imas prema Crkvi i prema svestenicima pa da ih tako mrzis, ali molim te, kakvi god da su problemi, potrudi se da to sacuvas iza ekrana ...

ma sve je to OK
al kad mene optuzujesh za neshto
a stajesh na tigrovu stranu
koji je sve moje gluposti prevazisho duplo :D :D :D

e onda definitivno nema shta da prichamo...

И све ово до сада дође му као ово што следи.

Satanistički proglas...

(sadržaj uklonjen 16. 01. 2007)

Не дао Бог да делим било шта са онима који ово написаше, нити једну једину реч у смислу овог памфлета који вређа до бесвести. Зато, ајде, момци, преспавајте, опасуљите се, па да се вратимо теми! Јер ово што сам „залепио“ ваљда бар мало опомиње. Или да се закључа тема.
Лаку ноћ!

Salvantis:
E ybga, jel sam ja ovo pokrenuo?

Uostalom, rekoh briga me ako budem i banovan,
Ako moderatori budu radili svoj posao i rascistili ovo djubre, onda cemo videti.

...Al, se pravimo naivni... :lol: :lol: :lol:

Posle prvog bana koji je zaradio naš Crow na Politici, zahvaljujući tvojim provokacijama, došao si brže-bolje ovde, ko neka nadžak baba, da nastaviš sa podebavanjima, tipa corow, i slično, stalno napominjući kako te baš briga i ako budeš banovan..:lol: Naravno da tebi nije stalo do tvog bana, već vrlo kvarno navlačiš druge na - ban..:wink:

Lepo boga mi, lepo. Ima tih moderatora ovde više...

lj_950:
Докле? Па све дотле док му пружаш прилику и одговараш на његове провокације. Али, колико примећујем, као да си једва чекао да се појави.
Одговара ти такав тон приче?
Конфликт – смисао живота!

Ne, ne pruža on nikome priliku. On stvara tu priliku..:lol:

Jako mi je drago komsinice da si bas ti nasla da komentarises svaki moguci post na ovoj temi u kome sam pomenut u negativnom kontekstu. Naravno da se nasalis da mozda onako reda radi spomenes tvog religijskog gurua iz debele palanke. Ma jok, prugasti cika je kriv...

Eto kao ja sam dosao da vam narusavam vasu malu forumsku idilu ovde, i kao ja potpuno neopravdano i iz cista mira napadam vas "pitome".
E sad ako ti je onaj merilo ponasanja i pitomosti, onda nema problema, to najvise o tebi govori.

Zapravo ima. Najveci je upravo u tome sto doticni konstantno po ovom forumu radi sta hoce, vredja, provocira i napada i na politici, a najiskrenije da nije bilo njegovog divljackog napada na sve hriscane na threadu "srecan Bozic", vas mali klub prijatelja me uopste ne bi zanimao ni najmanje. Dakle kada moderatori po pravilniku ovog foruma i USTAVU I ZAKONU REPUBLIKE SRBIJE zastite mene i sve pravoslavne hriscane (i vernike uopste) od ludackih nasrtaja one kreature, nemam nista protiv da vas ostavim da uzivate ovde i pricate o cemu god hocete. Zapravo to bi uradio i danas, niti bih se pola dana smarao sa ovom pricom, da me neko odavde nije zamolio za pomoc.
Uostalom nije ni bitno, a bas nije lepo da brukas Vozdovac sa ovakvim, hm, lazima (najblazi izraz) koje iznosis.

Bi2:
...Al, se pravimo naivni... :lol: :lol: :lol:
Posle prvog bana koji je zaradio naš Crow na Politici, zahvaljujući tvojim provokacijama, došao si brže-bolje ovde, ko neka nadžak baba, da nastaviš sa podebavanjima, tipa corow, i slično, stalno napominjući kako te baš briga i ako budeš banovan..:lol: Naravno da tebi nije stalo do tvog bana, već vrlo kvarno navlačiš druge na - ban..:wink:
Lepo boga mi, lepo. Ima tih moderatora ovde više...
A ovo je bas zalostan primer zlonamernih lagarija:
Opet da li sam ja na ovom threadu krenuo sa napadima i vredjanjem?
Ili je to mozda bio druid? Mozda? Ajde pogledaj ponovo pa se izvini zbog laganja.

Drugo koliko ja znam corow NIKADA NIJE BIO BANOVAN NA POLITICI, A SIGURNO NE ZBOG MENE. Ni kad je govorio da su pravoslavci gori od nacista, ni kad je vredjao eremitu i urosa govoreci im da crknu, ni kad je vredjao mene, ni kad je pisao njesra se rodi na bozicnom threadu....
NIKADA!
Dakle sto lazes?

Salvantis:
Jako mi je drago komsinice da si bas ti nasla da komentarises svaki moguci post na ovoj temi u kome sam pomenut u negativnom kontekstu. Naravno da se nasalis da mozda onako reda radi spomenes tvog religijskog gurua iz debele palanke. Ma jok, prugasti cika je kriv...

Eto kao ja sam dosao da vam narusavam vasu malu forumsku idilu ovde, i kao ja potpuno neopravdano i iz cista mira napadam vas "pitome".
E sad ako ti je onaj merilo ponasanja i pitomosti, onda nema problema, to najvise o tebi govori.

Zapravo ima. Najveci je upravo u tome sto doticni konstantno po ovom forumu radi sta hoce, vredja, provocira i napada i na politici, a najiskrenije da nije bilo njegovog divljackog napada na sve hriscane na threadu "srecan Bozic", vas mali klub prijatelja me uopste ne bi zanimao ni najmanje. Dakle kada moderatori po pravilniku ovog foruma i USTAVU I ZAKONU REPUBLIKE SRBIJE zastite mene i sve pravoslavne hriscane (i vernike uopste) od ludackih nasrtaja one kreature, nemam nista protiv da vas ostavim da uzivate ovde i pricate o cemu god hocete. Zapravo to bi uradio i danas, niti bih se pola dana smarao sa ovom pricom, da me neko odavde nije zamolio za pomoc... :shock:
Uostalom nije ni bitno, a bas nije lepo da brukas Vozdovac sa ovakvim, hm, lazima (najblazi izraz) koje iznosis.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko je rekao da prugasti čika "potpuno neopravdano iz čista mira napada"? Nee. Ja sam napisala da je tigrasti posle Vraninog postovanja na politici, došao brže-bolje ovamo. Zar to nije tačno?
Kako,bre, Crow radi po Forumu šta hoće??? Zar nije u par dana banovan dva puta?
Vidiš, i sam si priznao, u ovom postu, da si posle njegovog gostovanja na Politici došao ovamo, inače te ne bi ovaj mali klub uopšte zanimao..:wink:
Taj "mali" nije meni nikakvo merilo ponašanja niti pitomosti, već mi je merilo "pripadnosti"..:wink: E, da, to najviše o meni govori. Taj mali je sa ovog podforuma, a, ybg, mi smo ti Voždovčani takvi - svi za jednog, ..dalje znaš i sam kako ide ..:wink:

A, što se tiče ovog podvučenog...:lol:....Pa, gde mene nadje? Ja nisam mali , nit sam kuče od juče...:wink:

E, da. Umalo da zaboravim..Nemoj misliti da odobravam svaki Crow-ov stav. To je njegovo mišljenje, i ima pravo na njega. Nisam čitala, a opet nemam ni razloga da ne verujem, da je napisao tamo na Politici "neknja" što je sigurno izazvalo burnu reakciju.
Ali, zbog toga je i bio banovan. I, tu je valjda - tačka?
pozdrav..:wink:

Opet ponavljam da doticni po mom znanju nikada nije bio banovan, ni zbog cega sto je napisao, a ocigledno nece biti ni sada. A SIGURNO nije bio banovan zbog rasprave sa mnom, sem ako je u toku prosle nedelje, kada nisam ni bio u gradu a kamoli na forumu, iz nekog razloga koji nema ama bas nikakve veze sa mnom, zaradio suspenziju, sto cisto sumnjam.
Dakle apsolutno nije tacno da jadni i pitomi crow biva stalno banovan zbog mene, jer nista ne moze biti dalje od istine.
I sta se mene usotalom tice dal ce njega banovati ili ne? Ko mu brani da ima misljenje?! Problem je sto me je doticni samo na ovom threadu nazivao svakakvim imenima i uvredama, a poceo je iz cista mira i bez ikakvog datog povoda. Sta jel treba da bezim od njega, trpim njegove uvrede, ili jednostavno moram da se branim. E pa ako tebi ne smeta da te naziva svinjom i nacistom, vidis meni smeta.

Znaci trazim jedino da budem zasticen od licnog vredjanja ili uvreda po verskoj ili nacionalnoj pripadnosti. Ybte ovo je valjda srpski forum, a sto puta me vise vredjaju zato sto sam pravoslavac nego na americkim recimo (tacnije tamo me sem par siptara i to blago, niko nije vredjao po verskoj I/ILI bilo kojoj drugoj osnovi).
Ovde, nema veze ajmo da pljujemo po SPC iznova i iznova, u svakoj prilici, sa bilo kakvim povodom, cak i bez povoda. Pa dokle, bre? Da sam musliman ne bi me neko toliko vredjao ovde, sa kojim pravom? I sad sam ja kriv samo zato sto sam se usudio da zvirnem u ovo leglo, i postavim par pitanja. Leglo, da, jer kako drugacije nazvati ovakve agresivne napade na mene, bez ikakvog razloga, sta god ti izmisljala.

Šta ja izmišljam ?...:evil:
Nemam pojma da li je Crow bio banovan na Politici, al znam da je bio banovan na Forumu.

Jel si ti neko iz SPC-a?
Hrist ne pripada samo SPC-u, pobogu?
Kako si se usudio da gvirneš u ovo leglo, zar ne reče da si bio pozvan???
Po našem saznanju, više puta spominjani mali, bio je banovan dva puta: jednom posle postovanja s tobom, drugi put zbog nečeg što nema veze s tobom.

Sve u svemu, ti si neko ko voli da navlači ljude na tanko...a, ja ti za to nisam dobar sagovornik.
pozz

@Salvantis

Pre nego sto si usao u ovo leglo trebao si da procitas da na vratima pise ISTORIJA, dakle ovde se trazi ono istorijsko u religiji, a ne pricice rekla-kazala raznih vernika i "velikih" vernika. Cinjenice a ne vera....Tako da mislim da uzalud gubis vreme. Ako ces da raspravljas o religiji sa stanovista vernika idi na neki drugi forum koj ima taj podforum. To vazi i za ostale slepoverujuce...

Ako me neko naziva gorim od naciste zato sto sam pravoslavac, znaci da sam "slepoverujuc"?!
Ako smatram da patrijarh Pavle nije Pahomiijev Pajche, onda znaci da sam verski fanatik?
Ako me neko na Bozicnom threadu najpoganije vredja, kao i sve ostale, isprdava se i omalovazava, znaci da sam ja netolerantan?

Ok, stvarno je besmisleno dalje raspravljati o takvim stavovima, a vi treba da se upitate zasto sem par pravih verskih fanatika, koji vam sluze za podyebavanje, niko ne sme da zaviri na ovaj forum. Ja sam barem pokusao da se argumentovano objasnimo, ocigledno uzaludno, jer se na kraju sve svodi na opsti napad i vredjanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back