DruidIzRethome
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
i ja chekam link...
eh da je pirocanac tu
da sipa po jedan crni vajfert... 8)
eh da je pirocanac tu
da sipa po jedan crni vajfert... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salvantis:Cekaj kad vam smetam, sto me sad prozivate?
Ali ajde jos ovo, posto insistirate, a ja uvek stojim iza onoga sto sam rekao.
Vrlo dobro znas da je jomini posle pola sata ubedjivanja obrisao i taj, i jos 4-5 tvojih postova, pa si se zalio na "totalnu cenzuru". A ja nisam moderator da vracam obrisano. Zovi jominija pa nek on kaze da li si i sta napisao.
potpuno je jasno... svima!Salvantis:I da zavrsim sa ovom pricom za veceras, mislim da je potpuno jasno ko i sta radi ovde.
Wilkołak:Mene nema sta da lozi. Ionako su vec duze vreme tvoji komentari ne uvazavaju simpatije kod mene. Zasto? Zato sto vrlo cesto preteras i u zanesenoscu pisanjem na ovom forumu izvredjas i one koje (mozda) nisi nameravao.
Da se razumemo, nemam ja nista protiv da se raspavlja o religijskim stvarima ali imam protiv da se vredja jer to vredja i mene. Ukoliko ne mozes da ispostujes tu najjednostavniju klauzulu ovog foruma - to je da budes koliko-toliko pristojan u svojim komentarima, onda zaista nemam sta da razgovaram sa tobom.
Ne znam kakve ti probleme imas prema Crkvi i prema svestenicima pa da ih tako mrzis, ali molim te, kakvi god da su problemi, potrudi se da to sacuvas iza ekrana ...
DruidIzRethome:a shta znachi "neknja"
pitajte pirocanca...

Salvantis:E ybga, jel sam ja ovo pokrenuo?
Uostalom, rekoh briga me ako budem i banovan,
Ako moderatori budu radili svoj posao i rascistili ovo djubre, onda cemo videti.
Naravno da tebi nije stalo do tvog bana, već vrlo kvarno navlačiš druge na - ban..:wink:lj_950:Докле? Па све дотле док му пружаш прилику и одговараш на његове провокације. Али, колико примећујем, као да си једва чекао да се појави.
Одговара ти такав тон приче?
Конфликт – смисао живота!

Wilkołak:Zasto je izbacen. Psovao je na forumu? Rekao je istinu? Ne znam o cemu je rec ali znam kako se ponasao prema drugim forumasima ovde.
A ovo je bas zalostan primer zlonamernih lagarija:Bi2:...Al, se pravimo naivni...![]()
![]()
![]()
Posle prvog bana koji je zaradio naš Crow na Politici, zahvaljujući tvojim provokacijama, došao si brže-bolje ovde, ko neka nadžak baba, da nastaviš sa podebavanjima, tipa corow, i slično, stalno napominjući kako te baš briga i ako budeš banovan..Naravno da tebi nije stalo do tvog bana, već vrlo kvarno navlačiš druge na - ban..:wink:
Lepo boga mi, lepo. Ima tih moderatora ovde više...
Salvantis:Jako mi je drago komsinice da si bas ti nasla da komentarises svaki moguci post na ovoj temi u kome sam pomenut u negativnom kontekstu. Naravno da se nasalis da mozda onako reda radi spomenes tvog religijskog gurua iz debele palanke. Ma jok, prugasti cika je kriv...
Eto kao ja sam dosao da vam narusavam vasu malu forumsku idilu ovde, i kao ja potpuno neopravdano i iz cista mira napadam vas "pitome".
E sad ako ti je onaj merilo ponasanja i pitomosti, onda nema problema, to najvise o tebi govori.
Zapravo ima. Najveci je upravo u tome sto doticni konstantno po ovom forumu radi sta hoce, vredja, provocira i napada i na politici, a najiskrenije da nije bilo njegovog divljackog napada na sve hriscane na threadu "srecan Bozic", vas mali klub prijatelja me uopste ne bi zanimao ni najmanje. Dakle kada moderatori po pravilniku ovog foruma i USTAVU I ZAKONU REPUBLIKE SRBIJE zastite mene i sve pravoslavne hriscane (i vernike uopste) od ludackih nasrtaja one kreature, nemam nista protiv da vas ostavim da uzivate ovde i pricate o cemu god hocete. Zapravo to bi uradio i danas, niti bih se pola dana smarao sa ovom pricom, da me neko odavde nije zamolio za pomoc... :shock:
Uostalom nije ni bitno, a bas nije lepo da brukas Vozdovac sa ovakvim, hm, lazima (najblazi izraz) koje iznosis.
....Pa, gde mene nadje? Ja nisam mali , nit sam kuče od juče...:wink: