Sastavi, radovi, zadaci i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, a zasto ne bi pisao o....krastavcima..?
mislim..ta tema moze da se razradjuje i razradjuje..pa onda predjes na morske krastavce...pa na morske zvezde...pa na sunce, kao zvezdu, pa na solarnu energiju, pa na struju, pa na komp...pa na internet..a kada stignes do interneta...e, dalje se snadji...

krastavci...haha...secam se onog vica:
Na pijaci zene kupuju krastavce.Dolazi jedna i kaze:''Dacete mi tri-cetiri dugacka,tanka krastavca.''
Druga zena kaze:''Meni cete dati 5 manja,deblja krastavca.''
Dolazi treca zena i kaze:''Meni cete dati pola kilograma krastavca,svejedno koje,meni ionako trebaju za salatu.''
:lol:

ja prvi necu da pisem....prvo zato sto me mrzi da izdvojim 15 minuta tipkanja za nekoga koga ne poznajem, a drugo, zato sto je tema isuvise laka, da bih se ja naprezao, i ukljucivao moju maKinu....dakle, od mene mozes da dobijes samo savet...ako pitas "crno ili belo", ja kazem "crveno"... :lol:

Mare-SDT-:
ZNA LI NEKO KOJE SU LEKTIRE ZA DRUGU GODINU SREDNJE SKOLE???PLS HELP
Dve najvazhnije su ti Ana Karenjina i Chicha Gorio. Njih prochitaj ukoliko je mogutje preko raspusta, zbog duzhine, a ne bi bilo zgoreg da ih prochitash dvaputa, jerbo su dela u koja treba da se udubish...
Ostale netju da ti nabrajam, verovatno se i razlikuju (idem u gimnaziju).
Neki chitaju ''Kad su cvetale tikve'', mi na primer, ne...

;)

Evo necega sto sam sasvim bez razloga napisala. Nije nesto,doslo mi je u trenutku.

Po ko zna koji put od nastanka sveta, rodio se mesec- blistav i prelep, kakav je oduvek bio. Hladnjikavi povetarac je njihao travke, mirisalo je na svezinu... Sedela sam sama, u dvoristu, zagledana u daljinu, zaokupljena lelujavim mislima koje su ,munjevito navirale...
Zasto postojim? Bilo je to tako jednostavno pitanje, a ipak na njega nisam umela dati odgovor... Cudno je to. Radjamo se, umiremo i taj proces traje i traje i ko zna kad ce se zavrsiti... Plasila sam se. Iskreno i svim svojim bicem. Plasim se i sada. Smrt je tako zagonetna stvar... Sta se posle desava? Covek je prkosio mnogim stvarima, a onoj najizazovnijom jos nije uspeo da ,,pomrsi konce". Hoce li ikada? Vreme prolazi. Razmisljala sam o vremenu uopste... Setila se svojih prijateljica. Dodju kod mene, i kazu dokle mogu da ostanu. I super se zabavljamo, a ja svaki put gledam na sat i tesim sebe da ima jos vremena. Ali vremena je sve manje i manje... I onda one odu... A sat nastavi mirno da kuca, kao da se nista nije desilo...
I smrt je poput toga- neki gledaju na sat, neki zaborave. A on kuca i kuca... Ja sam davno pocela da gledam, pre tri godine... Ali ne znam dokle mogu da ostanem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back