Saobraćajne nesreće!

У Грчкој нема турске музике и где год се окренеш дају ти попусте јер си Србин и осећаш се као међу својима. У ЦГ се осећам као међу ...., да сад не пишем како све, само не као међу својима. Према томе, у ЦГ сам ишао 1990. са своје 2 године и моји су рекли "никад више". Кад је 2001. било с.ање у Македонији отишли смо у ЦГ и тада је дефинитивно пала одлука - НИКАД ВИШЕ! Радије идем у Хрватску на море ако већ немам избора - барем се не купам у фекалијама. А и јефтиније ми је да одем у Грчку него у ЦГ - пре 2 године сам за 100-120 евра 10 дана јео у ресторану + власник нам стално давао дезерт муфте јер смо били стални гости, смештај је био 13 евра дневно а море је чисто као суза. И ове године идем у исто место али у јулу (пре 2 сам био у септембру), и због кризе за 10 дана ми треба 167 евра, са трошковима бензина, визе, зел. карте, међународне возачке, путарине и сл. изађе тачно 270 евра. За оних 230 евра до границе од 500 могу да радим шта 'оћу, а сигурни их нећу све потрошити.

Eto ne spadas u ovih 5% i :bye:

cela ova prica o turizmu, nije da branim crnogorce, nego je to stvar ovog naseg mentaliteta, jer i ovde je tako. ista ta balkanska poslovna etika - npr na aeromitingu zavrnu vodu na aerodromu ono upeklo sunce a jedino ispod busena trave da nadjes hlad, i prodaju ti pola litre vode za po 100din. to je ono plati mi ili crkni, a platices mi jer znam da ti treba zato i mogu i hocu da ti naplatim perverzno.
isto kao u Novom Sadu na poljoprivrednom sajmu koji je ovde bio dogadjaj proleca, ulaznice pocele da kostaju astronomskih 500 dinara, a u sajmu, pljeskavice kostaju 300 dinara. a prekoputa sajma je 120. covek se navikne na tu pljacku, i ja sad kada sam u kantini vojne akademije cokoladno mleko 0,25, sok 0,2 i voduvodu0,5 platio 82 dinara meni sve nesto nije jasno kako.

Pre 2 nedelje kad su bile moto trke na aerodromu potpuno ista situacija,knjaz milos 0.5 100 dinara,koka kola u limenci 150,pljeskavice 250.ali ajde,ne mogu da gresim dusu vrscani su stvarno pitom i kulturan narod te nisu zavrnuli cesmu iza hangara.a stajali smo 4 sata na 35 stepeni bez hlada

Па искрено скоро па бих и смео да се кладим с тобом... Словенска плажа тражи 500еур по особи за 10 дана полупансиона у оном кршу од смештаја... нисам смео ни да погледам цене других и озбиљнијих хотела и заиста немам идеју КО је толико луд да ону катастрофу плати 500еур... :neutral: А друго, статистика о броју продатих аранжмана говори каква ће бити сезона, а то је управо оно што сам написао... катастрофа. Није скоро ништа продато, а гледајући прошлу годину требало је да буде већ одавно распродато све...

Такође, ми нисмо још свесни размера економске кризе... нисмо свесни јер још није стигла потпуно до наших руку, џепова итд... веруј ми да се људи увелико стискају и не планирају летовања или планирају нешто ситно типа викенди на Сребрном језеру, Палићу, Златибору, Тари итд... једино ко ће доћи у ЦГ ове сезоне биће људи који доле имају куће, а од туриста ћете се слабо овајдити ове сезоне... нарочито странаца.... ;)
Rusi,Englezi,Norvezani,Cesi i tri tacke druze, za njih su rezervisani ti hoteli a ne da cekaju Balkanske turiste koji i ne nose ni 500e a kamoli da plate samo hotel toliko....

Ако је Словенска плажа у Будви некоме луксуз тај треба да се обеси на сред старог града :roll: Дакле, не знам да ли си ме разумео, али ја сам рекао да је 500еур много за Словенску плажу, а не за ЦГ уопште ;) Словенска плажа је један распад од хотела, ко се наспава у оним креветима ја га љубим у ноге, на поду плочице, пола телевизора и фрижидера по собама не ради, климе такође... значи ОНО јесте фино, али не вреди 500еур у сезони ;)

nema kompleksa prijatelju, realno gledano
niti vam je more nesto, niti plaze, niti hoteli
uslugu da ne pominjem
ocena vam je 0

slepi ste za sve sto druge zemlje nude, za sve druge cene, za sve strane hotele
pravite se da to ne postoji, nego je samo vase najbolje
mislim daj bre, nikad necu sebe da ponizim da dodjem kod vas na more
pa jos '80tih je moj matori kupio plac na bracu u hrvatskoj pre nego da nas vodi u crnu goru

Sve to što pričate je istina ....

I još je gora situacija nego što kum dovla napisao .... za onog ko ne zna gde šta kako, sigurno se neće dobro provesti .... jednostavno, zna se na kojim mestima možeš da jedeš, da piješ i da spavaš i da ti bude ok ;)

Što je naravno loše ... ali šta je tu je ;)

I opet će biti 50% turista ljudi iz Srbije ... ;) :lol:

Ma ne moze nas co'ek bez leskovackog rostilja, Mitra Mirica i Saka Polumente a to moRe samo da nadje na CG obali... :)

Sve to može da ima i u Grčkoj i Bugarskoj po duplo nižim cenama.

Srpski Turbofolk je neizbežan na Grčkm plažama.
Što se tiče roštilja,onaj ko ide kolima može i to da reši.

A o čistoći vode da se ne govori.Evo jedne od čistijih CG plaža :

2qxu8tc.jpg

Masna voda,takodje je neizbežna ;)

2d9w5jt.jpg

Pa ko želi da ide u Crnu Goru na more,neka ide ... ima divne razloge. ;)

Ma ne moze nas co'ek bez leskovackog rostilja, Mitra Mirica i Saka Polumente a to moRe samo da nadje na CG obali... :)

Наравно да не могу, али кад сам чуо да су моји студенти били у Љорет де Мару (Шпанија) на чисто српској журци онда мислим да морате наћи нови аргумент :)

Ако је Словенска плажа у Будви некоме луксуз тај треба да се обеси на сред старог града :roll: Дакле, не знам да ли си ме разумео, али ја сам рекао да је 500еур много за Словенску плажу, а не за ЦГ уопште ;) Словенска плажа је један распад од хотела, ко се наспава у оним креветима ја га љубим у ноге, на поду плочице, пола телевизора и фрижидера по собама не ради, климе такође... значи ОНО јесте фино, али не вреди 500еур у сезони ;)

i ko to prodje jednom .. posle nezali kintu mojima da plati dobro za smeshtaj u kutji ..
a usput sve sredjeno, uredno, mir, tishina, imash svoju kuhinju, full opremljenu,
krevete + rezervne ... terasa nekih 10-ak metara tako napravljena da mozesh golishav
se sunchash a da ti ne kibicuju komshije itd... (ovo vole strankinje, da nabace malo boju pre plaze same ... ) :))) mada je iskreno chekam da chale razmrsi peripetije neke oko tog zemljista gde je kutja i okolo plac pa da se to proda... :) ...

Evo ja imah danas prvu saobracku u zivotu :D :D :D :D
Ali mojoj Vectri nista nije bilo ni ogrebotina haha.
E ovako je to bilo jutros...
Kisa u Podgorici ,neonramlna oluja. Ja morao tatu da prebacim negdje i krenemo mi , brisaci rade na maximum ali dzaba , vidim samo u blicevima,nema veze vozim ja bulevarom ,ispred mene crvena honda, acord je valjda bila... Drzim odstojanje i vozim 50 na sat, on prolazi na zeleno i zeleno pocinje da trepce ,ja kao budala da stignem dodam gas i prodjem raskrsnicu,nastavljam pravo , vidim hondu ispred mene, pa kisu :) ,pa hondina stop svijetla, ja na kocnicu najjace ,samo klizim u njega i paffffffffffff. Izlazim ja napolje oluja nenormalna , za 5sekundi u goloj vodi, izlazi on ... Njemu se nakrivio branik ,meni nista. Pitam ga ja pa sta kocis naglo brate na otvorenom putu.On kaze pa zbog ovog Pezoa, ja pogledam ispred , ama mocvara... Pezo upalio 4 migavca , ugasio mu se auto, voda bukvalno do prozora ,bio neki niski Pezo 106 ... Pukla neka cijev , voda sisti kao gejzir... Kaze meni on, aj idi ,necemo policiju zvat po ovakvom nevremenu,i ja i on u rikverc ,i drugim bulevarom.
Da stvar bude gora,ja onako jos pod utiskom na prve sledece semafore cekam,kad ccccccccc trsh, zaljulja mi se Vectra :D.Izadjem ja,lik sa Audijem slabo kocio i pravo u mene, meni takodje nista.Ja ga pustio..
Kisa prestala negdje oko 1ipo, pa sve do 3ipo potpuni kolaps u gradu, od firme do kuce ima jedno 3 km,stigao sam za sat vremena

Back